Nie wiem co zrobić - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie wiem co zrobić

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Nie wiem co zrobić

Witam,
Mam taki problem miałam chłopaka, który zostawił mnie tak z dnia na dzień niby się tam tłumaczył dlaczego ale jakoś mi się nie bardzo chce w to wierzyć. Po jakimś miesiącu spotkałam dawnego kolegę którego znałam ale nie miałam z nim kontaktu od dłuższego czasu. Chciał mój numer i długo o niego prosił bo ja nie do końca byłam przekonana żeby mu go dać no ale dostał i tak przez najbliższy miesiąc może dłużej pisał i dzwonił codziennie. Nie angażowałam się w to za bardzo na początku bo ciągle jeszcze myślałam o ex ale z czasem zaczęłam i wtedy to on zaczął się odemnie oddalać przestał pisać i dzwonić, choć zawsze to robił a teraz jak ja zagadam to on odpisze sam nigdy nie zacznie. Nie wiem co się z nim dzieje bo on twierdzi że nic się nie zmieniło że ja sobie coś wmawiam niepotrzebnie, ale przecież ja czuję i widzę że coś jest nie tak. Nie chce ciągle do niego pisać bo czuje ze się narzucam i napisałam że nie będę więcej do niego pisać bo to bez sensu to mi odpisał że nie wie o co mi chodzi i że zachowuje się tak jak by nas coś łączyło ale przecież sam mi dawał do tego powody.  Nic mu na to nie odpisałam i nie wiem co ja mam teraz zrobić lubię go nawet bardzo ale go nie rozumiem hmm

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie wiem co zrobić

Na Twoim miejscu bym poczekała, czy się odezwie sam. Jak nie, to odpuść.

3 Ostatnio edytowany przez JustynKaa (2016-02-21 09:57:11)

Odp: Nie wiem co zrobić

No chyba będę musiała tak zrobić sad
Tylko już dziś wiem że tego nie zrobi bo w złości nie kazałam mu do mnie pisać hmm

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie wiem co zrobić

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024