Golarka - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1

Temat: Golarka

Witam.
Chcę kupić dla dziewczyny jako prezent golarkę . Chodzi mi głównie o możliwość golenia bikini i pach. Wybrałem trzy modele, ale nie wiem który wybrać. Proszę kobiety, które mają którąś z golarek lub też orientują się w temacie o  szybką pomoc.
Oto modele: BRAUN LS 5160, PHILIPS HP 6335, PHILIPS HP 6371

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Golarka

nikt mi nie pomoże?? hmm

3 Ostatnio edytowany przez Ansja (2008-08-29 18:44:30)

Na Twoim miejscu wybierałabym między jedną a drugą marką Philips. Ta druga wydaja mi się najlepsza- sądząc po opisie- czyli PHILIPS HP 6371.

4

Miałam w ręku tylko tego Brauna, maszynka całkiem niezła, poszukaj jeszcze takich z nasadką peelingującą i zwróć uwagę na ładowanie z sieci, żeby nie były tylko baterie.

5

Aleksandra napisał/a:

Miałam w ręku tylko tego Brauna, maszynka całkiem niezła, poszukaj jeszcze takich z nasadką peelingującą i zwróć uwagę na ładowanie z sieci, żeby nie były tylko baterie.

czyli rozumiem, że możesz polecić do golenia bikini i pach?

6

Do pach w 100%, do bikini nie do końca - ale tak samo jak całą resztę wszelkich maszynek. Jeżeli dziewczyna chce maszynkę do bikini - będzie zadowolona. To dobry produkt.

7

jesli nie jest za pozno to polece golarke Braun Silk&Soft z opcja golenia na sucho i mokro. Uwazam ze dobra do okolic bikini i pach, szczegolnie przy goleniu na mokro z np. zelem pod prysznic - nie podraznia. No i oczywiscie lepiej kupic ladowana a nie na baterie co by sie nie uganiac z wymiennianiem.pozdrawiam

8

BRAUN LS 5160 POLECAM na pewno bedzie szczesliwa wink

9 Ostatnio edytowany przez Emilia (2009-12-10 00:42:43)

Mam trochę inny problem, ale niejako związany z golarkami. Chciałam kupić golarkę dla mojego faceta i mam dwie na oku, obie w bardzo przystępnych cenach. Zastanawiam się nad PHILIPS QG3080/10, a BRAUN 5874. Znalazłam te dwie golarki na spam i nie wiem która wybrać. Są w miarę tanie, bo jest na nie promocja.

10

pozwolę sobie odświeżyć ten temat smile mogłaby któraś z Pań doradzić mi jaką golarkę kupić?? głównie do okolic bikini i pach. I czy po takiej golarce nie ma podrażnień i czerwonych krostek jak po zwykłej maszynce?

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024