SPA - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

1

Temat: SPA

Wydaje mi się, że nie ma bardziej kobiecego miejsca niż salony/gabinety SPA. Teraz wiele takich obiektów oferuje różnorakie pakiety - od 1- do kilkunastodniowych.
Ostatnio natknęłam się na portal wspanialespa.pl i znalazłam tam Pakiet "Kobiece ploteczki"
Planuję wyciągnąć na coś takiego moją przyjaciółkę na Dzień Kobiet.

Był ktoś w tym hotelu? A może polecacie jakieś inne miejsce w Polsce na taki pobyt?

2

Odp: SPA

Mikaa! witaj:) polecam Ciechocinek tam w jednym z hoteli jest świetne SPA, komplesk basenów..świetny relaks, ja zaglądam tam nawet z moimi dziećmi:)

zapomniałam sa i sauny:)

3

jeśli chodzi o tego typu miejsca to wydaje mi się, że jest tego trochę również w Nałęczowie :]

4

Spa to świetna sprawa, ale jakoś nie mogę znaleźć czasu ani motywacji, żeby zrobić sobie taki weekend przyjemności. Z największych szaleństw, na jakie sobie pozwoliłam ostatnio, to pójście na spotkanie z wizażystką, bo dostałam w prezencie karnet w salonie Nissan Zaborowski. Ale to było tylko jedno popołudnie, choc bardzo relaksujące i miłe smile Może gdyby ktoś mnie zaprosił ...

5

jeśli ktoś myślał nad wypoczynkiem nad morzem połączony z relaksem Spa, to mogę polecić (z pobytu w te wakacje) Dąbki (oś.Geovita). Przede wszystkim morskie powietrze smile , potem zróżnicowane jedzenie (co chyba ważne:) ) i na końcu - zabiegi - tu to już kwestia gustów smile

6

Uwielbiam spa. W takim miejscu można się bardzo zrelaksować. To działa nie tylko na ciało ale także na umysł. Zapomina się o wszystkich problemach. Ostatnio wpadło mi takie miejsce, w Głęboczku (na trasie do Olsztyna). To taki hotel połączony z winnicą. W hotelowym spa robią zabiegi z wina!!!!Można też spróbować winiarskich przysmaków, myślę, ze to świetne miejsce na wypad na weekend.

7

Polecam SPA nad morzem! Tutaj naprawdę się wypoczywa. W tamtym roku dostałam w prezencie na naszą rocznicę od chłopaka weekend w SPA w Gdyni i naprawdę polecam. Jak przeglądałam inne oferty, to w Trójmieście jest w czym wybierać!

8

Ja polecam SPA w Długopolu Zdrój " Dwór Elizy" sprawdzony 2 razy, bardzo fajne zabiegi, piękny hotel i pyszne jedzenie!

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024