Zdrada z youtubem? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdrada z youtubem?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1

Temat: Zdrada z youtubem?

Dziewczyny ... . Ja to chyba nie mam szczęścia do facetów. Jakiś czas temu rozstałam się z facetem, ciężko to przeżyłam, ale po jakimś czasie udało mi się zaangażować w nowy związek. I wszystko było w porządku do ... wczoraj ... kiedy, nakryłam go na ... napalaniu się na coś takiego na youtubie: http://www.youtube.com/watch?v=uN7DeKUWhdU
Puszczał sobie w kółko tą babkę - no fakt, ładna jest i niby to tylko reklama, ale i tak poczułam się głupio. Bo to pewnie reklama czegoś dla facetów co? Ostatnio byłam w kinie i też widziałam ten trailer, że niby jakaś drużyna W czy coś. Nie mam pojęcia, o co w tym chodzi i dlaczego mój luby tak sobie ten filmik upodobał. Dobra, może i jestem dziecinna, ale doświadczona życiem  mam alergię na wszelkiego rodzaju zaczątki zdrady, nawet tej z youtubem ... . Myślicie, że przesadzam?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zdrada z youtubem?

Niestety tak smile, przesadzasz. Czy myślisz, że jak masz faceta to jemu nagle zapadają klapki na oczy i nie widzi innych kobiet. Jak to mawia mój znajomy "piękno jest stworzone aby je podziwiać" i wcale nie oznacza, że jest skłonny aby zdradzić swoja ukochaną. Poza tym, skąd wiesz, że akurat o laskę z klipu chodzi. Może najarał się ogólnie na film. Sprzęt, maszyna + piękna kobieta, to dla niego obrazek jak dla Ciebie, czysta plaża, niebieskie morze, drink z palemką i przystojny latynos robiący Ci masaż...

Tak... Nie przesadzaj...

3

Eee, może ja jestem jakaś niekumata, ale tam nawet nie ma na co patrzeć... O_O

Okej, jeszcze zrozumiem zdradę z redtubem, ale z youtubem to jeszcze nie było wink Żeby Cię uspokoić, nie krytykować: przesadzasz i to mocno wink Równie dobrze może Cię zdradzać z kobietami, które mija na ulicy - a sama dobrze wiesz, że to żadna zdrada, tylko musisz przekonać do tego jeszcze swoją głowę wink

4

dziewczyno jak by moj tylko cos takiego ogladal to bym heppy byla a co bys powiedziala jak by ogladal ogloszenia towarzyskie z golymi sexi blondyneczkami bo ja niestety cos takiego przezylam i nie dosc ze czulam sie glupio to jeszcze okropnie nie umialam sobie z tym poradzic teraz na szczescie jest juz chyba ok przynajmniej od kilku miesiecy go na niczym nie przylapalam...

5

taaa.... poszlabym do psychologa i opowiedziala to samo co  tu

6

Dzięki dziewczyny - nieco mnie uspokoiłyście. Myślę, że moje schizy czasem wynikają z tego, że mój chłopak w zasadzie nie daje mi nigdy powodów do obaw czy zazdrości, a jako, że czasem chyba lubię mieć problemy, sama je sobie wymyślam. A skoro ten trailer tak mu się podoba, to pójdę z nim nawet do kina, jeśli się okaże, że to jakiś film. A jeśli to reklama, to kupię sobie to, co reklamuje tongue. A tymczasem idę wziąć zimny prysznic wink.

7

to jest reklama alkohololu big_smile  https://druzynaw.pl/
... moze on tak czesto patrzyl zeby zrozumiec czego ta reklama dotyczy... ha ha ha ( bo trzeba sie wykazac lekkim samozaparciem zeby odgadnac)

8

Ale dajecie sie podpuscić....to przecież puszczanie reklamy na forum....;) CZYSTA..prowokacja;).Tu nie chodzi o zazdrości o chłopaka...a o to by zajrzec na you tuba popatrzec na reklamę ....i to zakazanej rzeczy do reklamowania JAWNIE;)...a fuj...jakie podchody tongue

9

Batrix tego na 100% pewni nie możemy być.. Ale jest to możliwe nikt nie powiedział, że nie.
Co do problemu, to uważam, że to ogromna przesada i nie ma na co patrzeć jak na mój gust. tongue

10

Hmm, gdybym to ja wtedy wiedziała, że to reklama alkoholu ... to i tak byłabym na niego zła, bo nieważne są okoliczności, tylko sam fakt, prawda? Kiedyś miałam bardzo surowe wyobrażenia na temat zdrady i chciałam nawet rozliczać ludzi z ich myśli, ale teraz, kiedy i mi zdarzają się różne myśli, trochę inaczej do tego podchodzę. Zasady zasadami a życie życiem sad.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zdrada z youtubem?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024