Co zrobić żeby... ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobić żeby... ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Co zrobić żeby... ?

Witam!
Mam taki problem gdyż kumpluje się z jedną piękną dziewczyną, od sierpnia piszemy na fb na prawdę bardzo często, widujemy się na imprezach, ona wie że mi się podoba ale zawsze odmawia spotkania... Miała chłopaka, niedawno zerwała i myślę że to by była dobra okazja żeby jakoś spróbować, tylko że kompletnie nie wiem jak się za to zabrać, pomożecie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co zrobić żeby... ?

Chcesz robić za pocieszyciela?

3

Kaba napisał/a:

Nie o to chodzi, znam wiele przypadkow ze osoba, ktora byla z przyjaciulka przy rozstaniu pozniej z nia byla wink

4

Kornelo12 napisał/a:
Kaba napisał/a:

Nie o to chodzi, znam wiele przypadkow ze osoba, ktora byla z przyjaciulka przy rozstaniu pozniej z nia byla wink

Taaaa... Rozumiem, że liczba widniejąca w Twoim nicku to Twój wiek, tak?
To, co teraz tu napisałeś jest tylko taka teorią - zazwyczaj takie "związki" nie są w stanie przetrwać. A wiesz dlaczego? Bo po jakimś czasie ta osoba wchodzaca w czyjeś "kapcie" (jak Ty sam tego chcesz - "w kapcie" po jej chłopaku) uświadamia sobie, ze była zastępnikiem i pocieszycielem - tylko i wyłacznie. A uswiadamia sobie to odczuwajac narastające zniechęcenie i lekceważenie z drugiej strony. Inna opcja związana z tym, co napisałeś: taki przyjaciel, przyjaciółka już był "blisko" w momencie kryzysu zwiazku, swoją obecnością i kręceniem sie obok doprowadził/ła do zerwania. Tak to działa...
Jak chcesz mozesz teraz - wiedząc o zerwaniu - jeszcze raz zaproponować jakieś niezobowiązujące spotkanie. Jesli dziewczyna przystanie na to - masz szansę na dalszy rozwój. Jesli odmówi (znowu) - odpuść sobie.

5

Kolejny chętny do friendzona.

http://cdn1.theodysseyonline.com/files/2016/01/19/635888198920655737-1678383520_friendzone.jpg

Ja pierdzielę, ludzie, jak wy jesteście chowani?

6

Jak odmawia spotkania to znaczy, że go nie chce. Czy tak trudno zrozumieć słowo mówione albo pisane w języku polskim?

Jacenty89 napisał/a:

Jak odmawia spotkania to znaczy, że go nie chce. Czy tak trudno zrozumieć słowo mówione albo pisane w języku polskim?

Dokładnie.

Gdyby była zainteresowana Tobą to miałbyś wrażenie niemal, że się sama Tobie narzuca.
A druga sprawa jest taka, że jeżeli ponad pół roku się znacie i nic z tego nie wynikło to teraz szanse są równe 0 lub mniej niż zero smile

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobić żeby... ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024