Stanowcze TAK - czyli jaki styl preferujecie ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Stanowcze TAK - czyli jaki styl preferujecie ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 22 ]

1 Ostatnio edytowany przez Rubi *** (2010-03-23 10:54:37)

Temat: Stanowcze TAK - czyli jaki styl preferujecie ?

Co jest podstawą w ubiorze każdej z was ? Trampki czy balerinki ? Mocny makijaż czy delikatny ? Jakie kolory u was dominują - róże czy szarości smile ?
Piszcie wszystko co uwielbiacie!

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-03-26 23:13:49)

Odp: Stanowcze TAK - czyli jaki styl preferujecie ?

Na codzień adidasy, czasem balerinki, botki, szpilki. Makijaż zdecydowanie delikatny: rzęsy, czasem podkład+bronzer/róż. Kolory: zdecydowanie zieleń, a ogólnie to wszystko poczynając na różu kończąc na szarościach smile
Uwielbiam legginsy lateksowe i te zwykłe. Bluzki nietoperze, spodenki krótkie. smile

3

NA co dzień balerinki, czółenka, jeśli chodzi o wiosnę. jeansy rurki, leginsy czasem. luźne bluzki, nietoperze, bombki, tuniki. zdecydowanie szary jest dominującym i moim ulubionem kolorem. smile

4

Hmm u mnie dużo czerni ostatnio, ale bardzo lubię 'ciepłe' i żywe kolory: czerwienie, żółcie, pomarańcze i wszelkie odcienie zielonego. Nawet glany mam zielone:) Jeśli chodzi o inne obuwie to preferuję trampki - od czasu czasu żeby zaszaleć sandały na megawysokim obcasie.

Lubię połączenia wszystkiego w stylu hippie z ćwiekowymi ozdobami w lekko rockowym stylu. Ale  podstawa ubioru to dla mnie... koraliki, bransoletki, kolczyki i pierścionki smile Jestem lekko pokręcona na tym punkcie, mam około 30 - 40 par kolczyków, innych ozdób nie liczyłam... takie małe uzależnienie tongue

Zwykle się nie maluję, ale jeśli już wtedy dość mocno czarnym eyelinerem plus tusz i wystarczy:)

5

zależy od nastroju i tego, gdzie się wybieram tongue Głównie kolory szare, stalowe i czarne, nieraz coś niebieskiego, morskiego czy fioletowego. Buty - od glanów, poprzez buty sportowe, do szpilek. Ostatnio pokochałam tuniki big_smile makijaż, o ile w ogóle, to delikatny smile

6

wygodne buty, balerinki lub z lekkim czubem ale n małym obcasie:) spodnie jeansowe to podstawa:) kolory różne przewaga szarości, czasem róż, żółty. Makijaż zawsze musi być, fluid, puder w kamieniu, lekkie cienie i oczywiście rzęsy podkreślone maskarą. Włosy z reguły rozpuszczone proste:) Oto ja:)

7

Kolory intensywne i żywe, ale czerni też nie brak. Ciuchy? Rurki, spódniczki (ale latem wink ), koszulki na ramiączkach, tuniki, sukienki. Wszystko takie proste i skromne bez wzorów i rysunków. Zawsze mam łańcuszek i kolczyki, czasem zegarek smile. Buty: adidasy na zakupy i szpilki na wyjścia smile. Makijaż? Na co dzień tylko tusz do rzęs i bezbarwny błyszczyk, na wyjścia eyeliner, czy też kredka. I tyle smile

8 Ostatnio edytowany przez gothka (2010-04-06 22:12:55)

Gotyk to coś co kocham wink

Długie, powłóczyste spódnice, bluzki z rozszerzanymi rękawami- czarne, w kolorze czerwonego wina bądź fioletowe.
Buty wszelkiego rodzaju: od glanów do balerinek- byleby czarne i najlepiej zamszowe wink
Biżuteria w kolorze starego srebra.
Pozostałe dodatki koniecznie muszą mieć w sobie to coś...
Makijaż mocny: podkład, biały puder, czarna kredka (wersja zimowa) lub ciemne cienie (wersja letnia), róż, tusz do rzęs. Wieczorami niekiedy szminka.
Włosy rude tongue

Taka trochę niecodzienna jestem big_smile

9

klasyka sprawia że czuję sie kobieco i mega sexy. nie powiem lubię czasem poeksperymentować z ubraniami, ale ciuchy typu rażace kolory lub sweet różowy odpadają.lubie nosić ubrania obcisłe i dopasowane , chociaż czasem też zarzucę na sibie bluze:P pozdrawiam

10

Rubi *** napisał/a:

Co jest podstawą w ubiorze każdej z was ? Trampki czy balerinki ? Mocny makijaż czy delikatny ? Jakie kolory u was dominują - róże czy szarości smile ?
Piszcie wszystko co uwielbiacie!

Podstawa w moim ubiorze sa jeansy he he...raz na jakis czas spodnica lub sukienka. Co do bucikow,to lubie obcacy i koturny (ale niskie) smile Ale i adidasy,trampki i balerinki nie sa mi obce wink W zimie koniecznie kozaczki na obcasie do kolanka.

Makijaz,uwazam,ze jest skromny,ale musi byc codziennie! Bez makijazu jakos dziwnie mi smile (eyeliner+blyszczyk uogolniajac)

Kolory..sa rozne naprawde,ale dominuje czern..bo jest elegancka i wyszczupla hahaha lol  zawsze ja idzie z czyms zestawic. Kiedys lubialam czerwone ciuchy,ale kilka osob mi powiedzialo,ze z tak jasna cera jak ja mam,nie powinnam czerwieni nosic.. ?!  Przestalam wiec he he.
Lubie byc ubrana wygodnie..ale sukienki i spodniczki jak najbardziej tez big_smile   Np.Leginsy+mini smile  Do sukienek lubie nosic bolerka.Jakos nie lubie miec glolych plecow,ani ramion ....zimno jakos.. wink

Uwielbiam jeansy...sprawdzaja sie w kazdej sytacji..jakby mi je ktos pozabieral,to bym byla niepocieszona smile
No i lubie bizuterie smile

11

Preferuję styl mało kobiecy smile Zawsze dżinsy, t-shirt albo top, jak zimno to bluza z kapturem. Ulubione kolory: czarny i czerwony. Nigdy różowy, sporadycznie jaskrawe odcienie żółci, pomarańczu, zieleni, niebieskiego.  Buty: glany lub tenisówki. Jedyny kobiecy akcent mojego wizerunku to bielizna wink

Makijaż: zazwyczaj podkład, żeby sobie koloryt wyrównać, czasem błyszczyk. Nic więcej nie umiem nałożyć smile

12

I szpilki i balerinki (zależy os sytuacji). Makijaż ZAWSZE, ale nie wyzywający, spódniczki- raczej nie (mam jedną na lato i starczy), jeśli jeansy, to tylko rurki. Jestem za minimalizmem, więc szpilki, jeansy i bluzka w zupełności wystarczy. Nie lubię obwieszać się przesadnie biżuterią.

13

Ja uwielbiam balerinki na codzień, ale na wyjścia raczej szpileczki. Adidasy bardzo rzadko. Lubie tuniki, koszule, leginsy a od czasu do czasu spodnie. Lubie chodziś w spódniczkach. Kolory to, szary, zielony, turkus i fiolet czasami czerń. Makijaż zawsze ale elegancki i delikatny. Czasami na wyjście ciemniejszy:-).

14

Pewnie Was zaskoczę (jak spojrzycie na mój wiek), ale gdyby nie było jeansów, to pewnie siedziałabym w domu:) W ogóle kocham jeans. Spódnice wyłącznie na pogrzeb. W lecie sukienki, powiewne, barwne. Bluzeczki we wszystkich kolorach oczywiście do jeansów. Bluzy z kapturem.Kurtki, kamizelki jeansowe...
Buty, hmmm mam ich masakryczną kolekcję, bo to jest moja słabość. Szpilki, koturny, adidaski. Jedyne czego nie lubię, to baleriny. Są zbyt płaskie i mam uczucie, że lecę do tyłu. Ktoś mi już zwrócił uwagę, że powinnam dorosnąć i zacząć się ubierać odpowiednio do wieku, ale nic na to nie poradzę, że najlepiej się czuję w jeansach i podkoszulku.

Oczy obwiedzione czarnym lub ciemnoszarym cieniem, czarny tusz, jasna szminka lub błyszczyk.

15

U mnie moja szafa jest kolorowa i mam ciuchy w wielu kolorach i zakładam to, na co aktualnie mam ochotę. smile
A jeśli chodzi o styl, to na zmianę noszę elegancki i sportowy.

16

a co sądzicie o stylu vintage? ostatnio tak bardzo modny czyli styl, który początkowo zaistniał w modzie. Polega na noszeniu rzeczy z innej epoki albo stylizowanych na takie oraz łączeniu stylów pochodzących z różnych epok. Ubrania z poprzednich dekad albo starsze niż 25 lat są zwykle uznawane za vintage.
Niektóre marki inspirują się takim stylem i powstają bardzo ciekawe kolekcje.
ja sama łączę różne style, często takie zestawienie wygląda bardzo ciekawie.

17

Zależy od nastroju i planu dnia smile Nacodzień lubię swoje białe wysokie adidasy albo trampki, dzinsy albo legginsy, jakiś fajny t-shirt na to zwykle marynarka żeby nie było banalnie wink makijaz hmmm eyeliner i szminka lub błyszczyk, pasująca biżuteria, torebka i takie tam, ZAWSZE rozpuszczone włosy (niezoszę wiązać) i jakby nie było okulary bo muszę nosić wink ale też nie byle jakie:D bo w niebieską zebrę. Noszę się raczej wygodnie, bo wiadomo dziecko, praca, przedszkole, zakupy, szkoła itp. sporo biegania. Ale na wieczór chętnie zakładam obcasy, sukienkę najlepiej krótką i sexowną, jakies bolerko, kurtkę itp zalezy od pogody. wink Jeżeli idziemy daleko to wolę kowbojki są wygodne hehe xD Generalnie uwielbiam styl sexowny, ale wygodny bez zbędnego spinania się wink i koniecznie zalatujący rock'n'rollem i latami 80 wink jesli tego nie ma to nie ubieram danego ciucha:D

18

gothka napisał/a:

Gotyk to coś co kocham wink

Długie, powłóczyste spódnice, bluzki z rozszerzanymi rękawami- czarne, w kolorze czerwonego wina bądź fioletowe.
Buty wszelkiego rodzaju: od glanów do balerinek- byleby czarne i najlepiej zamszowe wink
Biżuteria w kolorze starego srebra.
Pozostałe dodatki koniecznie muszą mieć w sobie to coś...
Makijaż mocny: podkład, biały puder, czarna kredka (wersja zimowa) lub ciemne cienie (wersja letnia), róż, tusz do rzęs. Wieczorami niekiedy szminka.
Włosy rude tongue

Taka trochę niecodzienna jestem big_smile

o, to prawie jak ja. tyle że u mnie bez tym rudych włosów. i oprócz wyżej wymienionego, równie dobrze lubię koszulki z logo zepsołów metalowych itp.

i czerń ,czerń i jeszcze raz czerń !

19

ja uwielbiam wyglądać trochę dziwnie ;)zwykle jest tak : część ludzi stwierdza że wyglądam świetnie,a drugie tyle ma mnie za bezguście ale tym się nie przejmuję wink Lubię jakiś jeden czy 2 elementy mieć takie naprawdę oryginalne ? jakieś cudaczne mega wysokie buty albo np. żakiet z cekinami i koralikami big_smile Bardzo dużo takich perełek znajduję np. w River Island albo w niemarkowych, małych sklepikach gdzie zwykle nikt nie zagląda i tam sobie czekają na mnie wink Uwielbiam tez przeglądać bloga RI, tam można znajeźć sporo inspiracji jak dziewczyny łączą te ubrania. Makijaż raczej spokojnie, na co dzień tylko podkład, róż, rzęsy i błyszczyk

20 Ostatnio edytowany przez gabisiula (2011-02-11 18:48:59)

ja uwielbiam swój styl! Uwielbiam czuc się kobieco i seksownie:) Na co dzień zakładam balerinki, botki, czy czółenka na obcasie, do tego uwielbiam rurki (czuję się w nich tak szczupło i zgrabnie) lub legginsy do długiego swetra bądz tuniki, uwielbiam ubrania dopasowane do figury, a ostatnio baaardzo spodobało mi się zestawienie w orsay, biała, obcisła, dłuższa bokserka, na to koszula (ale nie długa, taka aby bokserka spod spodu wystawała) ta koszula w drobne kwiatuszki i do połowy rozpięta i do tego różowa apaszka, cudo!

a jeśli chodzi o makijaż to jestem zawsze umalowana, maluję na górnej powiece cienką kreskę i koniecznie tusz i delikatny róż na policzki:)

21

Zdecydowanie jeansy, czasami jakaś spódnica, ale sporadycznie. Spodnie rurki odpadają, tak samo legginsy. Obcasy także na jakieś większe okazje. Buty sportowe, wygodne, w zimie koniecznie ciepłe. Balerinki czasami. Bluzy ale bez kapturów, tuniki.
W mojej szafie nie istnieje kolor różowy. Dosłownie nie mam ani jednej różowej rzeczy w moim otoczeniu (nie mam na myśli tylko ciuchów). Dominujące kolory to czarny, fioletowy, ciemna zieleń, i czerwień we wszystkich odcieniach (zdecydowanie przeważa czerwień, uwielbiam ten kolor).
Włosy zazwyczaj rozpuszczone, do połowy łopatki. Lekko zmierzwione, taki kontrolowany nieład.

Posty [ 22 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Stanowcze TAK - czyli jaki styl preferujecie ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024