ja czyli mąż za granicą żona urzeduje ze szwagrem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » ja czyli mąż za granicą żona urzeduje ze szwagrem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: ja czyli mąż za granicą żona urzeduje ze szwagrem

Witam wszystkich chcialem was spytać bo sam nie wiem czy nie wariuje , czy to normalne żę gdy ja pracuje za granica kontrakt 3 miesieczny , moja zona urzeduje ze szwagrem , jego zona a siostra mojej tez wyjechala , jezdza sobie razem na dzialke , jedza razem obiady , wpdaja podlewać kwiatki do domu jego rodziców ( też ich w tej chwili nie ma ) niby moja żona mówi ze traktuje go jak brata ( znaja sie od chyba 16 roku życia ) tak jestem zazdrosny , niby wiem ze nic sie nie stanie ale ....... co o tym sadzicie czy to normlne  zachowanie ? ja nie umiem sobie od jakieś czasu z tym poradzić , jestem w sumie sam pozagranicami kraju w bardzo odsobnionym miejscu możę to miejsce coś mi wbija do głowy sam nie wiem , chciałbym usłyszeć wasze opinie z góry dziekuje  M

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ja czyli mąż za granicą żona urzeduje ze szwagrem

troche glupia sytuacja

3

Nie skumałem tej konstelacji.

To jest jej szwagier, znaczy mąż jej siostry, tak? Czy Ty aby nie przesadzasz?

W sumie też są rodziną. To ciężko stwierdzić nie widzą jak się do siebie odnoszą

5

It's great because of the knowledge you share with us, I will always follow your blog and will share your blog with my friends

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » ja czyli mąż za granicą żona urzeduje ze szwagrem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024