nie urodzilam a juz leci mi mleko - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » nie urodzilam a juz leci mi mleko

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: nie urodzilam a juz leci mi mleko

ale jaja nie wiem czemu ale jeszcze mam dolownie 2 tyg do porodu a juz mi leci mleko z piersi czy mam sie czyms martwic czy to normalne?to moja 2 ciaza i powiem ze nie pamietam zeby mi lecialo mleko przed porodem cos jest nie tak?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: nie urodzilam a juz leci mi mleko

a nie leci Ci tak zawna siara mi tego dosc sporo lecialo pod koniec a mleko powinno sie pojawic dopiero na 2 dzien po porodzie

3

malutka14 ja mialam tak przy pierwszym synku, lecialo mi strasznie duzo zwlaszcza gdy trzymalam na rekach innego bobaska

4

i ja tak miałam przy córeczce. Siara pojawiła się chyba w 5 miesiącu a na koniec leciało mi mleko. Teraz jestem w szóstym i też mam juz siarę. Nie martw się i zakup wkładki laktacyjne smile

5

to jest siara tak się nazywa to niby mleko i przecież to normalne może lecieć nawet jeszcze kilka miesięcy przed porodem

6

Kochaniutka to zapene sie siara a nie mleko takze nie masz objawow do niepokoju

7

Ja jestem w 25 tc i leci mi siara smile moze tym razem bede miała więcej mleczka niz w tamtej ciązy,,,, bardzo mało mleczka miałam - tym razem tez bede miała cesarke

8 Ostatnio edytowany przez kicia26 (2012-05-27 21:36:55)

Malutka14 to normalne tak jak dziewczyny napisały to jest tzw siara i może Ci się pojawić nawet ok 5 miesiąca ciąży przynajmniej ja tak miałam smile

9

ja mam ostatnio ten sam problem. lekarz mi powiedzial, ze to z powodu zbyt czestego masowania piersi.
niestety bardzo bola mnie piersi bo mam mastopatie i takie czeste i delikatne masaze bardzo mi pomagaja, a poza tym nie mam na razie zadnych rozstepow wlasnie dzieki takim czestym masazom. Niestety skutkiem ubocznym jest pojawienie sie colostrum.
Skonczylam wlasnie 2 trymester i oprocz tego, ze chodze na joge to jeszcze mam 2-3 w tygodniu masaze calego ciala badz pleckow. Cialko o wiele lepiej sie czuje, my sie czujemy a dziecku napewno to nie szkodzi. Wrecz pomaga. Odprezona mama, odprezone dziecko.
Mimo problemu z colostrum naprawde polecam wszystkim kobietom w ciazy masaze calego ciala, skora swietnie sie rozwija i nie ma tendencji do pekania i podczas masazu jest dobrze nawilzona badz nasmarowana (w zaleznosci czy jest sucha czy normalna).

Wieczne Miasto BG

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » nie urodzilam a juz leci mi mleko

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024