mleko poczatkowe - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » mleko poczatkowe

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: mleko poczatkowe

WItam dziewczyny!
Mam zamiar karmic piersia..takie jest moje postanowienie.
Jednakze nie wiem czy w nim wytrwam, wiec chcialabym zakupic mleko modyfikowane..ot tak ..w razie czego..
Ile matek tyle opinii..kazda mowi co innego, na forach zwariowac mozna i zadnej konkretnej opinii nie mam..
Myslalam o mleku humana..poradzcie:))

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: mleko poczatkowe

czarna ja ci za wiele nie pomoge na temat mlek aktualnych, ale moj syn mial skaze bialkowa po nanie i karmilam go bebiko. To juz bylo chwile temu. Mi pokarm zniknal z dnia na dzien i dobrze, ze mialam opakowanie mleka modyfikowanego smile pozdrawiam serdecznie

3

Ja karmiłam moje maleństwo Bebilon Pepti. Tak mi poradził pediatra. Jest to mleko szczególnie polecane dla dzieci zagrożonych alergiami - jeśli w bliskiej rodzinie masz jakiegoś alergika to Twoje dziecko będzie należało do grupy podwyższonego ryzyka. Moja opinia o tym mleku - rewelacja. Mała nie miała żadnych dolegliwości - żadnych kolek, biegunek, nieprzespanych nocy. W ogóle tez nie chorowała.

Ale najlepiej będzie jeśli zasięgniesz opinii lekarza lub położnej zamiast grasować po forach smile Przygotuj się też na to, że Twój maluch może nie pochwalić Twojego wyboru i nie chcieć jeść danego mleka.

4

nie mam wlasnego doswiadczenia ale tez duzo dobrego o bebiku slyszalam:)

5

Mój synek miał straszne problemy z brzuszkiem, prawie każde mleko miałam, bo doktorka co chwile co innego mówiła hmm skończyło się na bebilonie smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » mleko poczatkowe

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024