kobieca intuicja.....naprawde jest cos takiego!!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » kobieca intuicja.....naprawde jest cos takiego!!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

1

Temat: kobieca intuicja.....naprawde jest cos takiego!!!

Ktos pomysli ,ze intuicja kobieca to bzdura.....nie ,to takie uczucie kiedy wiesz na pewno ,ze twoj ukochany w tej chwili robi cos czego nie powinien ,ze oszukuje ,ze zdradza ,czuje sie to kazdym skrawkiem swojego ciala,taki bol niemalze fizyczny.I tak tez bylo wczoraj ,moj ukochany maz dostal kolejna szanse(sama juz nie wiem ,ktora)Przysiegal ,ze kocha ,chce wszystko naprawic i chce mi udowodnic,ze tylko ja ,na zawsze.Plakal razem ze mna i obiecywal zmiany.Ja w to uwierzylam ....Boze to bylo zaledwie przedwczoraj ,a ja wczoraj poczulam to cos.co nazywam intuicja.Siedzialam w domu ,jego nie bylo,byl w pracy i nagle poczulam to cos.Cos mnie pchalo do samochodu ,zeby pojechac sprawdzic i pojechalam,w pracy go nie bylo,telefon nie odpowiadal ,juz wiedzialam ,ze jest z nia...Nawet sie nie wysilil za bardzo,byl w miejscu gdzie i mnie zabieral,nie mialam sily podejscnie widzieli mnie,to byl taki straszny bol,ze prawie rozerwalo mi piersi ,chcialo mi sie wyc.Dlaczego on to robi? dlaczego? Mowi ,ze kocha ,ze tylko ja ,a spotyka sie z inna,nie moge tego ogarnac !!tego ,ze znowu uwierzylam,i tak szczerze mowiac ,czekam ,na jakies wytlumaczenie ,ale on milczy.....Jak sie z tego uwolnic? co zrobic by zagluszyc bol,jak wytlumaczyc to co on robi......

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: kobieca intuicja.....naprawde jest cos takiego!!!

Tak jest cos takiego jak kobieca inuicja sama mam bardzo wyczuloną intuicje i w tej kwesti nie ma siły aby moja intuicja kiedys zle mi podpowiadała.

Co do Twojej sprawy to poniekąd sama jestes temu winna..czemu..???
Bo za duzo razy dawałas mu szanse on przepraszał płakał aby oczyscic w jakims sensie swoje sumienie przed Tobą..
powinnas go kopnąc w d....e..!!!!!!!!!!!

Nie dawac mu juz szansy na powrót,,na wybaczenie,,bo on i tak zrobi to co chce..

Nie zagłuszysz bólu to minie samo potrzeba czasu...zacznij zyc własnym zyciem po swojemu bo on i tak sie nie zmieni...
Wyrzuc go z swojego zycia bo skoro go zobaczyłas na zywo z tamtą to on juz nie bedzie Ci niczego tłumaczył bo wytłumaczyłas sobie sama ze tamta jest dla niego wazniejsza niz Ty dla niego..

Słuchaj, z tego co napisałaś wynika, że byli w miejscu publicznym, co widziałaś nie wiem, ale może on się z nią żegnał. Rozmawiałaś o tym? Ale też może cały czas gracie "w kotka i myszkę" - Ty go łapiesz, on się chowa, a słowa, słowa, słowa. Zmień grę.

4

Nie ,nie byli w miejscu publicznym,to byl ustronny parking.....Zegnal sie z nia???? zapewnial ,ze nigdy nic z nia nie mial .Tak powiedzialam mu,ze widzialam ,on stuka sie w czolo i mowi : jestes wariatka ,mnie tam nie bylo i wtedy zaluje ,ze nie podeszlam ,do nich na tym parkingu ,ale balam sie tego co moglabym zobaczyc......

5

Najwyraźniej Twój partner chce kochać dwie kobiety, tylko czy tak można? Odpowiedź brzmi: nie. Skończ to albo zostań, tylko musisz być przygotowana na to, że on nadal będzie szukał motylków w brzuchu i tylko od Ciebie zależy, czy to zaakceptujesz, czy dasz sobie spokój.
Ja również wierze w swoją intuicję, potrafię przewidzieć wiele rzeczy w swoim życiu. Nie poddawaj się. Pozdrawiam.

Ciebie też przywoził na ten sam parking?

7

gocha7--A mogłas podejsc...wtedy nie musiał by sie pukac w czoło i mówic Ci  ze jestes wariatka..

8

Tak ,na ten sam parking ,wtedy gdy mielismy ciezkie chwile i chcielismy pogadac,Tak Lidzia teraz zaluje,ze nie podeszlam,bo on juz zdazyl zadzwonic do mojej mamy i powiedziec jaka mam bujna wyobraznie !!!Ja jednak wiem co widzialam ,mimo tego ,ze on sie wypiera....Znowu sie upilam z rozpaczy ,Boze co ja ze soba wyprawiam.....

9

Boze Gocha Ty nie pij oszalałas..??!!!!
Kochana no moglas strzelic mu fotke wtedy miała bys czarno na białym ale kto mysli w takiej sytauacji wiądzac swojego meza z inną..
No nic poczekaj az sie odezwie i wysłuchaj jego argumentów gdyby dalej sie upierał przy swoim ze jestes wariatką bo sobie cos urojiłas to opisz mu wygląd tej kobiety,,oczywiscie jezeli dokładnie Ją widziałas i jestes w staniu mu Ją opisac..

10

nie musze mu opisywac wygladu ,bo ja znam ,pracuje razem ze mna ,jest sliczna dziewczyna ,duzo mlodsza odemnie ,odpadam w przedbiegach.....

ma 20 lat i urode ,ktora przyciaga uwage niejednego....nie mam szans ...ja mam ponad 10 wiecej i zabraklo mi radosci zycia ,zrobilam sie zgorzkniala kobieta,bez entuzjazmu.....

11

No skoro Ją znasz to czemu z nia nie porozmawiasz..??
Próbowałas z nią chociaz pogadac na ten temat spotykania sie z Twoim męzem..??

12

ale to nic nie da,probowalam do niej wczoraj zadzwonic,nie odbierala,a gdy napisalam smsa,ze spotyka sie z moim mezem ,zaprzeczyla ,to bledne kolo? nie wiem o co im chodzi????skoro sie spotykaja to czemu nie chca sie przyznac ??? o co chodzi???

13

Bo Cie oboje robią w bambuko..
Chca z Ciebie zrobic schizofremiczke,,ale Ty sie nie daj...
O to chodzi ze oni tak naprawde nie chca sie wiązac z sobą na stałe dlatego wystarcza im swobodne spotykanie sie w ukryciu przed Tobą..

14

Wybacz szczerość...będzie cię tyle razy kopał w d... ile ty razy uwierzysz w jego "przepraszam". To nie jest 1 wyskok- on cię krzywdzi z premedytacją i jeszcze robi z ciebie kret*nkę. Wiem, że to cholernie trudne, ale jak dalej mu na to będziesz pozwalać to się kobieto wykończysz psychicznie- czasem trzeba powiedzieć dość. On z du..po parkingach się szlaja...bo wie, że ciebie można robić w ch..ja bo i tak mu wybaczysz, on zrobi cyrk, popłacze się , popiep..y o miłości itd a ty znów go przyjmiesz...I nic się nie zmieni, on się nie zmieni- nie wierz w bajki- po wszystkim jeszcze zrobi przed całą rodziną z  siebie ofiarę, a z ciebie bezlitosnego potwora... Zbieraj dowody jego zdrady, jak trzeba wynajmij detektywa- przestań się nad nim rozczulać- bo on ma ciebie i twoje uczucia w d..pie. A jak się już zabezpieczysz od strony prawno-finansowej- to mu walnij papierami rozwodowymi i niech idzie...do swojej panienki. Albo wybaczaj mu dalej i  cierp...bo po tej laseczce i tak znajdzie kolejną. Za dużo już takich historii było, tak dużo obiet wierzyło w puste słowa i udawaną skruchę...nie bądź kolejną bo w efekcie załamiesz się nerwowo

15

Alexytymia napisał/a:

Zbieraj dowody jego zdrady, jak trzeba wynajmij detektywa- przestań się nad nim rozczulać- bo on ma ciebie i twoje uczucia w d..pie. A jak się już zabezpieczysz od strony prawno-finansowej- to mu walnij papierami rozwodowymi i niech idzie...do swojej panienki. Albo wybaczaj mu dalej i  cierp...bo po tej laseczce i tak znajdzie kolejną. Za dużo już takich historii było, tak dużo obiet wierzyło w puste słowa i udawaną skruchę...nie bądź kolejną bo w efekcie załamiesz się nerwowo

Popieram.
Zabezpiecz sie finansowo, zbierz dowody i fora ze dwora!
Niech idzie w wulgaryzm!
Nie daj sie tak dalej traktowac. On tylko podkopuje te resztki Twojej samooceny, ktorych nie zniszczyl wczesniej. Niech spie*** do swojej malolaty - jak jest taka glupia, to niech go sobie bierze z dobrodziejstwem inwentarza. Tacy, co zdradzaja nie zmieniaja sie. NIGDY.
Przestan mu wierzyc w zapewnienia milosci. To nie jest milosc. To CHORE.
Pisze z wlasnego doswiadczenia - teraz jade na psychotropach, bo pozwolilam sie zdeptac bylemu.
Ty na to nie pozwol.

Rozumiem, że temat wywołuje emocje, ale na forum dbamy o kulturę wypowiedzi. Proszę Cię o nie używanie wulgaryzmów i bardziej kulturalny język. Dziękuję. Moderatorka vinnga

16

Nell999

masz rację, popieram i jestem przerazona jak bliski człowiek może się zmienić w takie łajno, boże to mi się w głowie nie mieści, niestety znam to z autopsji, byłam dziś na spotkaniu z ex, zgnoił mnie totalnie, przeinaczył wszystko po swojemu i wyszło ze to ja jestem winna, nigdy nie uwierzę facetom,
gocha7 szkoda że wtedy nie podeszłaś do samochodu bo miałabyś dowody, ale rozumiem że targały Tobą emocje, bardzo Ci współczuję i uważam jak dziewczyny że powinnaś już temu panu podziękować za współpracę i walizki wystawić za próg.

17

tak zbierz dowody
ten facet  nie szanuje Cie zupełnie musisz Ty mieć do siebie szacunek i nie daj się wrobić w żadne szaleństwo
a ja myślę że ta ta panienka też się nim zabawia bo gdyby chciała z nim być tak na prawdę to przyznała by się i nic nie stało by na przeszkodzie do ich cudownego szczęścia...
a jeśli nawet się z nią żegnał to co  ???tak żal mu było się z nią rozstawać???
zastanów się czy chcesz być tą drugą a może kiedyś w przyszłości tą trzecią i czwartą ... i mam wyliczać dalej?

18

Witam Was szanowne forumowiczki.Od pewnego czasu sledze to forum i zastanawiam się (czytając Waszewynużenia, czy na tym  Swiecie są  tylko faceci  świnie, kanalie i oprawcy?. Wiem, że listy powstają glownie pod wplywem wielkiego wzburzenia. Targaja Wami emocje i nieraz piszecie na wyrost. Nie spotkalam sie jednak z tym, aby ktoraś z Was, kiedy emocje opadają , napisala ,że ok. bylam  wsciekla i troszeczkę przesadzilam. Ja tez       w życiu wiele przeszlam i wiem jak to jest kiedy świat sie wali, ale też wiem, że do zawalenia sie tego  świata przyczyniamy  sie często same. I tak Ty Gocha 7 czytając o Twoich przejćiach i klopotach z partnerem, zastanawiiam się,ze gdyby to wszystko mialo miejsce tak jak to opisujesz i Ty rownież nie miałabyś w tym udzialu ten problem rozwiązalabyś sama dawno, nie prosząc nikogo o radę. Myślę, że czujesz sie też winna tej sytuacji tylko nie chcesz sie do tego przyznać.Dziewczyny, ktore tak stanowczo doradzają tylko jedno : wyrzuć, rozstań. kopnij w d....., zastanawiam sie czy tak dużo juz zdążyly przeżyć w swoim życiu, że nie potrafia juz nic innego doradzić, porozmawiac z Gochą7. Probować ja wyciszyć, bo takimi radami nie pomagacie.Gocha 7 , ktoraś z koleżanek podpowiadala Ci abyś zrobiła bilans Twojemu partnerowi, Ty zrobiłaś i jak piszesz wypadl niekorzystnie. Ja sie pytam  Ciebie gocha7, czy taKi bilans zrobilaś sobie? Ciekawa jstem jak by wypadł. Drogie dziewczyny mam nadzieję, że żadnej z Ws nie urazilam, bo nie to bylo moją intencją. Chcialam  Wam tylko uswiadomić,że nic nie jest tylko czarne i nic nie jest tylko biale. Jest też coś co leży po środku. Pozdrawiam.

19

Pewnie, że warto też taki bilans zrobić i w nim ocenić samą siebie...w końcu czasem sami swoich błędów nie zauważamy
Tu jednak autorka zaznaczyła, że dała kolejną szansę, która niestety skończyła się znów jej łzami...a partner  wynika z tekstu spotyka się z inną ( mimo rozmów, obiecanek)....jest to historia jak wiele ( tu na forum)- stąd może ostra krytyka- bo z opisu wynika, że facet zamiast ratować związek pcha się w inny...Nie wygląda to za dobrze ...
"(czytając Waszewynużenia, czy na tym  Swiecie są  tylko faceci  świnie, kanalie i oprawcy?"nie wiem, jak dziewczyny, ale ja uważam ,że nie. Sama jestem w szczęśliwym związku już od 7 lat, znam wielu wspaniałych facetów i nie wrzucam wszystkich do 1 worka...Po prostu wśród ludzi są tacy, którym bliżej do kanalii niż anioła ( chodzi mi i o kobiety i o mężczyzn) więc nie mierzmy wszystkich 1 miarą.

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » kobieca intuicja.....naprawde jest cos takiego!!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024