WItam dziewczyny!
Mam zamiar karmic piersia..takie jest moje postanowienie.
Jednakze nie wiem czy w nim wytrwam, wiec chcialabym zakupic mleko modyfikowane..ot tak ..w razie czego..
Ile matek tyle opinii..kazda mowi co innego, na forach zwariowac mozna i zadnej konkretnej opinii nie mam..
Myslalam o mleku humana..poradzcie:))
czarna ja ci za wiele nie pomoge na temat mlek aktualnych, ale moj syn mial skaze bialkowa po nanie i karmilam go bebiko. To juz bylo chwile temu. Mi pokarm zniknal z dnia na dzien i dobrze, ze mialam opakowanie mleka modyfikowanego
pozdrawiam serdecznie
Ja karmiłam moje maleństwo Bebilon Pepti. Tak mi poradził pediatra. Jest to mleko szczególnie polecane dla dzieci zagrożonych alergiami - jeśli w bliskiej rodzinie masz jakiegoś alergika to Twoje dziecko będzie należało do grupy podwyższonego ryzyka. Moja opinia o tym mleku - rewelacja. Mała nie miała żadnych dolegliwości - żadnych kolek, biegunek, nieprzespanych nocy. W ogóle tez nie chorowała.
Ale najlepiej będzie jeśli zasięgniesz opinii lekarza lub położnej zamiast grasować po forach
Przygotuj się też na to, że Twój maluch może nie pochwalić Twojego wyboru i nie chcieć jeść danego mleka.
nie mam wlasnego doswiadczenia ale tez duzo dobrego o bebiku slyszalam:)
Mój synek miał straszne problemy z brzuszkiem, prawie każde mleko miałam, bo doktorka co chwile co innego mówiła
skończyło się na bebilonie ![]()