Kiedy wyjdzie gdzies nie wiem kiedy wroci... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Kiedy wyjdzie gdzies nie wiem kiedy wroci...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Kiedy wyjdzie gdzies nie wiem kiedy wroci...

Mam dosc dziwna sytuacje mój chłopak jak jest ze mna jest prawie idealny pomocny troskliwy kochany, ale gdy wyjdzie do znajomych pojedzie do kolegi przestaje odbierac odemnie telefon nawet nie raczy napisac smsa ... czasami potrafi nie wrocic dzien 2 nawet tydzien sie zdarzało... z dnia na dzien pisze po jednym smsie ze o 18 lub innej godzinie bedzie ze mnie przeprasza kocha i juz jedzie do mnie. Ja za kazdym razem czekam martwie sie płacze nie wiem co ze soba zrobic, nie moge spac w nocy jak nie wraca. Odcinam sie nachwile jak wyjde do znajomych staram sie nie okazywac co mnie trapi w pracy zajac sie swoimi obowiazkami ale po powrocie do domu nie daje sobie rady. Nie wiem nigdy gdzie dokładnie jest staram sie mu ufac ale nie wiem czy umniem. Zdarzało mu sie czesto pozatym dzwonic do byłej dziewczyny z która był 4 lata i jezdzic do niej nigdy nie wiem czy do niej nie pojechał. Planujemy wspólna przyszłosc a on co jakis czas standardowo wychodzi i nie wiem kiedy wroci choc obiecuje ze bedzie otej i otej ... nie jestem natretna odrazu jak pojedzie nie dzwonie daje mu spokuj niech sie z kumplamu pobawi ale jak nastepnego dnia o 11 go nie ma a mieszkamy razem nie wiem co mam myslec, dzis znów mam taka sytuacje i jestesm załamana. Dodatkowo zwsze mu wybaczam bo nie potrafie sie długo gniewac. Nie wiem może powinnam pójsc do psychologa bo nie umiem sobie radzic nie mam pojecia. pomóźcie!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kiedy wyjdzie gdzies nie wiem kiedy wroci...

Rozmawiałaś z nim o tym?

Powinnaś przeprowadzić z nim poważną rozmowę. Nie jesteście już dziećmi, powiedz mu, że się martwisz, że Ci się to nie podoba. Postaw mu sprawę jasno, że jeśli gdzieś wychodzi to ma Ci podać termin powrotu, jesli zaś mu się przeciągnie to niech zadzwoni/napisze i Cię o tym uprzedzi, niech zachowuje się odpowiedzialnie.

Co zaś do byłej i spotkań z nią to już odrebny temat. Czy oni się przyjaźnią? Czy jak? Po co on do niej jeździ? Rozmawiałaś z nim o tym?

3

Niby sie przyjaźnia napoczatku mi mówił że zerwali ze soba kontakt ale potem okazało sie ze pisze jej w tajemnicy przedemna smsy i nawet ze ja nadal kocha smsy takiej tresi sie zdarzały. Co do pierwszej kwesti to rozmawialismy o niej już kilka razy i za każdym razem konczy sie na obietnicy z jego strony niczym wiecej i jest tak samo brak powrotu kontaku nic zero totalne... Nie wiem co mam robic i z jedna i druga kwestia sama sie martwie staram mu sie ufac ale chyba juz nie umiem ;/

4

Pisał do niej, że nadal ją kocha? yikes

No to sprawa nabiera innego obrotu w tym momencie... Jak długo jesteście razem? I jak długo on nie jest z tą kobietą?

Bo widzisz, jeśli to jeszcze świeża sprawa, tzn niedawno sie rozstali to nie wróżę temu związkowi długiego stażu.. Niestety, nie można tak skakać ze związku w związek.. Trzeba mieć trochę czasu na opadnięcie emocji i uczuć.

Jeśli on naprawdę jeszcze ją kocha to ona może to wykorzystać.. faceta, który kocha nietrudno zmanipulować.

Powinnaś z nim jeszcze pogadać, ale pod innym kątem. Nie, żeby zrywał z nią znajomość, ale poproś go szczerze, żeby opowiedział Ci o ich relacji, masz prawo wiedzieć, jeśli chcesz stworzyć z nim rodzinę. Zapytaj się co do niej czuje, co czuje do Ciebie? Postaw mu sprawę jasno, że jeśli macie planować wspólną przyszłość to widzisz w niej tylko dwie osoby - siebie i jego, że nie będzie miejsca na "tą trzecią". Poproś o szczerą odpowiedź, powiedz, że wiedza ta jest Ci niezbędna, ponieważ nie chcesz być oszukiwana czy zwodzona i chcesz wiedzieć na czym stoisz. Powiedz, że każde kłamstwo nawet najładniejsze jest dla Ciebie krzywdzące bo myślisz o nim poważnie i oczekujesz, żeby on Ciebie również potraktował poważnie, mówiąc szczerze jak on widzi tą całą sytuację.

5

Kocha byłą,pisze do niej smsy,spotykają sie,nie wraca po pare dni do domu,A TY CHCESZ Z NIM PLANOWAĆ PRZYSZŁOŚĆ!!!
Brak słów!!

6

Zgadzam się z Kobietką...
Jeżeli z nim rozmawiałaś i nic to nie dało to zostaw go w cho.lerę... Po co masz się męczyć, płakać i martwić. Przecież to jest chore hmm Widać jak mu na Tobie zależy skoro znika na kilka dni i jeszcze nie mówi gdzie. Tak jest teraz, zastanawiałaś się co będzie po ślubie??

Ja na Twoim miejscu brałabym nogi za pas i uciekała od tego typa jak najdalej.

7

Dla mnie to jakieś nieporozumienie, nie ma go kilka dni, nawet tydzień - dziewczyno na co czekasz? Daj sobie spokój z takim kimś sad chcesz całe życie płakać, zadręczać się i martwić jakimś nieodpowiedzialnym typkiem ???

8

W żadnym wypadku nie powinno być takiej sytuacji, o której piszesz. Takie coś nie powinno mieć miejsca. Nie chce Cie martwić, ale jak dla mnie może prowadzić podwójne życie. Lepiej weź sprawe w swoje rece, porozmawiaj z chłopakiem, ustal pewne zasady. Ja bym nie miała odwagi planowac przyszłości z osobą, ktora nie liczy sie z Twoimi uczuciami i nie daje znać o sobie.

9

NIE IDZ DO PSYCHOLOGA ODEJDZ OD NIEGO BO ZAWSZE TAK BEDZIE BO WIE ZE TY TAM GLUPIUTKA CZEKASZ A ON.....SAMA WIDZISZ NIE WRACA  DOPIERO PO KILKU DNIACH.ODEJDZ BO PSYCHICZNIE NIE DASZ RADY .POZDRAWIAM

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Kiedy wyjdzie gdzies nie wiem kiedy wroci...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024