mam do Was pytanie i mam nadzieję,że mi pomożecie.
Mam kozaki do kolan.Niestety przytyłam sporo i w tym roku są za małe w łydkach.
Znacie może jakiś sposób,aby je 'rozbic'?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » zbyt wąskie kozaki
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mam do Was pytanie i mam nadzieję,że mi pomożecie.
Mam kozaki do kolan.Niestety przytyłam sporo i w tym roku są za małe w łydkach.
Znacie może jakiś sposób,aby je 'rozbic'?
wiem że są takie specjalne spraye którymi psika się środek buta i one chyba się wtedy rozchodzą. Ja rozciągałam buty w ten sposób że założyłam na stopy mokre grube skarpety i chodziłam w butach przez pól godziny po domu ale to były czółenka. ale może też coś pokombinujesz z tą wodą
Hmmm... Nie ukrywam, że z rozbiciem kozaczków w łydce możesz mieć problem. Oczywiście można użyć wspomnianego tu spray'u, ale ja udałabym się po pomoc raczej do szewca, oni mają swoje, całkiem niezłe, sposoby na rozbijanie butów. Kosztuje to parę groszy, a być może dasz radę w nich jeszcze pochodzić.
Juliette ja swoje kozaki zaniosłam do szewca, owszem ważne jest to czy są one ze skóry czy z jakiegoś innego materiału, jak też czy nie ma jakichś przeszyć. W każdym bądź razie moje poszły bez problemu, zasadniczo to nawet trochę za bardzo się rozbiły :> Także polecam wybranie się do szewca z tym problemem.
o tych sprayach tez słyszałam ale nie wiem dokładnie czy do każdego materiału się nadają, a szewc na pewno poradzi:) ewentualnie jakieś wstawki wszyje, tak żeby zachować fason.
Ja praktykowałam ocet, ale to dla zmiękczenia skóry i trochę jej rozciągnięcia na piętach czy przy kostce, możesz spróbować przy łydce ![]()
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » zbyt wąskie kozaki
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024