Problem z orgazmem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Problem z orgazmem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez marinato998 (2016-10-23 20:15:13)

Temat: Problem z orgazmem

Witam
Czuje sie troche ignorowana ze strony mojego faceta dlatego postanowilam poradzic sie kogos Co zrobic. Czuje sie olewana w lozku. Mój Facet dochodzi za kazdym razem,ja natomiast podczas seksu nie doszlam nigdy. Mój Facet nie bawi sie za bardzo w gry wstepne w pieszczenie mnie..Z ekscytacji od razu chce zaczynac i tez szybko konczy. Uwielbia moje cialo, Co tez czesto i za kazdym seksem powtarza. Natomiast Nic z nim nie robi.  Po seksie powiedzialam mu, ze moze teraz cos dla mnie ze tez chce osiagnac orgazm, uslyszalam ze moge sie masturbowac. Po czym mnie zamurowalo... Nie wiem juz Jak zachecic go poprowadzic do gry wstepnej, do czegokolwiek. O dotykaniu wspominam sama, Po czym czasami slysze ze Mam przestac mowic Co on ma robic. Wyglada to tak. Ze uprawiamy seks i on dojdzie, i zaczyna Robic cos innego a mnie zostawia w lozku.
Jest bardzo samolubny jezeli chodzi o moje potrzeby. Moze raz w tygodniu raz ma dwa tygodnie zrobi mi "minetke" Ale o innych orgazmach moge mowic tylko  o tych, ktorych osiagnelam sama. Czuje sie nieatrakcyjna. Mam wrazenie ze nie jestem na tyle atrakcyjna...na tyle seksowna, a musze powiedziec ze wcale tak nie jest, bo atrakcyjna jestem. Ale Problem tkwi w tym, ze przez takie olewanie przestaje w to wierzyc.
Nie wiem Jak Mam go pokierowac, rozmowy Nic nie daja... Nakczesciej dochodzi tylko do klotni. Postara sie pare dni a pozniej znowu to samo. Boje sie ze strace ochote na jakiekolwiek seks.
Musze powiedziec, ze ja zawsze jestem chetna ba pieszczoty ktore robie dla niego, cokolwiek zeby go podniecic, zeby zrobic mu dobrze. Nigdy nie odmowilam, a raczej czesciej to ja sama zaczynam mu cos robic,bez jego pytan.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Problem z orgazmem

Założyłaś już kilka wątków na temat Twego partnera i Waszych problemów łóżkowych, zakładanie kolejnych jest niezgodne z regulaminem forum, z którym proszę, byś się zapoznała - byłaś już dwukrotnie upominana w tej kwestii.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Problem z orgazmem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024