Witam:) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

1

Temat: Witam:)

Cześc dziewczyny wiem ze jestem jedynym mężczyzną na tym forum ale postanowiłem się zalogować ponieważ czytałem wasze posty i bardzo mi się spodobało. Jako facet chciałbym wam doradzić jak my widzimy świat być może będę pomocny. Pozwólcie że się przedstawie mm na imię Dawid i jestem z Prudnika (woj.opolskie) mam 24 lata i studiuje informatykę w Nysie pracuje również w sklepie komputerowym jako sprzedawca. Moje zainteresowania to sport, sztuki walki uprawiam boks tajski w tej chwili, informatyka, historia , muzyka , ekonaomia, polityka, oczywiscie motoryzacja smile, czytam ksiązki fantastyczno - naukowe, fantasy i historyczne oraz przygodowe. Lubię pływać jezdzić na nartach, śpiewać i uczę się grać na gitarze smile Mam szerokie zainteresowania i mogę wam poradzić na każdy temat więc mam nadzieję że będę wam służył pomocą w każdej sytuacji. Mój charakter to walecznośc, optymizm, otwartośc na ludzi, uczynośc, ucziwośc wrażliwość na krzywdę, uczuciowość oraz samozaparcie. Moje wady to jestem czasem leniwy, denerwuje się jak ktoś krzywdzi inną osobę lub mnie, biorę do siebie niektóre żarty, czasami się zamykam w sobie, czasmi chce być sam, czasem jetem zbyt bezpośredni i niepoprawny politycznie jest tego dużo .... Mój wygląd to ciemne średiokrótkie włosy, zielonoszare oczy, szcupła twarz, 187 cm wzrostu i około 80-85 kilo wagi. Penis też w normie smile(ale nie mierzyłem) niektórzy mówią ze jestem przystojny ale ja im nie wierze smile To chyba wszystko jeżeli macie jeszcze jakieś pytania to piszcie na PW Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-03-16 14:00:18)

Odp: Witam:)

Witaj na forum smile
miłego postowania smile
ps.: zaprezentować to Ty się potrafisz big_smile

edit:
muszę Cię zmartwić- nie będziesz forumowym rodzynkiem smile

3

Witaj Vegeta smile hmm...Prudnik co za zbieg okoliczności haha

4 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-03-16 15:34:13)

Witaj Vegeta smile tak sie zastanawian skad ten nick ? smile 

Milo cie powitac wsrod nas smile  takiej prezentacji jeszcze tu nie widzialam wink Niezle zakrecona osoba z ciebie,fajnie smile

pozdrawiam

he he....mamy tutaj kilka fajnych rodzynkow tongue Chyba kilkanascie juz wlasciwie smile

Zajrzyj do netkafejek smile

5

Witaj, mężczyzno z normalnym penisem tongue lol  (wybacz, że "przyczepiłam" się akurat do tego fragmentu Twojej autoprezentacji, ale ubawił mnie do łez wink)

6

witaj na forum smile

7

witajcie,tez jestem tu poraz pierwszy

8 Ostatnio edytowany przez Vegeta (2010-03-17 00:06:21)

Dziękuję za Ciepłe przywitanie. Już myślałem że rzucicie sie na mnie z pazurami że wogóle śmiem się zalogować na kobiecym forum. Jednak się myliłem nie jestem sam:) To dobrze może utworzymy z panami taki mały podklub smile ; "Lipka" Ty też z Prudnika Pozdrawiam w takim razie. "Ema" zastanawia się zkąd mój nick. Otórz Vegeta jest to postać z japońskiego anime "Dragon Ball". Jest to wojownik który walczy na początku po złej stonie a pozniej walczy w obronie Ziemi. Indyfikuję sie po cześci z Tą postacią, motywuje mnie do dalszego treningu i samodoskonalenia się. Chce jak on walczyć w obronie slabszych dlatego w sumie trenuje tak naprawdę.Co do rozmiaru mojego penisa to nigdy nie mierzyłem ale moja dziewczyna nie narzeka; Mnie się wydaje że jest w normie , napewno nie mam kompleksu małego czlonka:)

9 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-03-17 00:15:29)

He he Dawid...dobrze ze wyjasniles skad ten nick,bo mi jako kobiecie kojarzy on sie z pewna przyprawa tongue  wink hi hi

Nie pisz tyle,ze nie masz problemu z rozmiarem....bo pomysle ze masz tongue tongue tongue

pozdrawiam wink

Witaj sloneczko smile:)

10

Witaj szalony Vegeto smile
Słoneczko napisz więcej o sobie smile

11 Ostatnio edytowany przez Vegeta (2010-03-18 08:31:48)

Ema Nie mam problemu bo bez problemu doprowadzam moją kobiete do szału.:) Greta napisz co chciałabyś o mnie wiedzieć bo nie wiem co jeszcze napisać. Pozdrawiam i całuje ciepło wszystkie panie jesteście najpiękniejszymi stworzeniami jakie stworzył Bóg. Skarbem tej ziemi smile

12

Welcome smile

13

Cóż za komplementy się posypały tongue. Witaj na forum Vegeta. Twój nick też kojarzy mi się tylko i wyłącznie
z przyprawą big_smile

14

Witaj Vegeta smile

przepraszam ,że spytam licząc ,że jesteś - jedynym mężczyzną - dałeś ten nick ????

chcesz byc naszą - przyprawą ??????

nie ma sprawy  wink poZrówka smile

15 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-03-18 19:34:12)

He he Juleczko.... trafne pytanie tongue:P Ciekawa odpowiedzi jestem smile

Oj Dawid   sypiesz komplemantami az milo smile smile

16

witaj smile
wdać, że znasz kobiecy apetyt na komplementy. Mam nadzieję, że się nie zrazisz do nas, gdy pokażemy Ci także nasze pazurki. Potrafimy być ostre i wcale nie potrzeba nam do tego twojego penisa, obojetnie jaki by nie był.  smile smile To taki odnośnik do prezentacji, nie powiem, udanej.

Poza tym miło gościć, czuj się jak w domu. smile pozd.

17

Nie nie chce być przyprawą najwyzej mogę "przypieprzyć" niektórym złym "gnojom" któży na to zasługują krzywdząc kobiety. Zostawmy moze mojego penisa w spokoju na chwilę smile A co do mojej wszcześniejszej wypowiedzi to nie komplement to fakt.Myśle ze pan Bóg stworzył piękno tworząc własnie Was drogie panie; Nie zapominajcie o tym !

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024