Witam wszystkie forumowiczki :)) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam wszystkie forumowiczki :))

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Witam wszystkie forumowiczki :))

Witam serdecznie smile
Mam na imię Marta i mam 22 lata. Jestem absolwentką technikum ekonomicznego a obecnie studentką na kierunku ekonomia. Niestety w tej chwili jestem też bezrobotna ale radzę sobie, dorabiam jak mogę smile
Stronę netkobiety.pl znalazłam przypadkowo i szczerze mówiąc przeglądając działy widzę naprawdę wspaniałe forum, które jest przystosowane do każdej z nas. Miło znaleźć odpowiedzi na swoje pytania, ciekawe pomysły i rady w jednym miejscu smile
Jestem zapisana na kilku forach, z których jednak nie korzystam, może dlatego że nie jest tak dobrze prowadzone jak to. Jestem pewna, że będę tu zaglądać o wiele częściej niż tam smile
Tak więc jeszcze raz witam was kobitki i mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona wink
Pozdrawiam, Marta smile

Zobacz podobne tematy :
Odp: Witam wszystkie forumowiczki :))

Witamy cie MARTO serdecznie.Zyczymy milego i niezapomnianego pobytu na naszym magicznym forum.

witam cie Marta wszystkiego dobrego zycze pozdrwiam

4

Witaj na forum Marto. smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam wszystkie forumowiczki :))

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024