Witam,
mam na imię Sylwia i mam 21 lat. Mieszkam w małej miejscowości w kuj-pom. Jestem zodiakalnym skorpionem, co wiąże się z "wrednością" z mojej strony do ludzi, którzy próbują mnie skrzywdzić, ale nie tylko
U ludzi najbardziej szanuję szczerość i mówienie czegoś prosto z mostu bez niepotrzebnych zawijasów i kłamstw. Mam problem z zaufaniem do innych ludzi, bo zbyt wielu ludzi próbowało mnie wykorzystać do swoich nieczystych gier. Wychodzę z założenia, że lepiej mieć jednego dobrego znajomego niż całą gromadę osób fałszywych. To tak krótko o mnie. Mam nadzieję, że się tu zadomowię na dłużej
Pozdrawiam wszystkie netKobietki ![]()
witamy Cię serdecznie.
jestem przekonana, że się tu odnajdziesz, bo ludzie, którzy tu są, niesamowicie przyjmują wszystkich do swego grona i pomagają w każdej sytuacji, jak tylko potrafią.
dlatego witaj i jeśli masz problem, pisz, a zaraz posypią się rady, słowa pocieszenia, a jesli potrzeba to i mały opiernicz...
witaj
Witaj i czuj sie tu dobrze!
Witam cie cieplo i serdecznie. Z pewnoscia pozostaniesz tu na dluzej, bo przemila atmosfera na naszym forum temu sprzyja. Powodzenia.