Recepta na miłość, a w sumie jej brak... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Recepta na miłość, a w sumie jej brak...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1 Ostatnio edytowany przez Palinus123 (2010-03-21 23:04:54)

Temat: Recepta na miłość, a w sumie jej brak...

Przyjechał dziś miałam wielką nadzieje ze bedziemy razem, że sie wytłumaczy, żyłam tą nadzieją... a jednak bylo inaczej. Rozmawialiśmy długo, teraz jestem w strasznym stanie... Po 4 latach powiedział mi ze mnie nie kocha już, a kochał jeszcze tydzień temu tak mocno, że mu mnie nie brakuje, że nie teskni... Bardzo mnie to boli. Poznał kogoś na czacie i pisze z nią przez telefon, mój nr. skasował i ma ją zamiast mnie. Po 4 latach, mnie rzucił, jestem załamana. Jeszce przy nim płakałam robiłam awantury, ale nic nie dało... Prosiłam bądzmy razem ostatni raz, ale on nie chce. Bardzo mnie to boli. Niby mnie już nie kocha, ale też płakał. Mam nadzieje ze przyjrzy na oczy, ale wątpie. Jestem załamana, samotna, nie umiem życ. To okropne uczucie kiedy ktoś w kogo wkładasz tyle starań, miłości, czasu zostawia Cie po tygodniu i mówi ze mu wszystko przeszło. Co mam robić by przestać o nim myśleć, by juz nie płakać, by sie odkochać, bo on mnie już nie kocha, tydzień mu wystarczył, a przecież tak kochał, dziewczyny nie wierzcie za bardzo facetom. Ja uwierzyłam po 4 latach( nie zawsze było fajnie) zostawił mnie wziął rzeczy, i prosi o wybaczenie... O nie, nigdy, bardzo boli, złamał mi serce.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Recepta na miłość, a w sumie jej brak...

a najgorsze jest to że ja go nadal bardzo kocham choć wyrządził mi krzywdę... płakałam błagałam, ale nie chce być ze mną, w tydzień sie odkochał, a był taki zakochany... zrujnował mi życie

3

Byłem w pewnym sensie w podobnej sytuacji. Moja była też z dnia na dzień się odkochała.. Ale nikogo nie miała wtedy (do dzis nie ma) i bylismy ze soba 10 miesiecy to bardzo mało w porównaniu do was..

Moze cos jednak zle zrobilas i dlatego przestał kochać ?? Bo ja byłem zbyt zazdrosny i chyba to zniszczylo milosc..

Ale uwierz ze z czasem moze Twoja miłość nie minie, ale osłabi się i nie bedziesz już tak płakać. Aczkolwiek swoje łzy trzeba wylac.. Ja po 4 miesiacach wiem ze nadal kocham swoja byla, ale troche inaczej na to wszystko patrze i akceptuje jej decyzje. Pogodzilem sie juz z tym dlatego potrafie o tym rozmawiac bez placzu..

Powodzenia wink

4

To boli,bardzo boli świadomość tego żę sobie kogoś znalazł sad  Ale głowa do góry to nie koniec świata może znajdziesz sobie jeszcze kogoś który bedzie lepszy do Ciebie...

Nie proś się potem bedziesz tego żałować,on musi sam chciec jeśli wróci do ciebie z litości uwierz zwiazek i tak sie rozpadnie...!!!

Olej go może też go zaboli i zrozumie...

5

Nie zwalaj winy na siebie, tak z dnia na dzień nie przestaje się kochac. A jeśli do tego dołożyc 4 lata związku to już w ogóle coś musi w tym byc. Zbieraj tyłek i przestań się łamac! Ten facet nie jest Ciebie wart, jeśli chce zbudowac swoje szczęście z inną kobietą kosztem Twojego to krzyż na drogę mu i błogosławieństwo. Zobaczysz, czas leczy rany i mówię to na podstawie swoich doświadczeń. Wiem, że na początku jest ciężko, ale obejrzyj się przed siebie, możesz się znów zakochac i byc kochana przez faceta, który będzie z Tobą na dobre i złe i na zawsze! Trzymam za Ciebie kciuki!!!

6

To musi być rzeczywiście ciężkie przeżycie i rozumiem jak cierpisz. Z drugiej strony, czy kochający facet czatuje z innymi kobietami? Czy w waszych związku nie psuło się nic już wcześniej? Sama jestem w związku od 4 lat i nikt mi nie powie, że z dnia na dzień można się odkochać.

7

Dziś go spotkałam  w sumie widziałam, bo kiedy on zobaczył mnie to poszedł w zupełnie drugą strone choć miał autobus do domu, i niestety jechalibyśmy razem. Jak to mozna po 4 latach żyć w kłamstwie, on chyba nigdy mnie nie kochał, nigdy bym sie nie spodziewała że mnie zostawi ze znajdzie inną, i ze nie powie nawet głupiego cześć. Serce waliło mi jak młot... przykro mi jest, ale myśle że on bał sie spojrzeć mi w twarz, bo z tamta klientką miał kontakt bedąc ze mną. Przykre to jest:(

8

jej to smutne co piszesz . wiem co czujesz bo mialm podobna sytuacje tyle ze to chlopak sie we mnie odkochal i wlasnie sobie zrobilismy przerwe. wlasnie najgorsze jest to ze wnosimy tyle serca w zwiazek i oczekujemy tego samego od naszego partnera ktory nie zawsze jest fair wobec nas. Musisz byc silna , musisz da sobie rade. Nie mozna byc z kims na sile trudno stalo sie . Niech zaluje ze Cie stracil. sama wiesz jak bylo w waszym zwiazku . Skoro ga tak kochalas, to zadna kobieta nie da mu tyle serca ciepla i czulosci co Ty. Bo domyslam sie ze tak bylo.Skoro Ciebie unika mozna by stwierdzic ze zaluje? Ja tam nie rozumiem takiego zachowania gaceta ktory odchodzi po 4 latach. ale pomysl jakbyscie byli malzenstwem? co by bylo gdyby wykrecil Ci taki numer po slubie? Glowa do gory widocznie na Ciebie nie zaslugiwal , czasami nam sie wydaje ze to ten... a jednak sie mylimy. wiem ze jest Ci teraz ciezko ale wierze ze Ci sie uda. Potrzebne sa lzy jest po nich lzej. Moze uda Wam sie pogadac i moze wyjasnicie sobie pewne aspekty: dlaczego...? no chyba cos Ci sie nalezy od niego jakies wyjasnienia tylko boje sie jak Ty to zniesiesz. Zeby szybciej o nim zapomniec musisz sie czyms zajac przebywac wsrod znajomych, zajmij sie soba pojdz do kosmetyczki bardziej o siebie zadbaj bys sie czula piekna a przede wszystkim miej swoja wartosc. Zycze Ci by sie wszystko dobrze ulozylo:) bys byla silna i dala sobie rade z wszelkimi przeciwnosciamciami losu glowa do gory

9

Bardzo mi przykro. Kiedy to opisałaś, wyobraziłam sobie, jakby mój facet mi cos takiego zrobił np. teraz po ponad 5 latach bycia razem, ze wspólnymi planami - okropne... Cóż można rzec w takiej sytuacji? Głowa do góry? Chyba nic nie da... Będzie dobrze? Teraz raczej w to nie uwierzysz... Usmiechnij się? Wątpię, że masz na to ochotę. Jedyne sensowne słowa które mi się nasuwają, to takie, że czas jest naszym sprzymierzeńcem i leczy rany. Może lepiej, że stało się to teraz, a nie kiedyś, po 12 latach małżeństwa i 2 dzieci. Jeśli ktoś ma pociąg do zdrady, to będzie zdradzał. I tamta kobiete też zdradzi, bo widocznie jest osobą, która potrzebuje emocji, potrzebuje czegos nowego.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Recepta na miłość, a w sumie jej brak...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024