Jak znaleźć równowagę między pracą, rodziną i czasem wolnym? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Jak znaleźć równowagę między pracą, rodziną i czasem wolnym?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Jak znaleźć równowagę między pracą, rodziną i czasem wolnym?

Cześć wszystkim,

Mam do czynienia ze znanym, ale trudnym problemem: jak znaleźć rozsądny czas między pracą, opieką nad rodziną i spędzaniem czasu dla siebie. Zazwyczaj po długim dniu pracy prawie nie mam już energii na zajęcie się sobą, na przykład ćwiczenia, czytanie książek czy po prostu porządny odpoczynek.

Myślę, że wiele osób na forum znalazło się w podobnej sytuacji. Jak więc ludzie zazwyczaj znajdują równowagę między obowiązkami a potrzebami osobistymi? Czy istnieją jakieś skuteczne metody zarządzania czasem, porady lub nawyki, które ludzie stosują na co dzień?

Z niecierpliwością czekam na Wasze opinie, abym ja (i być może inni użytkownicy) mogli dowiedzieć się więcej i znaleźć odpowiednie rozwiązanie.

Dziękuję wszystkim! Among Us Online

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak znaleźć równowagę między pracą, rodziną i czasem wolnym?
lilycollins napisał/a:

Cześć wszystkim,

Mam do czynienia ze znanym, ale trudnym problemem: jak znaleźć rozsądny czas między pracą, opieką nad rodziną i spędzaniem czasu dla siebie. Zazwyczaj po długim dniu pracy prawie nie mam już energii na zajęcie się sobą, na przykład ćwiczenia, czytanie książek czy po prostu porządny odpoczynek.

Myślę, że wiele osób na forum znalazło się w podobnej sytuacji. Jak więc ludzie zazwyczaj znajdują równowagę między obowiązkami a potrzebami osobistymi? Czy istnieją jakieś skuteczne metody zarządzania czasem, porady lub nawyki, które ludzie stosują na co dzień?

Z niecierpliwością czekam na Wasze opinie, abym ja (i być może inni użytkownicy) mogli dowiedzieć się więcej i znaleźć odpowiednie rozwiązanie.

Dziękuję wszystkim! Among Us Online

To jest sprawa indywidualna, a ty byś musiał czy musiała więcej o sobie napisać bo nawet nie wiadomo czy jesteś kobietą czy mężczyzną, jaką masz pracę, jak dużą rodzinę i jak dzielicie obowiązki. Samemu trzeba znaleźć balans, bo co jednemu będzie odpowiadało niekoniecznie drugiemu.
A przemęczenie może mieć też przyczyny zdrowotne.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Jak znaleźć równowagę między pracą, rodziną i czasem wolnym?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024