Czy mam prawo tak się czuć? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy mam prawo tak się czuć?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Czy mam prawo tak się czuć?

Czuję wielkie rozczarowanie..zawiodłam się i to strasznie..a może jestem przewrażliwiona?
Więc zacznę od początku..
Mieszkam za granicą.W czerwcu zaszłam w ciąże..ponieważ w sierpniu planowaliśmy urlop w Polsce a niestety położna zabroniła mi jakichkolwiek podróży zostaliśmy. Jednak widziałam jak bardzo mojemu lubemu zależy na zobaczeniu się z bliskimi(rodzina, przyjaciele).
Ponieważ mam około 2 miesięcy do porodu, myślę sobie dam rade..nie urodzę przecież jak on tam będzie na AŻ 4 dni..oboje przejęci rozłąką..
Tak się złożyło że muszę brać zastrzyki (konflikt serologiczny), pierwszy był dzisiaj..zostałam pod opieką brata ciotecznego mojego faceta..więc w sumie nie jestem sama..
Ale do czego zmierzam..wczoraj wylądował w Polsce miał dać znać co i jak..zadzwonił ale tylko na chwile od kolegi (kartę miał kupić dzisiaj) i kazał czekać na smsa z nowego nr jutro..miałam dać znać jak po zastrzyku..czy wszystko z maluszkiem ok..
Czekałam dziś do 15-16stej..nie wytrzymałam..zaczęłam się niepokoić..zadzwoniłam do jego domu..odebrała jego mama..wyszło na to że wczoraj popił z kolegami za bardzo i jeszcze śpi..jest już późny wieczór a on wciąż się nie odezwał..
Czuje ogromny żal i rozczarowanie..zapomniał o nas?koledzy ważniejsi?rozumiem że nie widział się z nimi długi czas..
Jednak wydawało mi się, że mogę na nim polegać, zaufać mu..w końcu zaraz będziemy tworzyć prawdziwą rodzinę..sama nie wiem co o tym myśleć..jest mi strasznie przykro..
A może jestem przewrażliwiona?
Z góry dziękuje za odpowiedzi na mojego posta.
Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy mam prawo tak się czuć?

Po pierwsze nie denerwuj  sie bo to nie wskazane w Twoim stanie. Widocznie chcial sobie pochulac troszke , ale nie martw  sie odezwie się,wszystko bedzie dobrze. Napisz jutro co i jak. smile

3

zadzwonił dziś rano..twierdził że dzwonił wczoraj wieczorem ale nie mógł się to dzwonić..nie wiem jak to możliwe skoro inne połączenia normalnie odbierałam..w każdym razie już mi trochę lepiej..oczywiście przepraszał za swoje zachowanie a ja starałam się nie rozkleić (ta ciąża wpływa bardzo na produkcje łez u mnie)..dzięki za słowa otuchy wczoraj..były mi potrzebne..pozdrawiam :*

4

Oj wiesz jak to z facetami, jak się spotkają z kumplami po długim niewidzeniu, to sobie chlania odpuścić nie mogą. Na pewno i tak nie miało to związku z Tobą i dzieciątkiem, że zapomniał czy coś. Pochlał, ważne że przeprosił i zadzwonił smile

5

Martulec bron Boże nie przejmuj się nie ma czym, rozumiem że się umawialiscie na coś ale wybacz mu, ja wiem po sobie jak to jest jeżeli gdzieś wychodze i spotykam sie ze znajomymi to czasem jestem tak zajeta rozmowa i zabawa z nimi ze tez zapominam choc mialam sie odezwac. Naprawdę uspokoj się czasem trzeba przymknac oko na niektore sprawy. zrozum go pewnie dawno nie widzial kolegow, wiesz ze musza sobie pogadac itd..
Oj zazdroszcze Ci brzuszka gratuluje

6

a dziękuje smile mimo wszystko już nie mogę się doczekać jak mały nicpoń wyjdzie ze mnie tongue Ukochany nadrabia dziś za wczoraj..dzwonił już z 5 razy i dużo smsków także jakoś lepiej już to wygląda smile
Może nawet ugotuje coś dobrego na jego powrót? big_smile

7

no dobry pomysł smile po co sie na siebie gniewać, złościć, nic złego nie zrobił i zasługuje on jak i Ty na coś miłego. Nie denerwuj się skoro macie udany związek no i niedługo będzie maleństwo smile

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy mam prawo tak się czuć?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024