Witam.
Chcę kupić dla dziewczyny jako prezent golarkę . Chodzi mi głównie o możliwość golenia bikini i pach. Wybrałem trzy modele, ale nie wiem który wybrać. Proszę kobiety, które mają którąś z golarek lub też orientują się w temacie o szybką pomoc.
Oto modele: BRAUN LS 5160, PHILIPS HP 6335, PHILIPS HP 6371
nikt mi nie pomoże??
3 2008-08-29 18:44:02 Ostatnio edytowany przez Ansja (2008-08-29 18:44:30)
Na Twoim miejscu wybierałabym między jedną a drugą marką Philips. Ta druga wydaja mi się najlepsza- sądząc po opisie- czyli PHILIPS HP 6371.
Miałam w ręku tylko tego Brauna, maszynka całkiem niezła, poszukaj jeszcze takich z nasadką peelingującą i zwróć uwagę na ładowanie z sieci, żeby nie były tylko baterie.
Miałam w ręku tylko tego Brauna, maszynka całkiem niezła, poszukaj jeszcze takich z nasadką peelingującą i zwróć uwagę na ładowanie z sieci, żeby nie były tylko baterie.
czyli rozumiem, że możesz polecić do golenia bikini i pach?
Do pach w 100%, do bikini nie do końca - ale tak samo jak całą resztę wszelkich maszynek. Jeżeli dziewczyna chce maszynkę do bikini - będzie zadowolona. To dobry produkt.
jesli nie jest za pozno to polece golarke Braun Silk&Soft z opcja golenia na sucho i mokro. Uwazam ze dobra do okolic bikini i pach, szczegolnie przy goleniu na mokro z np. zelem pod prysznic - nie podraznia. No i oczywiscie lepiej kupic ladowana a nie na baterie co by sie nie uganiac z wymiennianiem.pozdrawiam
BRAUN LS 5160 POLECAM na pewno bedzie szczesliwa
9 2009-11-25 14:22:13 Ostatnio edytowany przez Emilia (2009-12-10 00:42:43)
Mam trochę inny problem, ale niejako związany z golarkami. Chciałam kupić golarkę dla mojego faceta i mam dwie na oku, obie w bardzo przystępnych cenach. Zastanawiam się nad PHILIPS QG3080/10, a BRAUN 5874. Znalazłam te dwie golarki na spam i nie wiem która wybrać. Są w miarę tanie, bo jest na nie promocja.
pozwolę sobie odświeżyć ten temat mogłaby któraś z Pań doradzić mi jaką golarkę kupić?? głównie do okolic bikini i pach. I czy po takiej golarce nie ma podrażnień i czerwonych krostek jak po zwykłej maszynce?