Witam Was Kochani :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam Was Kochani :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Witam Was Kochani :)

Dołączyłam do Netkobiet już dawno temu, ale na początku nie byłam z tym forum tak bardzo związana i nie czułam potrzeby byście mnie bardziej poznali. Mam trudny charakter, jestem osobą nieufną, i musi naprawdę minąć wiele czasu by ktoś zdobył moje zaufanie. I właśnie dzisiaj zrozumiałam, że forum jest dla mnie oazą bezpieczeństwa, radości, pomocy. Po prostu uwielbiam to forum i jestem całym sercem z nim. Mimo, że przez moje roztrzepanie robię wiele błędów i bałaganię na forum, to naprawdę staram się jak najbardziej potrafię dbać o forum. I dziękuję za życzliwość moderatorów. Jeśli chodzi o moją osobę. To jestem studentką pedagogiki i kocham pomagać innym, być pomocną i patrzeć jak mogę komuś dać radość, jak ktoś uśmiechnie się - uwielbiam to ! Mimo, że moje życie nie było i nadal nie jest łatwe (problemy rodzinne) to cały czas walczę ze smutkiem i wychodzę z niego, staram się myśleć przyszłościowo, mam marzenia i nie rezygnuję z nich. Myślę, że jestem coraz bliżej szczęścia i to daję mi siłę. Jeszcze nie potrafię otworzyć się całkowicie przed Wami, ale myślę, że z czasem będzie lepiej. Jednak ten wpis uważam za duży krok i dowód jak bardzo Was lubię smile
Pozdrawiam wszystkich smile
Natalia

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam Was Kochani :)

Hej smile
Miłego postowania.

Dziękuję PurBlanca ! smile

4

Witaj na forum smile

5

Witaj na forum Natalio smile

6

Witaj Natalio, zawsze się cieszę jak czytam, że sa jeszcze ludzie na tym świecie, którzy kochają pomagać innym i czerpią z tego radość :-)

7

witaj , życzę miłego pobytu na forum smile

8

Witaj smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam Was Kochani :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024