Wątpliwości przed zaręczynami - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wątpliwości przed zaręczynami

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Wątpliwości przed zaręczynami

Kochani, błagam o pomoc. Jeszcze do niedawna byłam mega szczęśliwa, sama wybrałam pierścionek i wiem że ten czas się zbliża, ale między nami zaczyna się psuć. Sprzeczamy się, czy ktoś z Was miał taką sytuację przed samymi oświadczynami? jest lipa
Główny powód : mój paniczny lęk o naszą przyszłość z 2 powodów
Po 1.
nie zamieszkamy razem dopóki mój chłopak nie zarobi na mieszkanie (na połowę mam) i nie wiem niby umowa jest taka że rok po ślubie zamieszkamy razem w sensie że codziennie będzie w domu,a tak ze względu na sytuację będziemy weekendowym małżeństwem - On za granicą. Jestem bardzo smutna czy to wytrzymam, z  2 strony to nie jest Jego widzimi się , to rozsądny chłopak i chce zarobić

PO 2 jest bardzo dobry i pomagają sobie finansowo w rodzinie , ponoć to działa na zasadzie pożyczek i np Jego brat wpakował się w związek z taką laską z patologii, Ona ma młodsze rodzeństwo w wieku 5 i 3 lata , zabrali te dzieciaki, chcą sami wychowywać i na dodatek Ona też w ciąży , brat prosi o pomoc mojego chłopaka, o pomoc finansową. Ten twierdzi że wszyscy w rodzinie mają im po trochu pomóc na ile będą mogli. Jak dla mnie chory układ. Na dodatek facet pracuje , no ale wiadomo przy 3 dzieci będzie ciężko za 2 tysiaki. Chora sytuacja , która niszczy mnie od środka. Nie wiem z 1 strony ok że chce pomóc ale żebyśmy my na tym nie ucierpieli, co byście zrobili? czy ja przesadzam? dla mnie to poważna sprawa , boję się jak my sobie damy radę w takim układzie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wątpliwości przed zaręczynami

Przepraszam, w nerwach pokręciłam - rok po ślubie mieliśmy się tak męczyć w weekendy a teraz okazuje się że to może potrwać kilka lat. MASAKRA
zależy jak szybko uzbiera (a jak uzbiera skoro będzie samarytaninem?)
Wiem że pomoc w rodzinie jest bardzo wazna, cenię ją , ale kurcze ! jakim kosztem sad ja już kompletnie nic nie wiem, nie rozumiem, mam mentlik w głowie

3

Autorko, mam pytanie.
Dlaczego ciągle zakładasz wciąż nowe wątki dotyczące tego samego ?
Przeczytałam je wszystkie i widzę, że realia jakie opisujesz w każdym z nich, odrobinę różnią się od siebie.
Dodatkowo po napisaniu 2, 3 postów, porzucasz swoje tematy po to, żeby zaraz założyć następne o tej samej treści.

4

Moderacja już kilkakrotnie zwracała Ci uwagę, że zgodnie z regulaminem problemy jednego związku opisujemy w jednym wątku, dzięki czemu nie tylko nie tworzy się bałagan, ale także łatwiej jest udzielić właściwej odpowiedzi, Ty z kolei masz możliwość uzyskania lepszej lepszej pomocy. 
Ten temat zamykam, a Ciebie uprzedzam, że kolejnym razem otrzymasz ostrzeżenie, co przy dalszym braku reakcji może skutkować blokadą konta.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Wątpliwości przed zaręczynami

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024