walka kosztem drugiej osoby - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » walka kosztem drugiej osoby

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: walka kosztem drugiej osoby

mam następującą kwestię do dyskusji,
czy warto walczyc o miłośc jesli dzieje się to kosztem drugiej osoby?, mam na myśli walkę o faceta który jest juz w związku a kiedys zignorowało sie jego wzgledy i teraz chce sie do niego wrócic?
czytają rozne forma są dwa spojrzenia
-jedni mówią ze warto zawsze walczyc o miłość próbowac dawac sobie szanse,  ta druga osoba moze ułożyc jeszcze sobie zycie a im wczesniej wszystko nastąpi tym lepiej
- ze kosztem drugiej osoby szczescia sie nie zbuduje.... ale czy to oznacza ze człowiek nie powinien walczyc o własne szczescie tylko troszczyc sie o innych? nie rozumiem tego

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: walka kosztem drugiej osoby
straconaszansa napisał/a:

mam następującą kwestię do dyskusji,
czy warto walczyc o miłośc jesli dzieje się to kosztem drugiej osoby?, mam na myśli walkę o faceta który jest juz w związku...
- ze kosztem drugiej osoby szczescia sie nie zbuduje.... ale czy to oznacza ze człowiek nie powinien walczyc o własne szczescie tylko troszczyc sie o innych? nie rozumiem tego

Co tu do rozumienia? "nie rób drugiemu tego co Tobie niemiłe (nie krzywdź) to się nazywa EMPATIA

3

straconaszansa napisał/a:

, mam na myśli walkę o faceta który jest juz w związku a kiedys zignorowało sie jego wzgledy i teraz chce sie do niego wrócic?

jeśli jest już w związku,  to znaczy, że twój czas minął....sorry

4

nie rozumiem ludzi, którzy pakują się z buciorami w cudze życie... Facet ma już inną, więc daj im spokój

5

nie krzywdz...

6

Zależy czy facet jest szczęśliwy czy nie?

Jeżeli znalazł swoje miejsce na tej parszywej planecie, ma kobiete, którą kocha i jest kochany, ma swoje poukładane życie, to nie będzie nawet chciał wracać do przeszłości i bedzie się tylko "mglistym wspomnieniem".

Z drugiej strony jeżeli nowy związek jest tylko na przeczekanie albo pocieszenie (lub inną initacją zwiozkopochodną) to warto zakasać rękawy i do dzieła.

Tylko jak ocenić czy ktoś jest szczęśliwy czy nie?

7

toys napisał/a:

Zależy czy facet jest szczęśliwy czy nie?

Czy to przypadkiem nie podwójna moralność?

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » walka kosztem drugiej osoby

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024