Zerwał ze mną, wrócił do byłej - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zerwał ze mną, wrócił do byłej

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

1 Ostatnio edytowany przez yvette (2010-09-29 19:48:18)

Temat: Zerwał ze mną, wrócił do byłej

Był z dziewczyną 3 lata , ale ciągle się kłócili i zrywali ze sobą nie za dobrze się im układało. Pewnego razu  napisał do mnie , a na drugi dzień powiedział , że z nią zerwał zaczęliśmy pisać spotykać sie było naprawdę dobrze ona mówiła , że jest w ciąży , że się zabije i takie pierdoły ale on wiedział , że to fikcja jego rodzina była za mną i w ogóle dogadywaliśmy się. Mówił , że ją kocha , ale że nie jestem mu obojętna i że mu zależy i takie tam. Spotykaliśmy się miesiąc chciał ze mną być żebyśmy spróbowali powiedziałam , ze jeszcze jest za szybko no i potem go jakoś chyba przekabaciła i do niej wrócił a mnie przeprosił przez smsa powiedział że musi dać jej szanse bo obiecała się zmienić, a za kilka dni nadal do mnie napisał byłam wściekła miałam się do niego nie odzywać no ale dalej mi pisał że nie jestem mu obojętna że nie może zapomnieć o tym co nas łączył żebyśmy się spotkali pisał cały czas i w ogóle a był z nią powiedziałam mu , że spotykam się z innym ,że jak on jest z nią to też chce sobie ułożyć życie ,a on wtedy nic tylko żeby się spotkać żebym pisała do niego i w góle ;/ co o tym myślicie ???
Pomórzcie ;(

Postaraj się, aby temat, który nadajesz swojemu wątkowi opowiadał choćby w skrócie jego treść. Zapoznaj się również z regulaminem Forum. Pozdrawiam, moderatorka Yvette

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zerwał ze mną, wrócił do byłej

on jest rozdarty miedzy stara znana miloscia a nowym uczuciem do ciebie...
byc moze chce odejsc tylko nie umie tak ejst uzalezniony, byc moze potrzebuje pomocy a ta pomoc to jedynie odejscie do innej np ciebie.
tylko po co ci to?? chcesz wchodzic w te zagwostki i slyszec ze cie nie kocha ale nie ejstes mu obojetna-to ma byc pocieszajace...
mysle ze powinnas mu powiedziec ze zechcesz z nim sie spotkac gdy jego serce bedzie puste i bedzie w stanie pokochac ciebie, po co ci facet ktory kocha inna...
byc moze to toksyczny zwiazek ale czy ty jestes ratowniczka zeby go ratowac??

3

Facet jest niezdecydowany i sam nie wie czego chce. Ja bym sobie dała z nim spokój, bo sprawia wrażenie faceta, który łatwo daje się manipulować.

4 Ostatnio edytowany przez Ksenia (2010-09-29 17:00:33)

W sumie macie racje on sam nie wie czego chce, ale już sama nie wiem co mam teraz o tym myśleć ;/ a jak mu specjalnie powiedziałam , że spotykam się z innym to zaczął mi robić wyrzuty , że chce być z nim.

5

Być może kocha was obie i nie wie na co się zdecydować.Może boi się że jeśli z którąś z was zostanie to będzie tęsknił do drugiej.

Powinien sam zadecydować z którą chce być.

Myślę,że nie powinnaś się godzić na spotykanie z nim do puki on się nie określi.Może powinien ochłonąć,przemyśleć sobie wszystko,nie działać impulsywnie bo zostanie skrzywdzona któraś z was i on sam też...

To są ciężkie decyzje,ale do puki nie ma dzieci,ślubu zobowiązań finansowych to w grę wchodzą tylko uczucia i można sobie dać czas bo powrotu nie ma.

6

Teraz jak mu powiedziałam tak jak mi radzicie to cały czas do mnie wydzwania i mówi , że wie że ona się nie zmieni i , że dziękuje mi za to co go ze mną łączyło i żebym wiedziała , że i tak z nią nie będzie...

No i jak zrozumieć faceta ;/

7

Ksenia, ile macie lat?

8

Ja 18 a on 23

9

Ksenia z tego co piszesz to facet ma problem, ale powiem Ci jedno ja przeżywałam coś takiego tylko byłam po drugiej stronie barykady. Mój facet zawracał innym dziewczynom w głowie, a zawsze wracał do mnie i nie jednej dawał nadzieję pewnie nawet większe niż on Tobie. Ja w takich momentach po prostu odchodziłam, a on wariował potem aby do mnie wocic przy okazji ranił te drugie i powiem Ci,ze im współczułam. Nie daj się odetnij sie od niego jak przyjdzie na kolanach tzn., że mu zalezy aby zmienic życie i zacząc z Tobą budować nowa przyszłośc w innym wypadku zostanie z nią.

10

Hmm ja tak samo jak 7mona9, byłam w podobnej sytuacji, ale po drugiej stronie. I facetowi jest tak wygodnie, nie potrafi sie zdecydować, a jeśli nie potrafi się zdecydować to po co Ci taki?? Ja bym sobie na Twoim  miejscu nie zawracała głowy.

11

daj sobie spokój spędza czas z tobą a gdy jej nie ma lub jest mu źle to chce popisać z tobą a potem co stwierdzi że kocha ją bardziej i kto będzie cierpieć to ty zostaniesz sama a on pocieszy się w jej ramionach dopiero będziesz cierpieć jeśli by cię naprawdę kochał to nie wrócił by do niej chce mieć po prostu zabezpieczenie

12

faceci nie umieją żyć bez kobiet dlatego szukają zabezpieczenia
Jesteś jeszcze młodą dziewczyną świat stoi przed Tobą otworem, szkoda prądu na takiego dupka który nie potrafi się zdecydować..chociaż już zdecydował bo jest z tamtą a ciebie traktuje jak "koło zapasowe" olej go niech spada a Ty ze swoim wiekiem i możliwościami jeszcze nie jednego wartościowego faceta spotkasz w swoim życiu
powodzenia bądź twarda

13

zgadzam się jesteś kołem zapasowym niech spada zasługujesz na lepszego faceta!!!

14 Ostatnio edytowany przez Ksenia (2010-10-04 19:07:32)

Powiedział mi , że mnie kocha i ja jestem dla niego najważniejsza... Pomóżcie mi proszę bo nie wiem co mam już robić .

15

Hej Ksenia, właśnie przeczytałam Twoją dawną historię, a to było dawno temu u Ciebie....Jak zakończyła się Twoja historia z Nim? Został z byłą, czy może wybrał Ciebie?...A może wybrał ją, ale i tak od niej odszedł...?
Pozdrawiam

16

Kicia_2020 napisał/a:

Hej Ksenia, właśnie przeczytałam Twoją dawną historię, a to było dawno temu u Ciebie....Jak zakończyła się Twoja historia z Nim? Został z byłą, czy może wybrał Ciebie?...A może wybrał ją, ale i tak od niej odszedł...?
Pozdrawiam

To wątek sprzed 10 lat, Autorka pewnie już tu nie zagląda.
Zachęcam Cię do założenia własnego wątku.

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zerwał ze mną, wrócił do byłej

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024