Witam się z Wami! ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam się z Wami! ;)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Witam się z Wami! ;)

Cześć, jestem nowa na forum. Taka sytuacja, samotności postanowiłam powiedzieć dość! I przychodzę do Was smile Jestem Magda, mieszkam w kujawsko-pomorskiem. Jestem też molem książkowym wink jestem otwarta na wszelkie znajomości. Spróbujemy się zapoznać?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam się z Wami! ;)

Witam serdecznie Mereditha9 smile  Jak długo jesteś samotna skoro postanowiłaś powiedzieć dość ?

Jakie książki lubisz czytać ? wink

3

Mordimer (Madderdin?) witam serdecznie! Cóż, moja samotność... trwa ładnych parę lat. Raz siedzi cichutko jak mysz pod miotłą, raz wystawia pazurki i domaga się uwagi. Nie, nie, w domu, w związku wszystko OK. Moja samotność przejawia się brakiem takiej naprawdę bliskiej hmm koleżanki?

Książki, temat rzeka smile czytam głównie fantastykę i thrilery. Ale nie odmawiam żadnemu gatunkowi. No chyba, że jest to harleqin tongue

4

Witam, także jestem tu całkiem nowa wink Również Magda i kujawsko-pomorskie. Z miłą chęcią poznam koleżankę do pogaduch

5

ja też jestem molem książkowym smile

6 Ostatnio edytowany przez Mereditha9 (2018-08-01 16:38:47)

bejbik98 napisał/a:

ja też jestem molem książkowym smile

Super! Nie jestem gatunkiem wymarłym big_smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam się z Wami! ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024