Witam,
Mam taki problem miałam chłopaka, który zostawił mnie tak z dnia na dzień niby się tam tłumaczył dlaczego ale jakoś mi się nie bardzo chce w to wierzyć. Po jakimś miesiącu spotkałam dawnego kolegę którego znałam ale nie miałam z nim kontaktu od dłuższego czasu. Chciał mój numer i długo o niego prosił bo ja nie do końca byłam przekonana żeby mu go dać no ale dostał i tak przez najbliższy miesiąc może dłużej pisał i dzwonił codziennie. Nie angażowałam się w to za bardzo na początku bo ciągle jeszcze myślałam o ex ale z czasem zaczęłam i wtedy to on zaczął się odemnie oddalać przestał pisać i dzwonić, choć zawsze to robił a teraz jak ja zagadam to on odpisze sam nigdy nie zacznie. Nie wiem co się z nim dzieje bo on twierdzi że nic się nie zmieniło że ja sobie coś wmawiam niepotrzebnie, ale przecież ja czuję i widzę że coś jest nie tak. Nie chce ciągle do niego pisać bo czuje ze się narzucam i napisałam że nie będę więcej do niego pisać bo to bez sensu to mi odpisał że nie wie o co mi chodzi i że zachowuje się tak jak by nas coś łączyło ale przecież sam mi dawał do tego powody. Nic mu na to nie odpisałam i nie wiem co ja mam teraz zrobić lubię go nawet bardzo ale go nie rozumiem ![]()
Temat: Nie wiem co zrobić
Zobacz podobne tematy :
Odp: Nie wiem co zrobić
Na Twoim miejscu bym poczekała, czy się odezwie sam. Jak nie, to odpuść.
3 2016-02-21 09:54:54 Ostatnio edytowany przez JustynKaa (2016-02-21 09:57:11)
Odp: Nie wiem co zrobić
No chyba będę musiała tak zrobić ![]()
Tylko już dziś wiem że tego nie zrobi bo w złości nie kazałam mu do mnie pisać ![]()