jak zachęcić faceta do starań? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak zachęcić faceta do starań?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: jak zachęcić faceta do starań?

Cześć drogie netkobietki.
Jesteśmy ze sobą 3,5 roku. Na początku przez jakies ok 2 lata było jak w bajce, mimo, że po 1,5 roku wyjechał za granice. Nie powiem, długo żyjemy na odległość bo wychodzi jakoś 8/9 msc w roku, ale na razie musi tak byc bo ja zostalam w polsce koncze szkołe, a on wyjeżdza za granice zarabiac na nasz dom, który zaczynamy budowac w sierpniu. Ma bardzo stresującą pracę, więc rozumiem ze nie ma ochoty mi caly czas gwiazdki z nieba uchylać jak to mówią, ale ostatnio nawet nie jest zainteresowany co u mnie (dużo pracuje, ale zawsze znalazł chwile zeby napisać co u mnie i ze mnie kocha) dzwoni od niechcenia, juz nie jestem kochaniem, i juz nie slysze ze teskni.. Stał się oschły w rozmowach ze mną i ostatnio ciagle sie klocimy. Jestem pewna ze nikogo tam nie ma, bo pracuje w Szwajcarii z moimi braćmi i mieszka z nimi i ich zonami wiec wiem jak wygląda jego zycie praca-telefony do najblizszych-olx-sen i tak w kółko. W sierpniu mial miec 14 dni urlopu platnego ale zostaje zarobic dodatkowa kase. Co mam zrobić żeby zaczął się starać i wykazywać zainteresowanie, i zeby znowu bylo jak dawniej?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak zachęcić faceta do starań?

Są wakacje, jedź do niego, i nie pytaj co zrobić by go zmienić. On tam zapiernicza i jest samotny przez wiele miesięcy w roku a to młody facet. Zastanów się jak mu to wynagrodzić,

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » jak zachęcić faceta do starań?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024