O co chodzi? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: O co chodzi?

Hej dziewczyny
Nie wiem szczerze co robić wiec szukam opinii u was.
A wiec pewnego dnia postanowiłam isc na one night stand. Naprawdę nic więcej nie oczekiwałam.
Niestety zaczęliśmy spędzać ze sobą bardzo dużo czasu. Pisać codziennie, spotykać się regularnie.
Po dwóch miesiącach pojechaliśmy razem na tydzień do Polski( mieszkamy za granica) i było naprawdę super!
Problem polegał na tym, ze żadne z nas nie powiedziało tak naprawdę co o tym wszystkim mysli.
Pewnego dnia dowiedzialm się ze on używa tindera. Zablokowałam go na każdym możliwym miejscu i tak się do mnie dobił cudem i chciał pogadac.
Powiedział ze czuje się zdezorientowany ze co jest między nami ale chce się dalej spotykać i zobaczyc jak to będzie. Tindera skasował.
Po czasie wróciliśmy znowu do tematu.
On powiedział ze czuje się super w moim towarzystwie ze gadamy o wszystkim. Ze seks jest super itp ale nie wie czy jest pewny swoich uczuc.
Powiedziałam okej No trudno nie będę kogoś do czegoś zmuszać. Kiedy powiedziałam stop on znowu prosił żebyśmy dali sobie czas. Trochę to potrwało znanim się zgodziłam.
Po około dwóch tygodniach on znowu pisze ze jest mu złe ze on nie wie dalej itp. Ja już postanowiłam zakończyć to definitywnie. Ja wiem co czuje, chce z nim być itp.
Za każdym razem jak mówię ze ja już mam dosyc on wysyła coś nowego. Teraz chce żebyśmy toche pobyli osobno i zobaczyli czy za sobą tęsknimy i może wtedy on będzie umiał się określić.
Co robić w takiej sytuacji? Szczerze ja jie chc wnuków do niczego zmuszać ani błagać go o nic.
Byłam i jestem gotowa odpiscic.
Czego on ode mnie oczekuje? To chyba on jest niezdecydowany wiec nie wiem już czego ode mnie chce.
Miał ktoś pododba sytuacje?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2018-10-16 16:42:18)

Odp: O co chodzi?
Domos123 napisał/a:

Hej dziewczyny
A wiec pewnego dnia postanowiłam isc na one night stand. Naprawdę nic więcej nie oczekiwałam.
Niestety zaczęliśmy spędzać ze sobą bardzo dużo czasu. Pisać codziennie, spotykać się regularnie.
Po dwóch miesiącach pojechaliśmy razem na tydzień do Polski( mieszkamy za granica) i było naprawdę super!
Problem polegał na tym, ze żadne z nas nie powiedziało tak naprawdę co o tym wszystkim mysli.
Pewnego dnia dowiedzialm się ze on używa tindera. Zablokowałam go na każdym możliwym miejscu i tak się do mnie dobił cudem i chciał pogadac.
Powiedział ze czuje się zdezorientowany ze co jest między nami ale chce się dalej spotykać i zobaczyc jak to będzie. Tindera skasował.
On powiedział ze czuje się super w moim towarzystwie ze gadamy o wszystkim. Ze seks jest super itp ale nie wie czy jest pewny swoich uczuc.
Powiedziałam okej No trudno nie będę kogoś do czegoś zmuszać. Kiedy powiedziałam stop on znowu prosił żebyśmy dali sobie czas. Trochę to potrwało znanim się zgodziłam.
Po około dwóch tygodniach on znowu pisze ze jest mu złe ze on nie wie dalej itp. Ja już postanowiłam zakończyć to definitywnie. Ja wiem co czuje, chce z nim być itp.
Za każdym razem jak mówię ze ja już mam dosyc on wysyła coś nowego. Teraz chce żebyśmy toche pobyli osobno i zobaczyli czy za sobą tęsknimy i może wtedy on będzie umiał się określić.
Co robić w takiej sytuacji? Szczerze ja jie chc wnuków do niczego zmuszać ani błagać go o nic.
Czego on ode mnie oczekuje? To chyba on jest niezdecydowany wiec nie wiem już czego ode mnie chce.

Szkoda mu tracić seks, a wie, że jak Cię tak będzie mamił, to zawsze go od Ciebie dostanie. Dla swojego własnego dobra - odpuść smile

3 Ostatnio edytowany przez anime_boy (2018-10-16 17:38:24)

podobno ten portal [tu powinien być link to tingera] ma dobre opinie, koleżanka mi polecała i myślę że też założę, co o tym myślicie?

hm nadawałbym się jako marketingowiec i mógłbym z wami pracować? czy za słaby jednak jestem xd

obawiam się że jednak takiego poziomu nie osiągnę:( https://www.netkobiety.pl/t109040.html

Domos123 napisał/a:

nie wiedziałem że nawet taka grupa wiekowa tam jest xd tzn. wnuków nie chcesz do niczego zmuszać, a jego o nic błagać? z tego co widzę relacja niezobowiązująca więc nie musisz się deklarować chyba xd (odpisuję zakładając że ktoś jednak ma na poważnie taką sytuację. żeby nie było 100% spamu xd)

4

santapietruszka napisał/a:
Domos123 napisał/a:

Hej dziewczyny

Szkoda mu tracić seks, a wie, że jak Cię tak będzie mamił, to zawsze go od Ciebie dostanie. Dla swojego własnego dobra - odpuść smile

Zgadzam się z santapietruszka gościu ewidentnie chce Cię wykorzystać i raczej nie chce niczego na stałe ...
Nie masz ci tracić na niego swojego czasu ja niestety kiedyś swój czas tak zmarnowałam...Pozdrawiam

5

Nie jest trudno odgadnąć, że chodzi mu o sex. A nie chce stałego związku.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024