zero pocalunkow zero seksu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » zero pocalunkow zero seksu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez ciastko22 (2016-11-04 23:08:01)

Temat: zero pocalunkow zero seksu

Jestem z chlopakiem od marca, tyle tez sie znamy. Widzimy się praktycznie codziennie. Zazwyczaj u mnie w domu, na spacerach, czasem u niego. U niego tez zostaje na noc, bo mieszka sam. Rzadko tam śpię, bo problemem jest jego okropny syf w domu, taki rodem z funpage "chujowi wspollokatorzy". Czesto tez sie przez to klócimy, bo ja mu ogarniam ten syf a potem zastaje to samo.
Ale do meritum. Jak jestem u niego to nie uprawiamy seksu, bo wprowadzam zly nastroj narzekaniem na syf oraz przez kota, odkąd go ma to troche jakby male dziecko bylo w domu, ogladamy film i zmęczeni idziemy przytuleni spac. U mnie tez tego nie robimy,bo rodzice czesto są, czasem cos sie zrobi, ale rzadko. P. mowi, ze wczesniej jego dziewczyny tez narzekaly na to, ze za rzadko jest seks. Do tego nie calujemy sie z językiem. W ogole! Moze z 15 razy w ciagu tych miesiecy sie tak calowalismy. Doszlo do tego, ze ja sie dziwie czuje jak to w koncu robimy, ale zmusic go do tego to nielada wyzwaniem. Kocham go bardzo, on mnie tez, podobamy sie sobie, przytulamy, calujemy w usta etc. Ale zazwyczaj jest tak ze to ja czesto probuje cos zainicjowac ale bez skutku no, bo rodzice obok w pokoju, ostatnio tez byly tlumaczenia zwiazane ze stresem (praca) albo cos tam innego. Z tego co wiem, to jak byl singlem to pieprzyl duuuzo. A w zwiazku ze mna tlumaczy, ze on mnie kocha i nie potrzebuje seksu do milosci, ze on moglby tak cale zycie.
Obawiam sie co z tego wynikniem, czy da sie tak zyc, czy to nie bedzie gwoźdź do jakis zdrad z jego strony w poszukiwaniu seksu z kobieta. Jak to zmienic? Jego podejście? Da sie z tym walczyc? Czy odpuscic i zaakceptowac?

Tak czytalam podobne wątki o facetach którzy nie "dają", ale dziwi mnie to ze on w czasiw singlowania byl ogierem i wyrywaczem, a w zwiazku no to 3 razy na miesiąc to sukces

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zero pocalunkow zero seksu
ciastko22 napisał/a:

Z tego co wiem, to jak byl singlem to pieprzyl duuuzo. A w zwiazku ze mna tlumaczy, ze on mnie kocha i nie potrzebuje seksu do milosci, ze on moglby tak cale zycie.

Pieprzy to on teraz... farmazony.
Ma małe potrzeby i on rzeczywiście mógłby tak całe życie, więc zastanów się czy Ty aby na pewno też.

3

Jego zachowanie  nie jest normalne, i mysle ze ci dobry kit wciska  z tym ogierowaniem jako single. Dziewczyno!!  Dopiero co sie  znacie, on powinnien  sie do ciebie non stop  dobierac a nie unikac seksu.
Druga sprawa jest dzwina, jestescie mlodziutka para, a on sie nawet nie stara zeby cie goscic w  przyzwoitych warunkach. Znajdz sobie normalnego faceta .

4

Twoja przyszłośc jest w wątku "żony aseksualnych mężczyzn".

5 Ostatnio edytowany przez Monoceros (2016-11-05 00:58:45)

Borze szumiący. Dwie rzeczy:
1. czemu ty mu ogarniasz mieszkanie, skoro i tak potem zaraz jest syf? Sprzątaczkę przyprowadza do domu czy dziewczynę?
2. "ale zmusic go do tego to nielada wyzwanie" ---- ZMUSZASZ go do pocałunków?
Ok, no to jest i 3. Skąd wiesz o tych jego "podbojach" jak był singlem? Sam ci naopowiadał? Średnio mi się chce w to wierzyć.

Ja nie wiem co to jest. Ale nie brzmi to dobrze. Mam wrażenie, że jest mu fajnie, że ktoś przyjdzie, pogłaska, posprząta, można się przytulić, ale czy on w tobie widzi kogoś na stałe? Hm. A co ważniejsze - ty chcesz z nim być? Jest ci dobrze w takim związku? Czujesz, że się spełniasz? Że twoje potrzeby są spełniane? Że jesteś kochana? Ze możesz się rozwijać?

6

ciastko22 napisał/a:

Z tego co wiem, to jak byl singlem to pieprzyl duuuzo.

Tia... wszystkie strony redtjuba przelecial, az mu reka zdretwla tongue

Może ma problemy z potencja ? albo lubi po prostu facetów ?

8

ciastko22 napisał/a:

Jak to zmienic? Jego podejście? Da sie z tym walczyc? Czy odpuscic i zaakceptowac?

Jesteście ze sobą zaledwie kilka miesięcy. Więc cały czas waszego "związku" to etap poznawania się. I co poznałaś?
1. Chłopak jest bałaganiarzem w stopniu powyżej normy.
2. Chłopak nie jest zainteresowany seksem
3. Chłopak uważa Cię za narzekającą jędzę, która zaburza mu jego spokojną egzystencję.
4. Ty już wcieliłaś się w rolę sprzątaczki.

Co Ty tu chcesz zmieniać? Masz czarno na białym kilka cech Twojego chłopaka. On taki jest! Jak poznajesz Chińczyka to on jest Chińczykiem, nie Arabem! Twój chłopak jest niezainteresowanym seksem bałaganiarzem i nie będzie pedantycznym bogiem seksu! Oczekujesz, że zmieni się w innego człowieka. To tak, jakbyś kupiła sobie rower i próbowała przegrobić go na motocykl, bo Ty przecież chcesz motor...

Wcześniej sie nie znaliście. Teraz już go trochę znasz, więc podejmuj decyzję czy chcesz z tym człowiekiem tworzyć związek na podstawie FAKTÓW, nie tego, co Ty byś chciała... Bo Twoją techniką to można wybrać dowolnego menelika spod sklepu i zabrać się za zmienianie go w osobę wg Twoich oczekiwań...

9

Erotoman - gawędziarz. Wcale nie miał tak bogatej historii seksualnej jak był singlem. Tylko się chwali. Na początku związku to się z łózka nie wychodzi wink A druga sprawa, to po co ci taki syfiarz?? Chcesz, żeby ci się w przyszłości oświadczył, żebyście byli małżeństwem i mieli dzieci? Z takim syfiarzem?? Szlag cie trafi... Jeśli teraz on pewnych rzeczy odnośnie porządku nie zrozumie, to nigdy nie zrozumie i tylko będziesz się wściekać i za niego robić sad

10

lana33 jak tam po wizycie wrażenia? Czekam na Twoją opinię! smile

11

On już taki będzie. Chcesz go takiego? Chcesz w przyszłości robić za pełnoetatową sprzątaczkę sprzątającą na wysypisku?

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » zero pocalunkow zero seksu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024