Przyjmowałam sterydy 8 lat nie ciagle ale często gdyż mam alergie Przytylam nie moge schudnac jestem załamana zycie mi ucieka
A moglabys cos wiecej na ten temat napisac ? Jakie sterydy bralas ? I na co masz alergie ?
zuzi.. napisz coś więcej NIE załamuj się!!! wiem słyszałam że po sterydach się tyje tak jak po tabletkach antykoncepcyjnych ale ta TUSZA jest do zgubienie UWIERZ! sama mam koleżanki które zażywały sporo przytyły ale po czasie wróciły to tylko kwestia doboru odpowiednich lekarstw i dobrego samopoczucia no i może odrobinkę akceptacji dla samej SIEBIE!!! POWODZENIA i pozdrawiam słodko:)
Droga Zuzi, ja nie brałam sterydów tylko zestawy witamin i odżywki w czasie ciąży. Brałam je aby wzmocnić moją córcię po operacji którą przeszłam na przełomie 5/6 miesiąca. Córcię wzmocniłam ale siebie jeszcze bardziej.Teraz mała ma 7 lat a na mnie został każdy kilogram i dołożyłam jeszcze troszkę przy kolejnej ciąży. Swoją tuszkę przeżywam za każdym razem gdy spojrzę w lustro. Wiem co to znaczy czuć się otyłym i nim być.
Ale Perełka ma rację, może trzeba inaczej ustawić leki lub je zmienić, może trzeba o tym porozmawiać z lekarzem prowadzącym. A może wystarczy zmiana trybu życia. Napisz o sobie coś więcej, nawet jeśli nie uda nam się znaleźć złotego środka to na pewna znajdziesz u nas akceptację i wsparcie we wszelkich podejmowanych przez Ciebie działaniach. Powodzenia i pozdrawiam serdecznie
![]()
Moja alergia to sa ataki duszności dlatego sterydy podawali przy każdym przypadku To nie problem z jedzeniem nie romoze dieta nawet ćwiczenia nic nie daja.Pytalam o środki które czyszcza organizm ale nigdzie nie dowiedzialam sie czy istnieją
Zuzi a czytałaś w dziale Zdrowie kobiety - poddział Recenzje suplementów i preparatów. Tam coś dziewczyny pisały o suplementach diety o działaniu oczyszczającym. Trochę tego jest więc jeśli znajdziesz odrobinę czasu to polecam do przejrzenia. Pozdrawiam ![]()