Kto jest waznięjszy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kto jest waznięjszy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Kto jest waznięjszy

Jesteśmy już trochę ze sobą. Ale wyprowadza mnie z równowagi swoim zachowaniem. Wystarczy ze jego kumpel napisze a on już leci. Nie raz zdarzyło się tak ze potrafił mnie okazać żeby nie powiedzieć mi gdzie idzie. Znika na kilka godzin,  czasem nie ma go nawet całą noc o nie odpisuje nie odbiera. A ja siedzę jak na szpilkach i martwię się co z nim się dzieje. Przestaje mu ufać. Raz była taka sytuacja ze poszłam się kąpać a on wykorzystał momet i wyszedł. Albo mówi ze za 10 minut wraca a nie ma go do 4 nad ranem. Czy jest jeszcze szansa żeby to uratować. Żebym nie zaczęła się dalej się od niego odsuwac jeszcze bardziej. Pomocy

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kto jest waznięjszy

Ciezko stwierdzic, ale wątpię aby to sie zmieniło. Na swoim przykladzie Ci napisze. Bylam w zwiazku z chlopakiem przez 8 miesiecy i przez ten czas ciagle latał za kolegami. Na poczatku bylam mega zakochana wiec chodzilam z nim i mi to nie przeszkadzalo, ale z czasem zaczęło i probowalam na nim wymusic by ze mna spedzal wiecej czasu sam na sam. Nic z tego. Fakt przychodzil do mnie sam siedzielismy bylo milo, ale tylko dostal smsa to zaraz uciekal w waznej sprawie. Tez zdarzalo sie, ze przez pare dni nie mialam z nim kontaktu, bo koledzy. Jak trafil do więzienia to nagle sobie o mnie przypomniał. I przepraszal, obiecywal, ze jak wyjdzie to sie zmieni, ze koledzy go olali i tylko ja mu zostalam. G*wno prawda. Wyszedl na wolnosc wrocilismy do siebie, ale nawet miesiac nie minął a on znowu zaczal za kumplami lazic. Na szczęście bylam juz na tyle silna by z nim zerwac i odciąć się od niego. On jeszcze przez dwa miesiace za mna lazil i prosil i obiecywal zmiane, ale jezeli 3 lata więzienia go nie zmienily to nic go juz nie zmieni. Taki typ i nic nie poradzisz.

No coś w tym jest. Ale to jest problem ze on nie chce mnie zabierać ze sobą. Wręcz przeciwnie zachowuje się tak jak bym niewiadomo jaką krzywdę robiła. Reaguje tylko wtedy jak źle się czuje jak. Naprawdę jestem chora. A może to już po prostu koniec nas

4

Na forum obowiązuje zasada: "jeden związek = jeden wątek". Proszę zatem, byś kontynuowała pisanie w poprzednim wątku, jaki założyłaś.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Kto jest waznięjszy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024