Rozstałam się z facetem. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstałam się z facetem.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Rozstałam się z facetem.

Cześć wszystkim.

Rozstałam się z facetem. Tęsknie nie za nim, ale za tym, żeby prztulić się do męskiej klaty, dużych ramion. Żeby ktoś mnie pocałował, pogłaskał. Wszyscy moi koledzy mają dziewczyny, dzieci, trochę byłoby mi głupio tak się umawiać i się komuś pchać w ramiona. Co robić?

Lena

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rozstałam się z facetem.
lena.stawska napisał/a:

Cześć wszystkim.

Rozstałam się z facetem. Tęsknie nie za nim, ale za tym, żeby prztulić się do męskiej klaty, dużych ramion. Żeby ktoś mnie pocałował, pogłaskał. Wszyscy moi koledzy mają dziewczyny, dzieci, trochę byłoby mi głupio tak się umawiać i się komuś pchać w ramiona. Co robić?

Lena

"Trochę" byłoby Ci głupio?
Wymogi jakie stawiasz przed swoim przyszłym partnerem, tj. posiadanie męskiej klaty i ramion spełnia 100% męskiej  populacji w Polsce. Także, jak widać wszystko zmierza ku dobremu zakończeniu...

3

Niektórzy z ramionami mogą mieć problem, ale to nadal minimum jakieś 90 procent.

4

O co Wam chodzi? Przecież nie chodzi mi o seks, a o poczucie bliskości. Co w tym złego? Że brakuje mi męskiego ramienia? Takie dziwne?

5

lena.stawska napisał/a:

O co Wam chodzi? Przecież nie chodzi mi o seks, a o poczucie bliskości. Co w tym złego? Że brakuje mi męskiego ramienia? Takie dziwne?

Nie, nie jest to dziwne. Nie pierwszy raz mam do czynienia z osobą, która przeskakuje ze związku w związek tylko dlatego, że brakuje jej przytulania itp. Jeżeli szukasz klaty i ramion, to powtarzam: problemu ze znalezieniem nie będzie. Jeżeli szukasz partnera, to może warto byłoby zastanowić się nad sobą i nad tym czego oczekujesz od niego, od związku, tak aby nie pchać się desperacko w związek tylko po to, żeby był.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstałam się z facetem.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024