Najdziwniejsze prezenty, jakie dostałyście ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Najdziwniejsze prezenty, jakie dostałyście ;)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 31 ]

Temat: Najdziwniejsze prezenty, jakie dostałyście ;)

Witam, kochane Netkobietki !

Zakładam ten wątek z myślą o zbliżającym się okresie Bożego Narodzenia, któremu towarzyszy tradycja obdarowywania się prezentami.

Tak więc "pochwalmy" się, jakie były nasze najcudaczniejsze prezenty.

Ja np. dostałam od babci tabletki przeciwbólowe. Wynikało to z troski, gdyż cierpię na migrenę. Jadnak, mimo to, podarunek dziwny.

A u was?
Mieliście kiedyś podobny przypadek?
wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Najdziwniejsze prezenty, jakie dostałyście ;)

hehe:D słodką masz babcię wink
Ja sobie nie przypominam jakiegoś dziwacznego prezentu smile

3

Dość dziwnym prezentem był typowo męski zestaw do wina. Wiecie, korkociąg, obrączka na butelkę, itd. Część rzeczy nawet nie wiem do czego może służyć... tongue

4

Jak bylem mniejszy to dostalem kiedys od ciotki dres - za maly na mnie, brzydki i wogole nie chcialem w nim chodzic...
dostalem dlatego ze rok wczesniej dala mi 100 000 zl (kiedys to byla kasa) o ktorej nie powiedzialem rodzicach i ktora rozwalilem na slodycze tongue
ale bylem maly wiec potrafie to zrozumiec jeszcze smile

jesli chodzi o "dorosle zycie" to najdziwniejszy prezent to byly stringi meskie z traba slonia (ok, nawet smieszne) oraz..... cukinia do ktorej powbijane byly patyczki z innymi warzywami i owocami przypominajace twarz... byl to prezent od moich kumpli (skladali sie, czy co?) na moje urodziny...

5

jak byłam mała to często dostawąłam takie słodkie,małe majtusie;)))
teraz już na szczęście 'mikołaj' nie jest taki zboczony;))

6

Mi babcia przez wiele lat kupowała zgrzebne "babcine" nocne koszulki, bo uważała, że prezent musi być praktyczny. I nie mogła pojąć faktu, że to, iż nie sypiam w nocnej koszulce nie znaczy, że jej nie posiadam, tylko, że nie lubię hmm

Dziwne zapotrzebowania prezentowe ma natomiast moja przyjaciółka. Nie pozostaje nic innego tylko jej marzenia spełniać, więc w ciągu kolejnych lat dostała ode mnie (zgodnie z jej życzeniami): klucz wielofunkcyjny, zestaw kluczy rowerowych, szybkoschnący ręcznik z mikrofibry, wyciskarkę do czosnku...

7

nie pamiętam takich dziwnych prezentów, zawsze się cieszyłam z tego co dostałam smile
chociaż raz spotkałam się z dziwną sytuacją i przykrą sytuacją:
pracowałam w małej kawiarni gdzie była rodzinna atmosfera i na różne okazję dawaliśmy sobie prezenty. z jedną pracownicą dałyśmy szefowej ładny zestaw kosmetyczny który później ona dała naszej współpracownicy-siostrze tej z którą kupiłyśmy prezent. od tamtej pory jestem przeciwna dawaniu w obieg nietrafionych prezentów, pamiętam jak nam było wtedy przykro sad

8

Na szczęście nie dostałam nigdy dziwacznego i nietrafionego prezentu- zawsze prezent jest trafiony.
Natomiast moja koleżanka dostała kiedyś od babci paczkę wacików kosmetycznych i... podpasek. big_smile

9

London69 napisał/a:

Natomiast moja koleżanka dostała kiedyś od babci paczkę wacików kosmetycznych i... podpasek. big_smile

o rany big_smile

10

Mój były nie tyle dziwny co okazał się bardzo nieprzyjemny po czasie... bardzo chciałam depilator, to było jakiś czas po tym jak zaczęły pojawiać się te z nasadkami chłodzącymi itp. No i moja babcia stwierdziła że z dziadkiem taki mi właśnie kupią, tylko że ten akurat był bez nasadki chłodzącej, więc to już było z deka przerażające, ani razu nie wydepilowałam nim nóg, a gdy próbowałam to się pokaleczyłam (nie wiem jakim cudem depilator mnie pokaleczył), i tym sposobem depilator leżał nieużywany a teraz nawet nie wiem gdzie jest tongue

Ale ogólnie nie mam problemów z prezentami, ciesze się z każdego smile

11

Hmmm, tak sobie właśnie wymyśliłam, że dostałam jednak trochę dziwny prezent. Wprawdzie nie na gwiazdkę tylko na urodziny. Był to wielki, różowy, paskudny wibrator smile Ale najsmutniejsze w nim było to, że nie wibrował smile

12 Ostatnio edytowany przez niki_82 (2010-12-27 18:10:37)

hehehe, Vinnga, oby ten prezent nie okazał się niedziałającym z powodu wyeksploatowania już go przez tego od kogoś go dostałaś smile

ja strasznie się złoszczę, jak wiem że ktoś na siłę kombinuje co mi kupić.. zawsze rodzinie powtarzałam że wolę nic nie dostać.., bo jak dostanę coś co mi sie nie podoba, to jestem bardzo złośliwa ;p a to że mówiłąm itp itd.. i po co kasę wydawali.. albo mówię że jak już muszą to lepiej niech kupują coś takiego co się im samym spodoba ;p kiedyś od siostry dostałam mini żyrandol - do tej pory nie wiem po co to było.., a tym bardziej do czego..
wiem że może to i niewdzięczne podejście i marudne ale taka już jestem.. jak mówię że nie to niech nie kombinują na siłę...
albo kiedyś kalendarz kieszonkowy - dała mi go osoba która doskonale wiedziała ze jak wcześniej jakiś odstawałam to nigdy go nie użyłam..
tak samo z ciuchami.., bardzo lubię czarne ciuchy, to dostałam czarny sweterek.., rozmiar uniwersalny.. więc rękawy za krótkie i brzuch widać.. uwielbiam to;p

13

Całe szczęście ja nie dostałam jeszcze w życiu jakiegoś strasznie dziwnego prezentu. Moje zawsze były trafione i przydawały się. Raz tylko nie podobała mi się bielizna którą dostałam od ciotki. Ale poza tym nie miałam żadnych takich przygód. smile

14

Ja zawsze dostaję fajne prezenty, ale kiedyś ciocia opowiadała mi, że koledze z pracy na urodziny kupiła..szczura. I że niby takie fajny ten szczurek bo ona lubi gryzonie, ale podobno kolega cieszył się z prezentu, ale..gdy go odwiedzała, szczura nie widziała, a po jakimś czasie okazało się, że go oddał komuś. No niestety zwierzęta nie zawsze są trafionym prezentem, w końcu to odpowiedzialność a i nie każdy lubi szczury big_smile

15

Ja na komunie dostałam od chrzestnego książeczkę dla chłopaka hmm Poza tym reszta prezentów zawsze trafiona smile

16

Ja kiedyś od prababci dostałam paskudne bawełniane rajstopy w kolorze zgniłozielonym A oprócz tego zwykle bywały też bawełniane chusteczki, czerwono-jaskrawe grube skarpety tongue  No ale babcia wychowała się za czasów wojny, kiedy takie rzeczy się przydawały tongue  a teraz jak dorosłam i się ich już nie wstydzę to chodzę sobie w tym po domu bo naprawdę są ciepłe big_smile

17

Na komunię od cioci dostałam PIŻAMĘ big_smile jej tłumaczenie: "Bo Ty zawsze latasz po domu w majtkach" big_smile

18

ja  kiedyś na urodziny od koleżanki dostałam deseczkę z młotkiem na stres i coś glinianego (do dzisiaj nie wiem jakie było przeznaczenie tego czegoś) w kształcie pisklęcia z dziobem. Totalny kicz i bezużyteczne! Ja lubię rzeczy praktyczne, zmysłowe. Prawdę mówiąc to trochę mi się przykro zrobiło, bo myślałam, że mnie zna lepiej sad

19

ja często dostaję zabawne prezenty , choć nie zawsze pewnie miały takie założenie , a  że prezenty lubie dostawać to nawet takie sprawiają mi frajdę
najśmieszniejszym był prezent od mojego chłopaka który wziął sobie do serca że lubię praktyczne prezenty i na gwiazdkę dostałam MINI NISZCZARKĘ heheh smile  nie powiem bo w pracy czasem się przydaje
innym była tunika od mojej przyjaciółki która dawno mnie nie widziała i " nie wiedziała jak bardzo duży jest mój biust " [ bo duży jest!  i często zmienia rozmiar] tunika ma rozmiar 54 a ja nosze 42/44 heheh ale nasza przyjaźń jest chyba na tyle mocna że nawet taka pomyłka nie ma na nią wpływu hehe smile , jeszcze innym był jeden z moich kotów i dwie puszki pokarmu  dla kotów hehe

20

Ja dostałam kiedyś na urodziny rybkę, która zdechła jeszcze tego samego dnia... Zbyt długo się nią nie nacieszyłam... ;/

21

kiedystary mi dol patelnie otgeslerowy odrazumu jajeknasmazylam nakielbasie

22

Nie dostalam zadnego dziwnego prezentu big_smile

23

lady/nnn/ napisał/a:

Witam, kochane Netkobietki !

Zakładam ten wątek z myślą o zbliżającym się okresie Bożego Narodzenia, któremu towarzyszy tradycja obdarowywania się prezentami.

Tak więc "pochwalmy" się, jakie były nasze najcudaczniejsze prezenty.

Ja np. dostałam od babci tabletki przeciwbólowe. Wynikało to z troski, gdyż cierpię na migrenę. Jadnak, mimo to, podarunek dziwny.

A u was?
Mieliście kiedyś podobny przypadek?
wink

lo!!!

24

Wątek odkopany, ale na czasie.
Ja dostałam kilka dziwnych prezentów w swoim życiu.
Ale tez dość dziwny dostała moja znajoma, która pochwaliła się swojemu szefowi, ze właśnie kupiła chałupę.
Ona tak nazwała swój nowoczesny apartament, różne udogodnienia sterowane telefonem, indukcja, ledy.
A on był przekonany, ze kupiła wiejską chałupę i w prezencie dał jej węglarkę ( to takie prostokątne jakby wiadro na węgiel albo popiół), szufelkę, haczyk, jakąś kociubę czy coś w tym rodzaju do usuwania sadzy.

25

GloriaSoul napisał/a:

Ale tez dość dziwny dostała moja znajoma, która pochwaliła się swojemu szefowi, ze właśnie kupiła chałupę.
Ona tak nazwała swój nowoczesny apartament, różne udogodnienia sterowane telefonem, indukcja, ledy.
A on był przekonany, ze kupiła wiejską chałupę i w prezencie dał jej węglarkę ( to takie prostokątne jakby wiadro na węgiel albo popiół), szufelkę, haczyk, jakąś kociubę czy coś w tym rodzaju do usuwania sadzy.

big_smile

26 Ostatnio edytowany przez Agnes76 (2024-11-18 22:54:06)

Ja lubię dawać dziwne prezenty big_smile

27 Ostatnio edytowany przez Salomonka (2024-11-18 23:15:39)

Najdziwniejszy prezent jaki dostałam?

W moje urodziny zadzwonił domofon.. A przy drzwiach na dole, przy wejściu  stało trzech spoconych facetów, targając wielki przedmiot, 3,5 m. długi, cały zapakowany w błyszczący papier  z wielką zieloną  kokardą pośrodku smile

Niech ktoś zgadnie, co to było?

Otóż byl to kajak, taki o jakim zawsze marzyłam smile

To był najpiękniejszy prezent jaki w swoim życiu dostałam.

28

Ja dostałam takie urządzenie do robienia loków, bo mam proste włosy; z kolei mąż dostał prostownicę, bo ma kręcone. Obdarowująca nas osoba miała coś nie tak pod kopułą.

29

Samba napisał/a:

Ja dostałam takie urządzenie do robienia loków, bo mam proste włosy; z kolei mąż dostał prostownicę, bo ma kręcone. Obdarowująca nas osoba miała coś nie tak pod kopułą.

big_smile moze chciala wam zmienic styl fryzury zebyscie mieli na odwrot

30

New Me napisał/a:

big_smile moze chciala wam zmienic styl fryzury zebyscie mieli na odwrot

No właśnie chciała, bardzo jej na tym zależało big_smile smile

31

GloriaSoul napisał/a:

jobymkcialakociube

Posty [ 31 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STYL ŻYCIA I SPOŁECZEŃSTWO KOBIECYM OKIEM » Najdziwniejsze prezenty, jakie dostałyście ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024