Dlaczego mężczyźni wracają? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego mężczyźni wracają?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Dlaczego mężczyźni wracają?

Dlaczego 'byli', byli niedoszli wracają wtedy kiedy zaczynam robić coś ciekawego?
A kiedy nadal widzą, że mi na nich zależy, że to nie jest czyste koleżeństwo, czysta relacja- znowu odchodzą?
Jestem dość emocjonalna i nadal mam pewne wyobrażenia i pamięć o tym co było.

Zwykle ucinam kontakt pierwsza po zerwaniu, ale mija jakiś rok albo dwa i te osoby wracają do mojego życia. I ja się na to zgadzam- chcę mieć z nimi kontakt ale nie wiem czy nie robię sobie tym przykrości.

CO o tym sądzicie?

I teraz pytanie dla wytrwałych ( tak, pytam się o to naprawdę). CO sądzicie o mężczyznach spod znaku zodiaku PANNA?
Dlaczego od wielu wielu lat ja BARAN przyciągam tylko PANNY?

Pozdrawiam.
K

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dlaczego mężczyźni wracają?
konwalia1990 napisał/a:

I teraz pytanie dla wytrwałych ( tak, pytam się o to naprawdę). CO sądzicie o mężczyznach spod znaku zodiaku PANNA?

Ty tak na serio?? big_smile.

Udam, że nie doczytałam ostatniego wersu..

Dlaczego wracają? Bo chcą, bo mogą, bo wiedzą, że "zawsze na nas działają", a my im na to pozwalamy...i dlatego będą wracać. Po to, by tylko sprawdzić " czy jeszcze na nią działam?", "ona mi nie odmówi" itp. itd.

Dopóki będziesz pozwalać na te powroty, tak się będzie dziać. Będziesz krążyć po błędnym kole. Niczym w zamkniętym kręgu...pytanie czy tego chcesz?

Z doświadczenia wiem, że taki facet-bumerang nie ma nic do zaoferowania oprócz głaskania własnego ego.

Odetnij to, bo szkoda czasu i Twojego zdrowia psychicznego

4

Wychodzi na to, że pomagasz losowi.
Kto nie z Panny, nie ma szans.
Dlatego "byli wracają", bo wróżki to przewidują za każdym razem. smile

5 Ostatnio edytowany przez flowerbykenzo (2016-07-26 11:15:39)

Wracają, bo juz cie mają zdobytą
Nie musza tego wszystkiego robić od początku jak przy nowej nowej znajomości

To taka droga na skróty
Przeważnie do samego sexu
Skoro znów odchodzą jak tylko dostrzegą twoje rosnące zaangazowanie, to chyba to znaczy

A moze wlasnie ze nie chca sexu tylko koleżeństwa i dlatego znow odchodzą gdy się angażujesz...hmm

Jesli potrafisz nie pamiętać i sie kolegować a ktos jest wartościowy to pozwól "wrócić"
Jedli cie to rani bo rozbudza nowe nadzieje, nie pozwalaj

Ps zbieg okoliczności chyba tylko

6

Odpowiedź jest prosta:
Panny często lecą na baranów!

7

konwalia1990 napisał/a:

Czy masz choćby lekko dominujący charakter ?
Bo faceci spod znaku panny,często mają uległy charakter i podświadomie szukają kobiety która będzie nimi sterować...
Oboje w związku dominować nie mogą.

8

Już chciałam napisać coś mądrego ale jak przeczytałam drugie pytanie stwierdzam, że chcą do ciebie wrócić żeby się pośmiać.

9

A przepraszam czymże różni się wiara w horoskopy od wiary w boga...stopniem akceptowalności społecznej ?
Kwestia,wiary nie podlega ocenie bo wiara nie musi byc racjonalna i przeważnie nie jest
Wiec śmiejmy sie konsekwentnie... wink

10

Może wracają,  bo nie mają innej opcji.Nikogo innego ja oku, więc co im szkodzi wrócić.  I tak zawsze mogą odejść,

11

rossanka napisał/a:

Może wracają,  bo nie mają innej opcji.Nikogo innego ja oku, więc co im szkodzi wrócić.  I tak zawsze mogą odejść,

Zawsze to sprawdzony grunt i wiadomo czego można oczekiwać,myśleli,że spotkają kogoś lepszego,ale idealizują byłą,ze względu na miłe wspomnienia wink

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego mężczyźni wracają?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024