Przyjaciół - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Przyjaciół

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Przyjaciół

Czuję się samotnie w swoim związku - wiele przeszłam i jakoś nie mogę się pozbierać. Związek  problemy ciągną mnie w dół a ja powinnam znaleźć jasną stronę życia i stanąć na nogi.
Z chęcią popiszę z kimś smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Przyjaciół

Doskonale Cię rozumiem
pozdrawiam

3

Też jestem samotna w moim związku. Mój mąż wiecznie nie ma dla mnie czasu. Wszędzie chodzę sama. Nigdy nie mogę na niego liczyć - by np. zawiózł mnie do lekarza itp. itd. Do tego zwaliły się problemy finansowe, które ciągną się od roku.  Możemy więc sobie trochę ponarzekać..
Jesteś w związku małżeńskim czy tzw "partnerskim"?
Co znaczy, że wiele przeszłaś?

4

Jestem w związku partnerskim już 6 rok. Mam partnera DDA w dodatku z całkowitą potrzebą seksu i brakiem uporządkowania sad
Wiele przeszłam - rozwód i nękanie przez b. męża. Dzisiaj np. znów jestem sama w łóżku a mój partner śpi na dole. To trwa już 2 rok. i tak żyjmy obok.
Pozdrawiam smile

5

Witaj Bezleku ,
chyba czas na zmiany w Twoim zyciu. Domyslam sie jednak ,ze po rozwodzie masz juz ich  dossc ,jednak  chodzi tu o Ciebie ,nie jestes szczesliwa.
Ja tez ostatnio juz tylko mieszkalam z kims I odwlekanie decyzji na pewno nie pomaga.
Jesli zwiazek staje sie walka o przetrwanie w nim ,to znaczy ze raczej juz nic z tego nie bedzie.
Mozna jeszcze sprobowac rozmowy z partnerem ,takiej szczerej przed ostateczna decyzja .
Pozdrawiam I zycze powodzonka

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Przyjaciół

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024