kocham go, on kocha swoją byłą ale ze mną się spotyka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » kocham go, on kocha swoją byłą ale ze mną się spotyka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: kocham go, on kocha swoją byłą ale ze mną się spotyka

Witajcie.
Mam wielki problem, nie wiem co robić i gdzie szukać pomocy.
Spotykam się z chłopakiem od 3 miesięcy. Znam go już kilka lat chociaż nigdy nie mieliśmy ze sobą takiego kontaktu. On kocha swoją byłą, z którą rozszedł się w maju. Kiedy zorientowałam się że on ze mną nie będzie to przestałam się z nim spotykać i znalazłam innego chłopaka, z którym byłam 3 tygodnie, w międzyczasie jednak on do mnie pisał, nie często, ale pisał. Byłam zła bo postawiłam sprawę jasno, pisał do mnie, że ma na mnie ochotę (chociaż nigdy nie uprawialiśmy sexu), że przecież podobało mi się to w jaki sposób mnie całował, kazałam mu przestać do siebie pisać. Kiedy rozstałam się z tamtym chłopakiem sama się do niego odezwałam. On zaczął prosić mnie o spotkanie i tak się zaczęło wszystko od nowa. Jest mi bardzo bliski, tęsknie za nim kiedy go nie widzę, czekam na jego smsy, które codziennie wysyła, czekam na kolejne spotkania. Spotykamy się, oglądamy filmy, czasami coś pijemy, spędzamy miło czas, rozmawiamy, przytulamy się, całujemy, teraz też uprawiamy sex. Jednak on mnie nie kocha i nic mi nie obiecuje. Czasami opowiada mi o swojej byłej, wiem, że ją kocha. Ona wyjechała za granicę na pół roku i za miesiąc wraca. Ona chce z nim być ale on mówi, że jej nienawidzi, uważa, że ich związek nie miałby już sensu, ale pytając go czy do niej wróci odpowiada "nie wiem". To tylko miesiąc zanim ona wróci... a ja tak strasznie go kocham... Boję się że go stracę... Nie potrafię się już śmiać, nawet jak się z czegoś śmieję to uświadamiam sobie o tym i nagle przestaję się śmiać i dana sytuacja, z której przed chwilą się śmiałam wydaje mi się całkiem bezsensu i w ogóle nieradosna. Co mam zrobić? Jak mam go przy sobie zatrzymać? Jego była bardzo go zraniła... a on mimo wszystko nadal ją kocha, co mam zrobić żeby nie popełnił tego błędu i do niej nie wrócił? Nie wiem jak poradzę sobie jeśli go stracę... Jest mi tak bliski... Kocham go.
Proszę pomóżcie... sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: kocham go, on kocha swoją byłą ale ze mną się spotyka

Nie chce być złym prorokiem, ale moja pierwsza myśl była wróci do niej... tak często się dzieje. Miejmy jednak nadzieję, ze tak nie będzie. Skąd wiesz że on Ciebie nie kocha? Powiedział to?
Nawet jeśli do niej wróci... Będzie bolało ale napewno sobie z tym poradzisz...

3

Wiem, że mnie nie kocha bo otwarcie mi o tym mówi. Ja mu nie powiedziałam co do niego czuję, boję się, że przez to zepsuję to co jest między nami. Wydaje mi się że on wie, że coś do niego czuję ale on nie chce rozmawiać o uczuciach. Nie wiem dlaczego.

4

Lusia proszę spróbuj się od niego uwolnić...sama widzisz jak się czujesz... nie szanowana i nie kochana..masz prawo czuć się doceniana, ale tylko wtedy tak będzie jak Ty będziesz się doceniała..

5

doskonale cie rozumiem, jesli przeczytacie moj post stwierdzicie ze mam podobna sytuacje- u mnie w miejscu bylej zawsze ukochane jego kolezanki, tez laczyl nas seks kiedy dla niego bylismy przyjaciolmi dla mnie to byl zwiazek, nie zaluje ze tak sie stalo- przezylam pierwszy raz z goraxego uczucia a nie z przypadku- bylo pieknie natomiast nie polecam takiego ukladu, nie ludz sie i nie strac tyle czasu ile ja stracilam przy boku kogos kto nie potrafi sie zdecydowac, zaslugujesz na kogos kto doceni cie od razu ja wierzylam w taki uklad pare lat, w sensie w uklad w ktorym on mnie karmi zludzeniami ze nie teraz, ze moze za chwile jestes piekna tylko ten twoj charakter zmien sie a cie pokocham-nie wierz w to bo kocha sie mimo wszystko

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » kocham go, on kocha swoją byłą ale ze mną się spotyka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024