Porażka zyciowa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Porażka zyciowa

Piszę ponieważ chcę opowiedzieć swoją sytuację. Jak każdy człowiek szukam miłości i za zwyczaj trafiam na młodszych. Otóż poznałam młodszego o, 10 lat faceta samotnego i dość inteligentnego ale wiesz rzeczywistości okazało się inaczej odepchna mnie powiedział że nie może na mnie patrzyc i niestety chce ze mną mieć nic wspólnego byłam zakochana do szaleństwa ale nie było warto i nigdy nie warto iść w związek z młodszym facetem bo zawsze kończy się tak samo i nie warto tracić czasu bo to złudne nadzieja

Zobacz podobne tematy :
Odp: Porażka zyciowa

Generalizowanie i upraszczanie.
Byłam pięć lat z młodszym gościem i to były najlepsze lata mojego życia. Sama to zniszczyłam ,a on cierpiał.

3

Czy to nie zaburzenia jeżeli facet jest młodszy 10 czy 15 lat

4

Lepiej nie wchodzić w takie zwiazki

5

Młodszy facet szuka młodej i zrobi jak on uważa pod siebie i na 100 procent będzie szukał młodszej żeby z nią żyć nie ma uczucia między takimi relacjami lepiej odpuścić i nie tracić czasu bo nie warto lepiej rówieśnik tak żeby nas rozumiał i do nas pasował powodzenia

6

Wszystko zależy od sytuacji. W momencie gdy kobieta ma 30 lat , a on 20... to widać różnicę zachowaniu, w wyglądzie i oczekiwaniach. Natomiast w wieku 70 lat i 60 to już się ta różnica nieco zaciera wink .  Domniemam, że tu chodzi o młody wiek... no cóż... starszy o tyle nie jest takim problemem jak młodszy. Gdzieś czytałam wypowiedź psychologa, że najtrudniejszy jest czas, gdy kobieta wchodzi w okres menopauzy, a mężczyzna jest wtenczas w sile wieku, pełen wigoru i seksu. Ponoć wtedy najwięcej związków tego typu się rozpada.
Najlepsza opcja to mężczyzna starszy o 2-3 lata. Z tego względu, że męski mózg się rozwija z opóźnieniem. Chłopcy już w wieku dojrzewania są do tyłu z rozwojem psychicznym (co z pewnością wiemy z lekcji biologii i wdżr wink ) więc rówieśnik teoretycznie też nie jest dobrym rozwiązaniem. Jest on mentalnie i emocjonalnie młodszy o te 2-3 lata wink .
Zastanawia mnie dlaczego kobieta w takie związki wchodzi? Ma potrzebę matkowania? Chce się dowartościować, odmłodzić, połechtać swoje ego?

7

To dobre pytanie dlaczego tworzą się takie związki

8

Jak myślicie jak wytłumaczyć coś takiego

9 Ostatnio edytowany przez Miłycham (2017-05-14 11:40:18)

tajemnicza75 napisał/a:

Najlepsza opcja to mężczyzna starszy o 2-3 lata. Z tego względu, że męski mózg się rozwija z opóźnieniem. Chłopcy już w wieku dojrzewania są do tyłu z rozwojem psychicznym (co z pewnością wiemy z lekcji biologii i wdżr wink ) więc rówieśnik teoretycznie też nie jest dobrym rozwiązaniem. Jest on mentalnie i emocjonalnie młodszy o te 2-3 lata wink .

Nieprawda. Nie z opóźnieniem, tylko w inny sposób oraz przez dłuższy okres czasu. Dłużej przez wpływ m.in testosteronu i tylko konkretne części.

10

Nie załamuj się, to że Ci z jednym nie wyszło nie znaczy że tak będzie już z każdym. Nie zniechęcaj się.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024