Co zrobić???? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Co zrobić????

Witam serdecznie, mam problem z wyprowadzką od chłopaka. Jesteśmy razem prawie 2 lata, jakoś po połowie roku zamieszkalismy razem (z jego inicjatywy). Dopóki się spotykalismy pracowałam, później mi powiedział, ze nie ma sensu się męczyć i mi cos załatwi w domu. Faktycznie tak było, ale tylko na rok. Teraz tylko ja dostaje alimenty z FA, muszę oplacac sobie telefon i szkole. Oczywiście on wyciąga ode mnie ile popadnie, bo skoro mieszkam z nim, jego bratem i mama to mu się należy. Udalo mi się wyprowadzić od niego 2 razy, ale wracalam... Teraz ostatnio Próbowałam, ale on zabrał mi wszystkie rzeczy, które sobie kupiłam będąc z nim i mówił, że to jego, szarpał mną, popychal... Nie mam pojęcia co robić, mialabym się za co wyprowadzić i gdzie, ale nie ma mi kto z tym pomóc ;( dodatkowo on dzwoni i pisze od razu z tym do swojej matki i ona reaguje zostan itd.. Pogadacie i takie bzdury. Proszę o pomoc, co mogę zrobić?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co zrobić????

z tego co widzę, to Twój chłopak to kawał chama. Jakby mnie ktoś kiedyś szarpnął, w życiu by mnie więcej nie oglądał. Zastanów się czy chcesz mieć takie sceny do końca życia, bo jeśli zostaniesz, na pewien czas się sprawy załagodzą ale co kłótnię będzie coraz gorzej. Będzie wiedział, że i tak przy nim zostaniesz, a Ty będziesz miała przy nim coraz mniejsze poczucie własnej wartości.

Odejdź. Zamknij sprawę raz na zawsze. Na pewno jesteś wystarczająco silna, by o siebie zawalczyć.

3 Ostatnio edytowany przez balin (2018-02-11 12:53:01)

Odp: Co zrobić????

Na co te alimenty? Za kogo je Fundusz płaci?
Piszesz niejasno, ale jeśli jest mozliwość, to szukać pracy. Nic tak nie daje poczucia wolności jak własna kasa. Nie ma co liczyć na innych. Umiesz liczyć licz na siebie.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024