witam :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » witam :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: witam :)

Witam,
mam na imię Sylwia i mam 21 lat. Mieszkam w małej miejscowości w kuj-pom. Jestem zodiakalnym skorpionem, co wiąże się z "wrednością" z mojej strony do ludzi, którzy próbują mnie skrzywdzić, ale nie tylko smile U ludzi najbardziej szanuję szczerość i mówienie czegoś prosto z mostu bez niepotrzebnych zawijasów i kłamstw. Mam problem z zaufaniem do innych ludzi, bo zbyt wielu ludzi próbowało mnie wykorzystać do swoich nieczystych gier. Wychodzę z założenia, że lepiej mieć jednego dobrego znajomego niż całą gromadę osób fałszywych. To tak krótko o mnie. Mam nadzieję, że się tu zadomowię na dłużej smile
Pozdrawiam wszystkie netKobietki smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: witam :)

witamy Cię serdecznie.
jestem przekonana, że się tu odnajdziesz, bo ludzie, którzy tu są, niesamowicie przyjmują wszystkich do swego grona i pomagają w każdej sytuacji, jak tylko potrafią.
dlatego witaj i jeśli masz problem, pisz, a zaraz posypią się rady, słowa pocieszenia, a jesli potrzeba to i mały opiernicz... smile witaj

3

Witaj  i czuj sie tu dobrze!

Witam cie cieplo i serdecznie. Z pewnoscia  pozostaniesz tu na dluzej, bo przemila atmosfera na naszym forum temu sprzyja. Powodzenia.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » witam :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024