Mam małe problemy w nawiązywaniu kontaktów. Ostatnio poczytałam trochę na temat fermonów. W związku z tym mam pytanie czy któraś z was stosuje fermony, czy to pomaga w nawiązywaniu kontaktów, czy to jest zwykła sciema. Jakie ewentualnie stosujecie specyfiki (nazwa,zapachowe czy bez, gdzie je kupujecie itp) Będę wdzięczna za każdą informację.
nie wierze w te bzdury, dla mnie to pic na wode, fotomontaz.
Gdyby to dzialalo, to nagroda Nobla murowana w temacie ![]()
nie wierze w te bzdury, dla mnie to pic na wode, fotomontaz.
Gdyby to dzialalo, to nagroda Nobla murowana w temacie
Mam podobne odczucie. Chciałabym jednak poznać zdanie innych kobitek. Opinii w necie jest sporo pozytywnych, ale wiem ze sami sprzedający sobie je piszą. Poczekam jeszcze, może ktoś się odezwie i napisze coś sensownego.
na pewno tak, aczkolwiek siła sugestii tez potrafi czynić cuda ![]()
Mam małe problemy w nawiązywaniu kontaktów. Ostatnio poczytałam trochę na temat fermonów. W związku z tym mam pytanie czy któraś z was stosuje fermony, czy to pomaga w nawiązywaniu kontaktów, czy to jest zwykła sciema. Jakie ewentualnie stosujecie specyfiki (nazwa,zapachowe czy bez, gdzie je kupujecie itp) Będę wdzięczna za każdą informację.
Pewność siebie i kultura osobista to chyba najlepszy feromon , który działa na kobiety. Jak magnes. Naprawdę
I nie trzeba wydawać fortuny na specyfiki, które są produkowane nie wiadomo z czego, a ponadto są jak dla mnie zwykłym naciąganiem naiwnych ludzi.
jestem niedowiarkiem a że nie uwierzę dopóki sama nie doświadczę , przetestowałam BTB i pheromax , nie zauważyłam by adoratorów przybyło
to działa tylko na naszą podświadomość " mam to na sobie więc jestem ponętna ,pociągająca " autosugestia którą sobie próbujesz wpoić bo tak reklamują , jesli ma to Ci ułatwić kontakt spróbuj ale szkoda zachodu
Ingun bdb. napisałaś , całkowicie się zgadzam
Zainwestowałam i kupiłam feromony. Koszt spory a efekt marny. Po za tym ze koledzy zauważyli ze używam jakichś nowych bardzo intensywnych zapachów, to innych reakcji nie było
Oczywiście ze próbowałam tez i ich kokietować
Uważąm, ze nie warto inwestować w tego typu specyfiki.
Inwestując , nabijasz tylko kabze innym.
Działające feromony kosztują bajeczne kwoty i nie są powszechnie sprzedawane.
Feromony? Nie myj skory srodkami chemicznymi? a jedynie woda, w okresie owulacji - i masz w cholere naturalnych, specyficznych jedynie dla ciebie, feromonow
TE dzialaja na pewno ![]()
Oj fajnie by było psik psik i otaczamy się namiętną mgiełką ...kiedyś oglądałam fajny polski film ,(kurcze akurat tytuł mi z głowy wyleciał) w każdym razie kobitka robiła sobie miksturkę bodajże z perfum i soku z robaczka jakiegoś (dokładnie nie pamiętam) i ta zapachowa miksturka działała na facetów tak,że tracili na jej punkcie głowę...niestety chyba takiej magii nie ma...
Chcesz feromony to ogranicz kosmetyki do niezbędnego minimum oraz zbyt częste mycie. Nie piszę tutaj oczywiście o braku higieny.