Witam. Jestem z moim chłopakiem 14 miesięcy. Nigdy wcześniej się nie kochałam, lecz z obecnym partnerem zabawialiśmy się na wszystkie sposoby i miały miejsce pieszczoty nie mal każdej części ciała. Wcześniej nie chciałam się kochać z nim, gdy nie byłam na to gotowa i znajdowaliśmy się w nieodpowiednim miejscu np. na imprezie, choć bardzo nalegał na to, ale postanowił, że poczeka uświadomiając mnie w fakcie jak bardzo mnie Kocha. Kilka dni temu zdecydowałam się mu powiedzieć, że jestem gotowa, że chce się z nim Kochać. Nie rozumiem jego reakcji, usłyszawszy to zaczął mówić, że jestem dziecinna i ze nie wiem jakie to niesie za sobą ryzko, powiedział, że nie chce tego ze mną robić, że woli zebyśmy zostali przy naszych " zabawach ". Nie wiem czemu tak się zachował, robił to już nie raz, ma 21 lat i większość nie odmówiła by, ja mam 18 ale wiem doskonale o środkach antykoncepcyjnych i wgl.. strasznie chce z nim to zrobić. Proszę was o radę i pomoc, bo jest mi źle od 3 dni od tamtego dnia nie rozmawiamy ze sobą.... Pomocy!
1 2010-12-11 22:26:20 Ostatnio edytowany przez zmysłowa16 (2010-12-11 22:35:08)
No wiesz, poki co mały minus i mógłby pojść siedzieć za Ciebie. Może zrozumiał, że mimo wszystko jesteś dzieckiem i Twoje ciało się ciągle rozwija. Utrata dziewictwa to poważna decyzja. Byc może on nie chce byś tego żałowała, bo kto wie może przejżał na oczy, że jesteś dla niego za młoda.
3 2010-12-11 22:40:41 Ostatnio edytowany przez zmysłowa16 (2010-12-11 22:42:32)
Może po prostu myśli o zerwaniu ze mną i dlatego nie chce, żebym cierpiała bardziej gdy strace z nim dziewictwo?
Mam 18 lat i w 100 % jestem gotowa emocjonalnie jak i fizycznie.
Przepraszam, widocznie źle przeczytałam. Powodów może być wiele. Może nigdy nie rozdziewiczał, że tak to nazwę i boi się, że zrobi Ci krzywdę? Jedno jest pewne, żyjesz bez tego całe życie to jeszcze trochę póki się zdecydujecie dasz radę wytrzmać. On wie, że jesteś gotowa, da Ci znać kiedy też będzie. Myśl pozytywnie!
I nie rób tego tylko dla zasady, bo póżniej może odejść cię ochota, jak ktoś zepsuje robotę brzydko mówiąc.Natomiast dlaczego on nie chce to musisz sama się dowiedzieć,powodów może być dużo, ja na przykład w tym wieku wolałem starsze dziewczyny od siebie,nawet o kilka lat i tak też wyglądały moje łóżkowe sprawy.
Zmysłowa, to czemu wcześniej napisałaś, że masz 16 lat?
a gdzie napisała, że ma 16 lat?
w pierwszym poście napisała wyraźnie, że ma 18, a facet 21, A-NORMALNA spojrzałaś i zasugerowałaś się nickiem
- zmysłowa16 ![]()
pozdrawiam
To przypadkowa pomyłka, bo w loginie mam 16 i się pomyliłam, ale to nie ma nic do rzeczy.
Rzeczywiście z tego co wiem, to jego poprzednie kobiety miały to już za sobą być może w tym tkwi problem..
Wiadomo, że jak starsze to i bardziej doświadczone to lepiej dla faceta.
No cóż uzbroję się w cierpliwość i będę czekała, okaże się co będzie dalej.
Dziękuję wam bardzo
Pozdrawiam ciepło ![]()
a gdzie napisała, że ma 16 lat?
Nie, na samym początku napisała, ze ma 16 lat, a potem (po uwadze cookie) edytowała swój post.
Nie, na samym początku napisała, ze ma 16 lat, a potem (po uwadze cookie) edytowała swój post.
Tak edytowałam go po uwadze Cookie, ponieważ zobaczyłam, że się pomyliłam i źle napisałam, nie wiem po co miałabym oszukiwać tutaj kogoś, a tym bardziej samą siebie, napisałam post bo mam problem i musze się z nim jakoś uporać.
facet albo ma inną, albo sam się masturbuje.
Wybacz,ale w tym wieku nie ma czegos takiego jak brak ochoty na sex(on ma 21lat?).Pozdrawiam
Na pewno innej nie ma. Masturbacja, nie wiem czy to właściwy powód..
Teraz to już mam 1000 różnych myśli w głowie.
Spróbuj tak zwyczajnie z nim porozmawiać jaki jest prawdziwy powód
wiem spróbuję, lecz muszę poczekać, aż on pierwszy się do mnie odezwie gdyż ja nie mam zamiaru po kłótni, którą urządził mi na temat kochania.
dzięki Diary ![]()
troche dziwi mnie zachowanie Twojego chlopaka. najpierw nalegal i namawial Cie na seks, a teraz sie wycofuje. poza tym to raczej on jest dziecinny, skoro sie na Ciebie za to obrazil i sie nie odzywa od kilku dni. zapytaj go wprost, o co mu chodzi. ja mysle, ze cos takiego, jak zwykly brak ochoty na seks jest malo prawdopodobny w przypadku chlopaka w jego wieku.
A może znowu mamy zmanipulowane dane?
Jakoś to ostatnio popularne. Niektórzy szukają pomocy, ale zmyślają sytuacje podług własnego widzimisię. Aż strach się wypowiadać.
Na pewno innej nie ma. Masturbacja, nie wiem czy to właściwy powód..
Teraz to już mam 1000 różnych myśli w głowie.
A czy na pewno wiesz czy nie ma innej? przecież nie mieszkacie z sobą i nie chodzisz za nim non stop,spróbuj się tego dowiedzieć lub podaj
przykład w którym jesteś o tym przekonana,bo coś mi się wydaje że może mieć w waszym wieku to taka szarpanina bez zasad,twierdze tak bo chłopaki w tym wieku pracują u mnie ,mam z nimi bardzo dobry kontakt traktują mnie jak kolegę i widzę jak brzęczą im komóry ,sms to telefon, nie ukrywają nawet co piszą a po pracy sami nie bardzo widzą do której się udać ![]()
Witajcie. Rozmawiałam z nim wczoraj bo spotkaliśmy się przypadkiem i twierdzi, że zareagował tak na to, ponieważ nie spodziewał się tego - co za bzdury, później twierdził, iż za długo czekał na to i mu aż się odechciało i pyta się mnie czy to takie fajne uczucie, jak ktoś odmawia seksu, więc ja odpowiedziałam, że tym bardziej nie mam ochoty juz na to po tym co mówił, lecz dodał jeszcze, że jak mi on nie odpowiada to mogę znaleźć sobie innego.. kłóciliśmy się dalej.. wieczorem zaś napisał mi, że przeprasza mnie, że tak naprawde wszystko powiedział przez nerwy, ja odpowiedziałam, że nie przyjmuje przeprosin, jeśli chce w jakiś sposób rozwiązać ten problem to czekam na szczerą rozmowę.
A co do tego, że nie ma innej jestem w 100 % pewna, bo mieszkamy zaledwie 50 m od siebie i koło nas mieszkają nasi przyjaciele i dużo znajomych także nie wydaje mi się, żeby to była prawda. Pracuje ze swoimi rodzicami, także o prace nie mam co się martwić.
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że co by się nie działo, on zawsze mówi, że mnie Kocha, więc dlaczego tak sie zachowuuje?!
miło mi, że mam tu z kim porozmawiać. dziękuję ![]()