On stracił ochotę na sex ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » On stracił ochotę na sex ...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 27 ]

Temat: On stracił ochotę na sex ...

hej! potrzebuje pomocy. ostatnio mialam taka bardzo dziwna sytuacje. bylam z mojim chlopakiem razem i naszla ochota na sex i bylo juz blisko ale on stwierdzil ze niechce ale ma straszna chce i ja sie dziwne bardzi poczulam i on tez a teraz niewiem czy mamy znow do tego podchodzic.... Czy to jest cos dziwnego u niego czy ja bylam zbyt napalona ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: On stracił ochotę na sex ...

Czasami tak jest że facet ma falstart ale pytanie brzmi sypiacie ze sobą często czy to miał byc pierwszy raz.

3

jego ani moj nie mial byc pierwszy raz. on chyba boji sie tez bo jego brat wpadl w wieku 15 lat a siostra 17 ;/ i niewie tez jaka metode antykoncepcyjna uzyc...

4

MoLLy1993 jezeli to 1993 w Twoim nicku to data urodzenia, to radze zebys narazie o seksie jeszcze nie myslala, bo wydaje mi sie ze w Twoim wieku to nie powienno Cie jeszcze interesowac. Moze jakiegos Harrego Pottera zacznij czytac dla zabicia czasu, albo idz na plac zabaw...

5

MoLLy1993 napisał/a:

jego ani moj nie mial byc pierwszy raz. on chyba boji sie tez bo jego brat wpadl w wieku 15 lat a siostra 17 ;/ i niewie tez jaka metode antykoncepcyjna uzyc...

Ja proponuje kubeł zimnej wody

6

o tym samym pomyślałam dziewczyny jak przeczytałam nick-jeżeli ona ma 15lat i takie problemy to może do psychologa  a nie do łóżka?i ciekawe ile lat ma ten FACET!-16?Boże!!!moja córka ma 15lat,i nie chce myśleć co bym jej zrobiła gdybym się dowiedziała że w tym wieku myśli o pełnym zbliżeniu,a tu czytam że spoko to nie pierwszy raz!!Zgroza!!!Macie rację!!!NA PLAC ZABAW LUB KUBEŁ ZIMNEJ WODY OBOJGU!!

7

do szkoły uczyć się polskiego, żeby składnię poprawić, albo może pomóż rodzicom trochę w domu

8 Ostatnio edytowany przez sueno6 (2008-09-12 13:03:26)

masakra...ciekawe Molly czym dla Ciebie jest seks?....zabawą? proponuje dorosnąć do tych spraw...

9

tak to jest a pózniej dzieci mają dzieci:(

10

a w ogóle w grę wchodzi jakieś zabezpieczenie?
bo piszesz, że nie wie jaką metode użyć
najpierw się o tym myśli, a potem zabiera za takie rzeczy

11

MoLLy1993 napisał/a:

i niewie tez jaka metode antykoncepcyjna uzyc...

Ale ja wiem smile Abstynencję tongue Przynajmniej do pewnego wieku wink

12

No cóż, na wychowanie dzieci, bo kim innym jest piętnastolatka, mam dość tradycyjne poglądy... Może nie powinnam się wypowiadać dlatego, ale... Ja bym z tym kubłem zimnej wody dosłownie na miejscu jej mamy... Spódniczka do pół łydki, najlepiej plisowana, zero makijażu, włoski spięte, niefarbowane, szlaban prawie dożywotnio. A jeszcze lepiej - oddać do szkoły z internatem prowadzonej przez zakonnice i zabronić jej wypuszczać poza mury szkoły wink
Gwarantuje, że za rok nie będzie już myślała o seksie, tylko o tym, o czym każda grzeczna dziewczynka myśleć powinna - o nauce!!!

13

Być może ale moim zdaniem będzie wówczas właśnie na odwrót...Czasem im owoc bardziej zakazany tym bardziej kusi,im wiekszy nacisk tym większy wewnętrzny bunt i chęć zrobienia na złość rodzicom...

14

MoLLy1993 napisał/a:

Molly dziewczyno to jakaś pechowa rodzina jest... lepiej faktycznie tak jak radzą starsze "grzeczne i ułożone" koleżanki poczekaj z tym później jest jeszcze lepiej zobaczysz ;-)

15

"pechowa"...heheh...chyba nieodpowiedzialna i bez wyobrazni....

16

Ile mace lat tak z ciekawosci?

17 Ostatnio edytowany przez hana220372 (2008-09-20 18:01:28)

Dziewczyno, dla Was najlepszym zabezpieczeniem będzie wstrzemięźliwość. Kochana masz 15 lat i nie spiesz się, masz jeszcze czas. Nie mówię tego złośliwie ale dla Twojego dobra. Rany mój syn ma 15 lat, mam nadzieję, że on jeszcze o tym nie myśli!

18

O hanna220372 Nie wiedzialem ze masz juz syna i to juz takiego duzego:P No on raczej juz mysli o takich rzeczach a moze juz to robil:D znam nawet mlodszych co to robili:P

19 Ostatnio edytowany przez CookieBitch (2008-09-21 12:44:20)

oooj juz ja slyszalam co w tym wieku Wam chlopcom po glowie chodzi tongue

20

No a wam dziewczynom nie?:D

21

hm. zalezy. ja naleze do tych grzeczniejszych. tylko ostatnio mi sie zboczenia wlaczyly.. lecz niestety okres burzy hormonow mi juz raczej mija. a moze juz nawet minal. tylko przez cale te dojrzewanie (wtedty czesto, teraz juz mniej) sny erotyczne mialam tylko z kobietami.. nigdy nie przysnil mi sie zaden chlopak. tzn ostatnio sie snil tongue ale czystalam i z tego co mi kolezanki mowia to takie cos nie jest rzadkoscia.

22

To zależy... stracić dziewictwo w wieku 15 lat, a co innego regularnie uprawiać seks.
Również uważam, że jesteś troszkę za młoda i powinnaś się pochamować bo po paru latach zacznie Cię to po prostu nudzić. A w te cud miód nastoletnie miłości nie wierzę dopóki związek nie przejdzie przez burzę niepowodzeń.

23

A ja wierze w mlode związki:P bo sam taki mam:P i moj to naprawde milosc na cale zycie:) a seks w tym wieku to nir jest glupota jezlei sie robi to z milosci:) fakt ze to nie jeste zycie seksualne ale tak od czasu do czasu to jest cos nawet lepiej niz codziennie:P Mój związek juz troche przeszedl i pewno nie jedno przyjdzie i przez doroslismy do prawdziwej milosci:)

24

fryc08 napisał/a:

A ja wierze w mlode związki:P bo sam taki mam:P i moj to naprawde milosc na cale zycie:) a seks w tym wieku to nir jest glupota jezlei sie robi to z milosci:) fakt ze to nie jeste zycie seksualne ale tak od czasu do czasu to jest cos nawet lepiej niz codziennie:P Mój związek juz troche przeszedl i pewno nie jedno przyjdzie i przez doroslismy do prawdziwej milosci:)

Czy ja dobrze zrozumialam ? Jestes w wieku nastoletnim ? Zastanawiam sie , skad u Ciebie taka pewnosc , ze Twoj zwiazek jest taki na cale zycie ?...Niejeden( jedna) juz sie tak zarzekal , a zycie pokazalo co innego smile Ale mimo wszystko jestem pod wrazeniem Twojego optymistycznego podejscia do tej kwestii , bo jest to bardzo budujace w zwiazku.
Jednak z tym , ze ze seks w tym wieku nie jest glupota , jesli jest poparty miloscia nie do konca sie zgodze.Do seksu potrzebna jest tez glowa .
Podejmujac wspolzycie trzeba sie liczyc z wynikajacymi z tego konsekwencjami.Bo kiedy nagle sie okaze , ze bedzie Was juz nie dwoje , a troje , to sama milosc do zycia Wam nie wystarczy smile

25

fryc08 - wielu już się na tym przejechało. Ale szczerze Ci życzę, żeby było tak jak napisałeś. smile

26

Jeanne napisał/a:

Czy ja dobrze zrozumialam ? Jestes w wieku nastoletnim ? Zastanawiam sie , skad u Ciebie taka pewnosc , ze Twoj zwiazek jest taki na cale zycie ?...Niejeden( jedna) juz sie tak zarzekal , a zycie pokazalo co innego smile Ale mimo wszystko jestem pod wrazeniem Twojego optymistycznego podejscia do tej kwestii , bo jest to bardzo budujace w zwiazku.
Jednak z tym , ze ze seks w tym wieku nie jest glupota , jesli jest poparty miloscia nie do konca sie zgodze.Do seksu potrzebna jest tez glowa .
Podejmujac wspolzycie trzeba sie liczyc z wynikajacymi z tego konsekwencjami.Bo kiedy nagle sie okaze , ze bedzie Was juz nie dwoje , a troje , to sama milosc do zycia Wam nie wystarczy smile

No tak ja mam 16lat:P A pewność wzieła sie stad ze nasza milosc nie slabnie z biegiem czasu tylko wzrasta:) Kłotnie sa czasami ale nie takie ze sie nie oddzywamy do siebie przez pare dni tylko co najwyżej pare godzin bo juz nie mozemy dluzej milczec i zawsze po takiej sprzeczce ta osoba ktora zawinila poprawia sie i juz np czegos tam nie zrobi:) W związku trzeba być optymistą żeby tym optymizmem zarazic tez druga osobe:P No to wiadomo że do seksu trzeba miec głowe i że tak powiem znac sie na tym żeby nie bylo nie chcianej sytuacji:P A wpadka w tym wieku to by ciezka rzecz byla, bo szkola a tu by trzeba bylo pracowac by utrzymac juz rodzine. Tak naprawde to czlowiek przy poważnym związku szybko dorasta i ze mna sie tak wlasnie stalo:) stałem sie odpowiedzialnym i juz nie miewam w glowie glupot:)

A co do wypowiedzi Krzysia to trzeba byc wlasnie optymista jak wyżej napisałem:) Ja juz piekny rok przeżyłem z moja piekna i juz wiem ze to jest własnie ta jedyna:) To byla tak naprawde pierwsza nasza milosc:) Znam naprawde dosc duzo osob w mniej wiecej w moim wieku w stałych związkach i juz sa ze soba pare lat:) dzisiaj naprawde mlodziez szybko dorasta:)

Posty [ 27 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » On stracił ochotę na sex ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024