Prawo przyciągania działa !!!! - Netkobiety.pl

Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

#1 2010-01-24 22:34:11

abia
Niewinne początki

Prawo przyciągania działa !!!!

Na pewno nie raz spotkałyście się z tym tematem?
Ja jestem najlepszym dowodem na to, że to działa.Może zacznę od początku....
Dwa lata temu dostałam w prezencie książkę "Sekret" i "Prawo przyciągania", w moim życiu wszystko było do kitu, nieudany związek, kłopoty z rodziną, pracą itd.Jak się sypało to wszystko na raz.
Te książki odmieniły moje życie, zaczęłam zastanawiać się dlaczego wszystko co złe spotyka właśnie mnie?
Postanowiłam totalnie zmienić swoje życie i sposób myślenia.Zamiast w kółko myśleć jak jest źle zaczęłam ciągle wyobrażać sobie co bym chciała mieć i głównie zamieniłam myśli, że to wszystko co chcę już mam.
Naprawdę wszystko zaczęło zmieniać się w moim życiu jak za dotknnięciem różdżki.
Otworzyłam swój interes, kupiłam swoje wymarzone porsche i w planach mam jeszcze dom w Hiszpanii.
Naprawdę pozytywne myślenie zmienia wszystko.Jestem bardzo szczęśliwa.

www.okiemniani.pl - .....co robią nianie czego nie lubią rodzice.....

#2 2010-01-24 22:57:36

ewzaj80
Do zakochania jeden krok

Re: Prawo przyciągania działa !!!!

Witaj

Gratulacje !!!

Chcesz powiedziec,ze wszystkim ,ktorzy przeczytaja te ksiazki zacznie sie ukladac?
Strasznie trudno mi w to uwierzyc ,aczkolwiek fajnie,ze Tobie w zyciu sie ulozylo.

Pozdrawiam

#3 2010-01-25 12:47:37

pauli890
Przyjaciółka Forum

to się nazywa wpływ książki na człowieka... Czytając o samych pozytywnych rzeczach i zdarzeniach wierzymy, że przecież to od nas wszystko zależy, odkrywamy w sobie wielką siłę i wiarę by osiągnąć cele.. Ale zastanówmy się czy naprawdę wszystko zależy od nas? Przecież są sytuacje na które wpływu nie mamy i co wtedy?

Abia cieszę się, że w Twoim życiu wszystko potoczyło się w dobrą stronę smile

Żyj! - krzyknęła Nadzieja
Bez Ciebie Nie Potrafię - odparło Cicho Życie

Zapraszam do Netkafejki Marzeń! smile

#4 2010-01-25 12:59:45

jolika
O krok od uzależnienia

Gratuluję !smile
Nie powinny tego wpisu przeoczyć nieśmiałe osoby piszące po sąsiedzku. smile

#5 2010-01-25 15:30:40

zui
Słodka Czarodziejka

Jeśli tak jest na prawdę i nie ma w tym cienia kłamstwa... no to serdecznie gratuluję wink
ale...
Powiem tak, Sekret przeczytałam i tam na początku książki kobieta pisze praktycznie dokładnie to co Ty. Mi to pachnie czymś nie fajnym, to co tu napisałaś. Starałam się myśleć pozytywnie, z resztą jestem z natury optymistką, jednak jakoś wszystko i tak całości się nie trzyma.

Radzę pomyśleć nad tym wszystkim. Bo mi to pachnie zwyczajnie ponowną reklamą książki... Co ma być to będzie i ja w tą siłę przyciągania nie wierzę. Wystarczy pozytywnie myśleć, bo gdyby wszyscy sobie tak myśleli, to aż strach pomyśleć co by się działo.

Pozdrawiam smile

Otwórz oczy, rozejrzyj się... i powiedz: co widzisz?

#6 2010-01-27 14:18:52

ciszaa
Cioteczka Dobra Rada

abia napisał:

Na pewno nie raz spotkałyście się z tym tematem?
Ja jestem najlepszym dowodem na to, że to działa.Może zacznę od początku....
Dwa lata temu dostałam w prezencie książkę "Sekret" i "Prawo przyciągania", w moim życiu wszystko było do kitu, nieudany związek, kłopoty z rodziną, pracą itd.Jak się sypało to wszystko na raz.
Te książki odmieniły moje życie, zaczęłam zastanawiać się dlaczego wszystko co złe spotyka właśnie mnie?
Postanowiłam totalnie zmienić swoje życie i sposób myślenia.Zamiast w kółko myśleć jak jest źle zaczęłam ciągle wyobrażać sobie co bym chciała mieć i głównie zamieniłam myśli, że to wszystko co chcę już mam.
Naprawdę wszystko zaczęło zmieniać się w moim życiu jak za dotknnięciem różdżki.
Otworzyłam swój interes, kupiłam swoje wymarzone porsche i w planach mam jeszcze dom w Hiszpanii.
Naprawdę pozytywne myślenie zmienia wszystko.Jestem bardzo szczęśliwa.

prosze Cie! nie opowiadaj takich bajek wink aaa no chyba, ze mialas w tym swoj ukryty cel....

teraz ludzie pobiegna kupic wyzej wymienione ksiazki..naklad sie zwiekszy..ktos na tym zarobi..wink

Wyobraźcie sobie tę ciszę, gdyby ludzie mówili tylko to, co wiedzą...

#7 2010-01-27 14:21:42

ciszaa
Cioteczka Dobra Rada

i jeszcze jedno..ja jestem optymistka..nie przeczytalam tych ksiazek, ale i tak nie narzekam na swoje zycie..sa wzloty i upadki, nie mam porshe, ani nawet w planach domu w Hiszpanii, a mimo to jestem szczesliwa z zupelnie innych powodow smile

Wyobraźcie sobie tę ciszę, gdyby ludzie mówili tylko to, co wiedzą...

#8 2010-01-27 22:46:36

myszkaa__18
Wróżka Bajuszka

Ja też nie przeczytałam tej książki i na pewno nie pobiegnę do sklepu ,by ją kupić.
Jestem szczęśliwa i patrze na świat przez różowe okulary ; D

Stopka forum