Witam :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Witam :)

Mam na imię Ewa. Jestem żoną fajnego faceta oraz mamą ośmiolatka. Żyję sobie spokojnie poza granicami Polski, ale nie czują się spełniona. Trochę się ostatnio zagubiłam i staram się odnaleźć siebie na nowo, a nie jest to proste wśród ludzi o odmiennej kulturze i języku. Cieszę się, że znalazłam to forum- dodaje mi ono otuchy i odwagi. Dziękuję za to i pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam :)

Witaj na forum, miło Cię poznać. smile

3

Witam kolejną netkobietę smile

4

Witaj ewka smile Miło cię poznać smile Nie czujesz się spełniona zawodowo czy rodzinnie.
Może powinnaś znaleźć sobie jakieś hobby- zdobienie przedmiotów, ogród itp .?

5

Zawsze byłam otwartą i pogodną osobą. Lubiłam poznawać nowych ludzi, rozmawiać, flirtować. Być w centrum życia. Teraz czuję się jak kretynka kiedy rozmawiam z innymi. Bariera językowa, ale raczej psychiczna. Nie mam problemów ze zrozumieniem np. spikera w radio, ale kiedy rozmawiam z kimś mój mózg po prostu nie przetwarza informacji hmm
Nawet nie szukam pacy ponieważ boję się kompromitacji.

Myślę, że problem leży w braku pewności siebie (od zawsze) i stawianiu sobie wysokiej poprzeczki.

Zawsze byłam optymistką i nadal nią jestem. Po prostu jeszcze nie znalazłam rozwiązania problemu, ale szukam. Walczę o siebie. Jest na forum kilka ciekawych wątków. Właśnie czytam fragment książki umieszczony w sieci przez paulinę20 - jest rewelacyjny - dziękuję Paulinko.

Hobby jak najbardziej posiadam - fotografia, książki, gotowanie, internet smile

6

Witaj Ewo smile
masz swietny atavarek! Rozmawiając zawsze możesz poprosić o zwolnienie tempa, a nie udawać że rozumiesz. Dzieki pracy szybciej byś poznała język, głowa do góry smile Gratuluję rodzinki smile
Podasz moze linka do kawałka książki na forum?? Jakie ksiązki Ciebie interesują?

7

niestety nie mam jeszcze uprawnień do wstawiania linków, ale był on w temacie rozpoczętym przez camilla:
# NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY (str.2)
#  ? jak uwierzyć w siebie i odblokować się?

pozdrawiam

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024