a może Wy mi powiecie coś madrego ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » a może Wy mi powiecie coś madrego ...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: a może Wy mi powiecie coś madrego ...

witajcie Dziewczyny

za dużo chyba ostatnio się dzieje jak na jedna mała Karolcię smile i w pewnym temacie już nic mądrego mi nie przychodzi .. ale może ktoras z was była w podobnej sytuacji ...

.. Otóż sedno sprawy jest w tym że poznałam faceta jakiś prawie rok temu .. właściwie to poznawałam go ze 4 razy za nim go zapamiętałam .. pojawił sięw gronei moich najbliższych znajomych, i właściwie od momentu kiedy wyjechaliśmy grupa na działke do znajomych i gadałam z nim do 6 nad ranem go zapomiętałam .. chłopak ma bardzo podobne podejście do zycia, interesuja nas te sam rzeczy, generalnie nadajemy na tycjh samych falach .. ale dotychczas był sobie kolega tak sobie był .. nasza relacja satała się intensywniejsza w sensie jesli chdozi o romowy cz spotkania w momencie kiedy zaczęliśmy robić wspólny projekt i koncepcję bizneswoa .. później okazało się że musze przeprowadzić się do innego miasta .. i uwaga ta dam ta dam .. kontakt jest nieustanny .. dzwoni do mnie codziennie wieczorami i gadamy po 2-3h przez telefon, ostatnio obraził się bo byłam dosłownie na chwilę (godzinę) u niego w miescie i się nie odezwałam ;/ .. nasze rozmowy nie sa jakimś tam oooo zalezy mi na tobie .. oo wiesz fajna jestem .. nieeee to są rozmowy normalne o wszystkim o życiu, o tym co nas interesuje ALE uwaga ostatnio on poruszyl temat dzieci hmm/// eeeee i zamrłam trochę ...

nie powiem on jest naprawdę niczego sobie .. tylko o co chodzi ??? .. to jest przyjaźń, kolegowanie czy co ??

Wazna rzecz ja generalni otaczam się kolegami i mam nie wiele koleżanek (dlatego tu do was pisze ), więc jakby dotychczas takie relacje nie były mi obce .. ale te dzieci ...e

Powiedzcie mi coś mądrego - czy powinnam coś zrobić czy co ..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: a może Wy mi powiecie coś madrego ...

A co on powiedział: a jak będzieMY mieć dzieci, czy ogólnie powiedział jak on patrzy na ten temat?

A tak w ogóle to skoro nie wiesz co tak właściwie między wami jest, to po prostu wyjaśnij sobie to z nim. Spytaj czego oczekuje i jak to widzi.

3

No raczej nic mądrego Ci nie napisze i nie wiem czy ktoś cos napisze,bo niby jakiej odpowiedzi oczekujesz?
No chyba nie myslisz ze jak facet wymówił słowo DZIECKO,to chce zakładać z toba rodzine haha. Przecież nawet nie jestescie parą.

4

W sumie to chyba macie racje ... nie potrzebna była ta moja reakacja .. trochę sapnikowałam, nawet bardzo ... nie oczuje od was żadne odpowiedzi tylko szczerej oceny sytuacji ..
A co do tych dzieci .. no to on tak wyskoczył jak filip z konopi z tematem bo gadaliśmy o jakiejś muzyce czy studiach czy coś i on tak nadle .. wiesz bo ja kiedyś chciałbym mieć dzieci a ty ?? i dlatego mnie to tak zabiło ...

5

Przesadzasz. Skoro gadacie na różne tematy, to dlaczego temat dzieci ma być tabu?

6

Wisz,równie dobrze mógł powiedzieć,ze kiedyś chciał by mieć mercedesa,co nie oznacza,ze WSPÓLNEGO:)
Jezeli fajnie ci sie z nim rozmawia,to zostaw to tak jak jest i czekaj na rozwój wypadków. Nie doszukuj sie w zdaniach podtekstów.
Jest fajnie i ok:)

7

Dzięki Laski smile smile smile jest fajnie i miło wiec nie bede niczego szukać smile

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » a może Wy mi powiecie coś madrego ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024