Widoczna bielizna - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Widoczna bielizna

Cześć,
mam do was pytanie ale od początku... Uwielbiam nosić ładną bieliznę w szczególności stringi, mam na tym punkcie małego fioła. Nie są mi straszne sklepy internetowe i zamawianie bielizny z jakichś zagranicznych sklepów - takie moje małe zboczenie big_smile

Zazwyczaj ubieram się całkiem normalnie i "poprawnie" jeśli można tak powiedzieć - jeansy, bluzka i jakiś sweterek / bluza żeby nie zamarznąć, szczególnie teraz jak jest dość zimno. Natomiast zarówno w pracy jak i czasie wolnym jestem dość aktywna, dużo się ruszam i mówiąc wprost zdarza mi się, że widać mi bieliznę. Zupełnie mi to nie przeszkadza, że przez tę chwilę jak po coś kucam czy się schylam ktoś zobaczy jakie mam majtki...

Mimo wszystko jednak zaczęłam się zastanawiać jak może być to odbierane i trafiłam na dwa artykuły w Vogue, według których to ma być trend wiosny 2018... co mnie nieco zaskoczyło - ale wiadomo USA to inny stan umysłu i podejścia do życia.

Dlatego mam do was dwa pytania:
1. Czy wam również zdarza się pokazać przez przypadek bieliznę?
2. Jak reagujecie kiedy widzicie kobietę, której lekko wystaje bielizna ze spodni?

Oczywiście pomijam skrajne kwestie kiedy ktoś jest niezadbany, wygląda wulgarnie itd. Mam na myśli normalne osoby w trakcie codziennych czynności smile

W sumie temat ma też drugie dno, bo mój maż uwielbia ten widok kiedy gdzieś razem jesteśmy... także może po cichu szukam też motywacji i wsparcia big_smile

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2017-12-29 11:53:21)

Odp: Widoczna bielizna

Szczerze?
Nie mam ochoty oglądać czyjegoś tyłka opiętego stringami, albo czyjejś bielizny.
To jakaś lżejsza odmiana ekshibicjonizmu, pokazywanie bielizny obcym ludziom i czerpanie z tego przyjemności.

P.S. Jak dla mnie kobieta z majtkami na wierzchu w miejscu publicznym wygląda właśnie wulgarnie. Bez różnicy, czy jest zgrabna, czy nie.

3

Można iść dalej jak choćby Monika Wagina Pietrasińska Pudelek

Monika Pietrasińska, początkująca aktorka ambitnej produkcji Miłość na bogato, od samego początku wiązała nadzieje z show biznesem. Dwa lata temu zrobiła błyskawiczną karierę przychodząc na konferencję prasową swojego serialu w prześwitującej sukience bez bielizny. Przypomnijmy jedną z największych żenad 2013 roku: Pietrasińska POKAZUJE GENITALIA! (TYLKO DLA DOROSŁYCH!)

Od tamtej pory Monika kilkukrotnie zmieniała kolor włosów i kształt twarzy, aż w końcu została klonem Natalii Siwiec. Dwa lata temu 26-letnia "modelka" rozwiodła się z pierwszym mężem i oświadczyła, że jest gotowa na nowy związek. Szanuje bowiem reguły przyjęte w kościele katolickim

4

Jeśli wiesz o tym, że świecisz tyłkiem w pracy, to już nie jest przez przypadek, tylko celowe działanie. A co do odbioru? Nie bulwersuje mnie to. Co najwyżej pomyślę, że kobiecie brak klasy i nie potrafi ubrać się tak, by zapanować nad swoją garderobą. Co innego, gdy komuś zsunie się ramiączko od biustonosza przy letniej sukience, a co innego widok stringów. To drugie jest dość dżesikowate. Lubię subtelną erotykę, natomiast zbyt oczywiste epatowanie bielizną jest raczej żenujące, niż podniecające. smile

5

Jest mi to kompletnie bez różnicy jak się ludzie noszą smile niech wystaje co chce smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024