jak się ubrac na imprezę Sylwestrową?? problem w tym że to domówka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » jak się ubrac na imprezę Sylwestrową?? problem w tym że to domówka

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez gabisiula (2010-12-26 17:20:30)

Temat: jak się ubrac na imprezę Sylwestrową?? problem w tym że to domówka

mój chłopak urządza imprezę w Sylwestra u siebie w domu. Będziemy my, chłopaka siostra z mężem i chłopaka przyjaciel z dziewczyną. Chciała bym wyglądac fajnie, seksownie, inaczej niż zwykle. Ale nie chcę się wygłupiac ze świecącym topem czy coś w tym stylu, wkońcu to impreza w domu w małym gronie, ale też nie założe swetra. Doradzcie mi coś fajnego. Sama nie wiem czy wypada założyc legginsy i tunikę bez ramiączek?? czy może lepiej rurki i jakąś bluzkę??

dodam jeszcze że będziemy z pewnością robic fotki a potem dodamy może jakieś na nk, na pewno zobaczy je pewna dziewczyna i bardzo zależy mi abym wyglądała pięknie by pękła z zazdrości (przeczytajcie mój temat w dziale milosc "ta dziewczyna nie chce odczepic się od mojego faceta")
Piszcie swoje propozycje:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak się ubrac na imprezę Sylwestrową?? problem w tym że to domówka

Wiesz moim zdaniem możesz założyć jakąś tunike i leginsy,albo może skoro to w domu jest to może założ jakąś ekstra obcisła kiecke,szpilki i normalne rajstopy:)zróbcie zdjęcia a potem wskocz w coś wygodnego:)ja bym tak zrobiła:) i na pewno tak zrobię bo mam podobną sytuację do Twojej:)

3

szpilki to trochę kiepski pomysł, zwłaszcza,że impreza jest w domu.
Według mnie powinnaś ubrać się w to, w czym się dobrze czujesz.
Moje propozycje:
-tunika,leginsy i jakieś super dodatki,
-ładna bluzka i obcisła,krótka spódniczka

nie zapomnij o delikatnym makijażu,bo on tez jest ważny.

4

Jeśli to impreza w małym gronie to możesz zalożyć cokolwiek i się nie wygłupisz. Chcesz świecący top - to załóż. Chcesz szpilki - załóż. Aczkolwiek ja na Twoim miejscu skupiłabym się na tym, żeby się dobrze czuc i dobrze bawić a nie podporządkowywać kreację pod zdjęcia na nk - choćby nie wiem kto miał je oglądać.

5

Moim zdaniem powinnaś ubrać się wygodnie i niezbyt strojnie. smile Myślę, że legginsy+tunika (może być nawet z długim rękawem) świetnie by się spisało na takiej imprezce. smile

6

dzięki za rady, nie sądziłam że ktoś odpisze w tym temacie:)
no właśnie szpilki w zupełności odpadają bo ja będe na tej imprezie tak jakby gospodarzem, co innego gdybym ja szła do kogoś. ale skoro mogę założyc legginsy to tak chyba zrobię:) tylko nie mam jeszcze bluzki, ostatnio szukałam jakiejś w sklepach ale totalnie nic nie wpadło mi w oko. myślałam też o tym aby skupic się na dodatkach, jakaś ekstra bransoleta i naszyjnik, jakkiś łańcuszek z fajnym wisiorkiem, i myślałam też o kępkach rzęs, nie raz już je doklejałam, wyglądają jak naturalne a jednak oczy są fajnie podkreślone, z daleka rzucają się w oczy:) nikt nawet nie zauważy a efekt będzie fajny:) podobają mi się też spódniczki bombki:) ale kompletnie nie wiem jaka bluzka pasuje do takiej, musiała bym chyba założyc jakąś elegancką.

naprawdę dzięki za rady

7

Myślę że mogłabyś ubrać tak żebyś czuła się wygodnie Szczerze leginsy teraz są w modzie ale nie wiem co w nich jest tak atrakcyjnego może to że wyszczuplają

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » jak się ubrac na imprezę Sylwestrową?? problem w tym że to domówka

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024