Sprzeczne sygnały - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Sprzeczne sygnały

Witam wszystkich.

Mam problem, a raczej jestem zdezorientowany. Wczoraj w klubie poznałem fajną dziewczynę. Spędziliśmy ze sobą prawie cały wieczór. Było tak miło, że nawet zaczęliśmy się całować. Na koniec odprowadziłem ją pod blok. Tam również się namiętnie całowaliśmy. Zapytałem czy podała by mi swój numer. Odpowiedziała coś w stylu "a czy nie uważasz że było by fajnie gdybym go nie podała" smile Zdziwiłem sie bardzo, nie chciałem naciskać, więc podziękowałem za fajny wieczór. Na koniec znów się całowaliśmy.Do tej pory nie wiem co mam o tym myśleć. Planuję za tydzień również się wybrać do tego klubu i może ona znów tam będzie. Kurde, może powinienem był na odchodne znów zapytać o ten numer. może ona żartowała sobie tylko. Ech nie mam pojęcia co o tym myśleć.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sprzeczne sygnały

Tylko nie zdziw się jak zobaczysz ją w tym klubie w towarzystwie innego gościa z którym miło spędza czas.

3

Niestety zdaję sobie z tego sprawę. Jeszcze sobie tak myślę, że może nie chciała wyjść na łatwą. Choć z drugiej strony to śmieszne że dziewczyny tak myślą. Sam już nie wiem. Jeśli ktoś był w podobnej sytuacji to prosiłbym o posty wink

4

Eee...no nie przesadzaj.

Jakoś nie bała się,że wyjdzie na łatwą,jak namiętnie się całowaliście gdzieś pod blokiem tongue

Jakby coś miało dalej z tego być,to ten numer by Ci dała.To nie adres, czy PIN do karty.Pobawiła się,wieczór się zakończył i tyle.

5

Sprzeczne sygnaly?
Ona dała się bardzo jasny sygnał: "Spadaj."

6

Naprawdę nie wiesz o co chodzi czy tylko udajesz? Idź zatem do tego klubu, a szybko przekonasz się, że bedzie tam z innym. Nie lataj za nią, bo wielu jest takich, jak ty skołowanych przez tę pannę. Zamiast tego sprawdź sobie lepiej, jaka reputacją cieszy się ta dziewucha- porządna to ona raczej nie jest.
A co dała ci do zrozumienia? No żebyś zrobił wypad.

7

nie chciała wyjść na łatwą to nie podała nr telefonu hahaha a całowała się  z obcym facetem pół nocy , dobre big_smile

trzeba było zapytać ja o ten numer jeszcze raz, jeśli by nie podała to znaczy, że nie chciała podać i kontynuować znajomości.

8

filezila napisał/a:

nie chciała wyjść na łatwą to nie podała nr telefonu hahaha a całowała się  z obcym facetem pół nocy , dobre big_smile

trzeba było zapytać ja o ten numer jeszcze raz, jeśli by nie podała to znaczy, że nie chciała podać i kontynuować znajomości.

Albo "szczelić" szybki numerek...wszystko,byleby nie numer telefonu big_smile

9 Ostatnio edytowany przez filezila (2016-02-14 20:02:12)

majkaszpilka napisał/a:
filezila napisał/a:

Albo "szczelić" szybki numerek...wszystko,byleby nie numer telefonu big_smile

po numerku by się rozeszli każde do siebie i po kłopocie a jak poda nr telefonu to jeszcze będzie pisał tongue

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024