Bezpłodność - co może być jej objawem, przyczyną ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Bezpłodność - co może być jej objawem, przyczyną ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Bezpłodność - co może być jej objawem, przyczyną ?

Witam, mam problem, moze wydawac sie glupii, ale zaczelam sie martwic.. a chodzi o to ze boje sie ze moge byc nieplodna.. okres dostaje praktycznie co 16-18 dni od kilku miesiecy, wczesniej dostawalam co 27 dni, trwa od 6-8 dni i jest strasznie obfity i bolesny.. wystepuje bole w podbrzuszu i w okolicach szyjki macicy.. czy moze to byc objawem bezplodnosci ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Bezpłodność - co może być jej objawem, przyczyną ?

Idź do ginekologa, wykonaj badania hormonalne m.in, na obecność prolaktyny.
Ja też mam podobny problem i się z nim zmagam. nie dopuszczam do siebie tej myśli, że rozlegulowanie cyklu miesiączkowego a co za tym idzie gospodarki hormonalnej to jedna z przczyn niepłodności..

3

Na pewno wszystko będzie dobrze dziewczyny. Najważniejsze malutka to iść do lekarza i zrobić badania. Koniecznie! A masz jakieś inne podstawy by sądzić, że możesz być bezpłodna? starasz się o dziecko?

4

Ja tez mam problem i nie wiem co jest przyczyna .17lat temu urodziłam corke i od tego czasu mimo braku zabezpieczen nie zaszłam w ciaze z mezem.Od pól roku sypiam z przyjacielem bez zabezpieczen i tez nie moge zajsc w ciaze

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Bezpłodność - co może być jej objawem, przyczyną ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024