Co najgorszego zrobił/ powiedział wam wasz facet? Wywalmy swoją złość! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Co najgorszego zrobił/ powiedział wam wasz facet? Wywalmy swoją złość!

Strony 1 2 3 24 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 1,522 ]

Temat: Co najgorszego zrobił/ powiedział wam wasz facet? Wywalmy swoją złość!

Jak w temacie. Co najgorszego zrobił/powiedział wam wasz były lub obecny partner. Coś czego do teraz nie możecie zapomnieć lub coś co wyjątkowo was zabolało. Może takich zdarzeń było kilka, w końcu faceci to świnie.

Mój najpierw powodował u mnie płacz, a potem zostawiał mnie na środku ulicy, mówiąc "przestań ryczeć kobieto" - niezwykle czułe....:/

Innym razem powiedział mi, że jego koleżanka bardzo podoba mu się z wygląda, lepiej mu się z nią rozmawia niż ze mną, ale żebym się nie martwiła, bo "obie jesteśmy śliczne"....

Co sądzicie o zachowaniu mojego eks ?

Jeśli taki temat już był to z góry przepraszam smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co najgorszego zrobił/ powiedział wam wasz facet? Wywalmy swoją złość!

O mnostwo w zyciu nas spotyka i wiele rzeczy siedzi latami. Moj facet powiedział kiedys ze przeze mnie zniszczył sobie zycie bo pije.  dodam ze sama nie pije nigdy a miałam wtedy 20 lat a on 38 i przede mna pił i jego cala rodzina tez. zapamietałam długo te niesłuszne oskarzenie.

3

maroczanka, Twój były zbytnio sympatyczny chyba nie był tongue nienawidze u facetów nieczułych reakcji na nasz smutek,płacz. A co wy na to, że były facet na sceny zazdrości na imprezie( bo bawi sie z inną) mówi że go wkur..łam tylko moimi smutami i prubą pogadania z nim, ze po h.j za nim ciągle łaziłam, że moje zagrywki były żałosne i do tego mi robił na złosc? osobiscie uważam, że nic nie daje facetowi pretekstu do takiego zachowania. A takich zachowań było już wiele, takze dołączam sie do stwierdzenia, że niektorzy faceci to świnie:/

4

Mój były już chłopak powiedział, hm może nawet wykrzyczał "Dlaczego pierd***** mi życie?" Nie było to miłe, no ale cóż. Poza tym chyba nie powiedzieli mi moi faceci nic bardziej przykrego. A przynajmniej nie mogę sobie przypomnieć.
Faceci tak jak i czasem My nie kontrolują swoich słów. Nam też się zdarza wink

5

Mi też, jak każdemu zresztą, zdarza się niekontrolować, ale nigdy nie przaekroczyłam pewnej granicy. W moim przypadku są to wyzwiska, ogólnie bycie wulgarnym. Najgorsze co w złości powiedziałam mojemu facetowi to to, że jest głupi albo żeby spadał. On nazywał mnie kretynką, idiotką, mówił, że jestem nienormalna. Ponadto było też "odwal się" i "wynoś się stąd" ( kiedy pokłóciliśmy się w jego domu, nie jakoś poważnie, sprzeczka, ale oczwyiście on musiał mieć rację, mimo, że ewidentnie jej nie miał i "delikatnie" mnie wyprosił hmm)

krytykowanie mojego stylu ubierania - ciągłe docinki, że źle się ubieram

chamskie żarty z mojej osoby

Jak wypomniałam moejmu byłemu, że się zmienił (kiedyś był czuły, teraz porażka) i, że jego zmiana i pogorszenie naszych stosunków stało się za przyczyną pewnej dziewczyny ( tej, o której mówił, że jest śliczna itp) to powiedział, że to nie ona go zmieniła na gorsze tylko ja!!! ( w sumie wykrzyczał) i jeszcze, że nie wie czy mnie kocha....

6

Mój ex mi powiedział żebym mu dała spokój bo chce pożyć i odezwała sie ok 30stki, a kiedyś jeszcze dowalił, że mając prace, studia, kumpli, imprezy i mnie to za dużo troche i musi z czegoś zrezygnować. Tak, padło na mnie.

7

oooo to mój przy zerwaniu powiedział, że może kiedyś do mnie wróci, ale nie prędzej niż za 5 lat.

Kiedyś powiedział też, że musiałabym się 2 lata super ekstra zachowywać, żeby on znowu mnie pokochał i był dla mnie czuły.....no ręce opadają...

8

w sumie nie jesteśmy razem, ale któregoś razu zostawił mnie bez słowa na ulicy i sobie poszedł (napisałam wtedy smsa że nie wiem czy go to obchodzi, ale ja będę siedziała tu na śniegu i zamarzne, dopoki on nie wróci)

nie pamięta ważnych rzeczy z imprezy- naszych poważnych rozmów a pamięta jakieś mało istotne np co powiedziała jakaś lady do niego, albo jak był ubrany koleś który się podwalał do mojej koleżanki (co z tego że nie pamiętał wtedy jak ja byłam ubrana)

dobry wątek!!!

9

Normlane, oni tylko zapmietują, to co jest dla nich ważne i istotne. Egoiści i tyle.

10

Tiff napisał/a:

w sumie nie jesteśmy razem, ale któregoś razu zostawił mnie bez słowa na ulicy i sobie poszedł (napisałam wtedy smsa że nie wiem czy go to obchodzi, ale ja będę siedziała tu na śniegu i zamarzne, dopoki on nie wróci)

i co wrócił po Ciebie?

11

zakochana__85 napisał/a:
Tiff napisał/a:

i co wrócił po Ciebie?

Ja bym na takiego cymbała jednej sekundy nie czekała.

12

Tiff odpowiedz bo ja też jestem ciekawa.

Moja koleżanka doradziła mi kiedyś, abym tez poczekała na moejgo faceta jeśli mnie znowu zostawi. Pisałam, dzwoniłam, błagałam.....nie wrócił....zostawił mnie samą, płaczącą na dworzu. Nawet nie pomyślał, że w takim stanie mogłabym zrobić sobie coś głupiego. Idiota. Dobrze, że nie dałam się ponieść emocjom.

Z cyklu kolejne głupie teksty faceta to mój eks powiedział mi kiedyś, że "będzie mnie wychowywał". Wtedy myślałam, że żartował, ale serio próbował mnie wychować, w jego przypadku tresować.

Ale i tak najlepszy był mój kumpel, który powiedział do swojej dziewczyny " Kochanie, ona jest dla mnie niczym druga dziewczyna." ( ona - chodziło o koleżankę, o którą dziewczyna mojego kumpla była cholernie zazdrosna - swoją drogą owa koleżanka omotała mojego faceta, tak, że wolał ja ode mnie - teskt obie jesteście śliczne był pisany z myślą o niej. Nie cierpię jej!)

13

No to było dobre!

14

A facet może się wypowiedzieć? Moja dziewczyna umówiła się ze mną na wieczór  a jakiś czas później umawiała się na ten sam wieczór z facetem,którego mocno nie trawię. To było po prostu podłe.

15

hmm to ja powiem, że najgorszym co powiedział na szczęście już nie mój facet niedługo po rozstaniu, to była propozycja "numerku" bez zobowiązań... poczułam się jak dziwka i jakby przez te dwa lata był ze mną tylko dla seksu.

16

To faktycznie musiałas sie poczuć....dobrze juz jest twoim ex. Papillon moj kumpel miał taka historię. Niestety jest kobieciarzem i spotykał się z kilkoma dziewczynami. Umówił się z jedną w pubie, ale jakims cudem one się zgadały (były 3) i o danej porze w danym miejscu on przychodzi, a przy jednym stoliku siedzą one trzy. Koleś padł. Usiadł stolik obok, kupił pół litra i nawet nic nie powiedział, nie wiedział co...Scena jak z filmu normalnie.
Współczuje ci bo wiem, jak sie musiałes poczuć. Ehh, nie wiem czmeu ludzie tak sie nie szanują i tak się ranią.

17

Do akwaseba: Mam nadzieje, że ty go skreśliłaś! I to grubą linią!

Pamietam ze jak zerwalam z moim bylym i prosil mnie abym weszla na gg  to wyznal mi: ze posiedzialby ze mna dluzej w hotelu ale rozpier*** go moj smiech i smieje sie jak pierdol****

19

moj byly po naszym pierwszym razie szybko sie zawinął.
A wygladalo to tak.Rozdziewiczyl,wyjął,wytarł i powiedzial,ze
juz musi isc,bo mama sie o niego martwi i prosi,zeby dlugo
u mnie nie siedzial.
Wybaczcie sposob w jaki to napisalam,ale nie da sie tego napisac inaczej.

A moj facet jak zaproponowal swojej kolezance,aby 'wyprobowali'
razem jego nowe lozko. Kolezanka odpisala (gg) ze przeciez ma
z kim probowac.Jak to przeczytalam,to zrobilam niezla awanture.
Przepraszal.Oboje plakalismy.
Czesto 'wyrywaja' mu sie jakies rzeczy o seksie przy innych itp.
Czesto mowi o seksie.Drzaźni mnie to,ale od tamtej akji,
nie ma juz takich sytuacji.

20

akwaseba: to co zrobił twój facet jest na maksa dziwne. Rownież mam nadzieję, że już kwalifikuje się do twoich byłych.

Propozycje seksu bez zobowiązań po zerwaniu bardzo często padają, ale nie warto się na nie zgadzać. Tym sposobem nie wrócimy do byłego. A nawet jakby się zdarzyło, że po seksie bez zobowiązań zachciało mu się wrócić to tymbardziej nie powinniśmy tego robić. Zerwał, zranił i jeszcze ma dostać nagrodę ?!

Oczywiście mężczyźni również mogą się wypowiadać - powinnam uogólnić temat, ale w przypływie złości zawsze piszę facet tongue Wybaczcie!

Mój wielokrotnie robił głupie rzeczy: często obrażał się na mnie za jakieś pierdoły i nie odzywał się przez parę dni. To było tragiczne. Szczególnie, że chodziliśmy do jednej szkoły. Po prostu przechodził koło mnie i udawał, że nie istnieję.

21

Super temat!!!! zianiez tych facetów.........   

Mój były powiedział , że ma mnie w dupie po czym się zaśmiał, bo chyba wydawało mu się to śmieszne........ I od tamtej pory był moim byłym........ hahaahahahahhhaha i poźniej ja się śmiałam  xD

Do tej pory nie ma  innej dziewczyny ( wiem, bo mieszkamy na jednym osiedlu) , ciekawe dlaczego xD

Ale tak na poważnie to  mój obecny facet  z którym jestem już 7 lat, dobrze wie co mnie zaboli i jak chce mnie zdenerwować to poprostu to mówi albo robi.......   Pokłóciliśmy się, byłam zła na niego cały dzień, a wieczorem on się do mnie przymila i myśli , że będziemy się kochać....., myśli , że jak powie do mnie coś miłego na dwie minuty przed stosunkiem to się na niego otworze i będzie git...... i jak mu powiedziałam że lipa, że nie mam ochoty dziś, to powiedział mi " to idź do kolegów"

rozwaliło mnie tgo normalnie.......

Innym razem, jak trzeba było coś oddać naszemu koledze to powiedział że ja SAMA nie mogę iść do tego kolegi  ...... bo kij wie co zrobie................

dużo by tak wymieniać, ....... mówił  że jestem popieprzona jak matka........

Ach Ci faceci.......................................

22

Chętnie wywaliła bym swoją złość, ale to co mój były mówił do mnie to same wyrazy zaczynające się na: ku...., szm....., piz..... Eh dużo tego było, a ja głupia przez 2,5 roku tego wysłuchiwałam podczas każdej kłótni.....
Facet to Świnia!!!!!!!  ( no dobra, nie każdy oczywiście)!!!!

23

Kurczę, niektórzy faceci bez problemu przekraczają granicę dobrego smaku hmm nie wiem, naprawdę nie wiem. Można być wkurzonym na kogoś, ale żeby go wyklinać ?!  Niby nas kochają ( przynajmniej tak twierdzą). Mój mawiał, że życia sobie beze mnie nie wyobraża; że kocham mie bardziej niż ja jego. Nie ku***ł na mnie w czasie kłótni, ale zdarzały mu się chamskie odzywki. Z biegiem czasu coraz więcej.

Wracając do tematu:
Mój były zawsze musiał miec powód, żeby się ze mną spotkać. To znaczy nie mogliśmy się spotkać od tak. Zawsze kiedy proponowałam, żeby do mnie wpadł to pytal "po co ??" " co będziemy robić??" żeby się ze mna spotkał musiałam mieć powód w stylu, że mam coś dla niego. To było chore. Normalna para spotyka się po prostu bez powodu - chęć zobaczenia drugiej osoby, spędzenia z nią czasu, choćby milcząc jest dla nich ważna.

24

mój facet po wielkich wyznaniach typu: jesteś tą jedyną, znalazłem swój skarb itp jednego dnia stwierdził ot tak, że nie wie czy chce ze mną być, czy cokolwiek jeszcze czuje. Może mnie nie obraził w sposób wulgarny, ale te słowa wręcz bolały mnie fizycznie.

25

Miałam taka samą sytuacje co Veroniqa. W poniedziałek cie kocham, jesteś całym moim światem, a w środę nie chce z Toba być, nie wiem co czuje. Żal.pl dosłownie.

26

No ja też tak miałam, rano mówił kocham Cię dzień wcześniej robił niespodzianki, a nagle po południu powiedział nie wiem czy chce z Tobą być chyba Cię nigdy tak na prawdę nie kochałem... (co śmieszne wybaczyłam mu to... ale razem nie jesteśmy, nie udało się wrócić nawet na chwile)

27

a ja rozstając  sie ze swoim byłym na koniec rozmowy usłyszałam Text " i tak jestem najlepszy w łóżku" a ja mu na to " wmawiaj sobie jeśli poprawi Ci to samopoczucie... jeśli twierdzisz ze nie ma na świecie faceta który uprawiał by sex więcej niz 2 razy dziennie i nie skazrzyłby sie ze go chu*** boli i nie da rady to gwarantuje Ci ze sie mylisz... i ze o dobrym sexie naprawdę nie masz pojęcia"
hehehe zatkało go i sie zamknął ....to ze miał naprawdę wielki sprzęt i mogliśmy sie kochać całkiem długo nie miało znaczenia biorąc pod uwagę fakt ze kochaliśmy sie rano to wieczorem narzekał ze go boli i juz nie da rady;] ja bym słowa o tym nie powiedziała gdyby sam nie zaczął tematu....

28

No tak niektóre infrormacje lepiej zostawić jednak dla siebie, ale skoro sam zaczął....ładnie mu nosa utarłaś!

29

chomej napisał/a:

Miałam taka samą sytuacje co Veroniqa. W poniedziałek cie kocham, jesteś całym moim światem, a w środę nie chce z Toba być, nie wiem co czuje. Żal.pl dosłownie.

Mogę się pod tym podpisać. Jednego dnia jeszcze słuchałam, jaka jestem wspaniała, co też nie zrobimy za te kilka dni, kiedy wrócę do kraju (włącznie z rozbudowanymi opisami seksualnych scen), a następnego usłyszałam, że "Nie kocha mnie już tak jak wcześniej".

Szkoda słów na opisanie tego, co się wtedy czuje i tego, jak nieodpowiedzialnymi, niedojrzałymi gnojkami są tacy faceci - ledwo można to zmieścić w kategorii mężczyzny.

Wielu takich facetów odczytuje zafascynowanie jako miłość i sądzi, że uczucie to ta chemia, którą odczuwali. Dziecinne podejście, bo każdy dojrzały emocjonalnie człowiek przecież wie, że chemia się wypala, a w jej miejsce po pewnym dotarciu się pojawi się intymność i bliskość, ale na nią z kolei trzeba zapracować. Dla takiego "faceta" to niestety wysiłek ponad siły i choćby kobieta była chodzącym ideałem to nie wpisała się w ich chory obraz związku między ludźmi. Niestety, stworzenie czegoś trwałego wymaga od obu stron rozstania się z dziecięcymi wizjami, a jak wiemy istnieją tacy, którym do twarzy w krótkich spodenkach...

Nie ma sensu się obwiniać czy zastanawiać "Co mogłam zrobić...?". Na szczęście w życiu działa pewien rodzaj sprawiedliwości i pozostaje tylko mieć nadzieję, że taki mężczyzna zostanie w końcu odrzucony w podobnie dziecinny sposób... Na co jest spora nadzieja, bo życie z całą pewnością w końcu takiego "romantyka-gawędziarza" porządnie rozczaruje.

30

mój były mąż w trakcie trwania małżeństwa powiedział, że "jestem dziwką i płaci mi za seks" bo zaprosił mnie parę razy na pizzę i piwo, albo że jestem dziwką jakiej świat nie widział.... i że pieniądze są dla niego najważniejsze w życiu a nie ja!!!

31

Chomej i jak skończyła się Twoja historia? Po tych słowach się rozstaliście?

32 Ostatnio edytowany przez motylek (2010-01-08 00:37:11)

Watek jest świetny gratuluje pomysłu fajnie jest gdzie sie wygadac i jeszcze jak ktos to skomentuje smile

ja sie wczoraj mojego faceta zapytałam czy załuje ze nie jest z dziewczyna z która spotykał sie przede mna (oficjalnie nie byli para) to nic sie na to nie odezwał.
To znowu zapytałam czy chciałby do niej wrócic to powiedział ze nie bo ona za bardzo imprezuje i nie lubi jej kolezanek a chciałam usłyszec ze nie jest z nią  dlatego że ma mnie. Bardzo mi sie przykro zrobiło sad
Dodam ze mój facet jets w miare normalny w porównaniu do facetów z Waszych opowiesci czyli nie wyzywa mnie i nie zdradza (raczej napewno) ale mówi ze jakas tam dziewczyna jest bardzo ładna czyli ładniejsza ode mnie.
Nie uwazam sie za jakas super laske ale wydaje mi sie ze nie powinien tak mówić....

33

Login - twój były mąż to skończony dupek. Jak on śmiał się tak do Ciebie odzywać. Kurde mać, jak to jest, że faceci po długim związku zamiast traktować dziewczynę z jeszcze większym szacunkiem niz na początku ( w końcu tyle są razem! tyle razem przeszli!) przestają ją szanować w ogóle !!

Motylek - mój były facet też, szczególnie w ostatniej fazie związku często mówił, że jestem tak samo śliczna jak jego koleżanka, ale ona jest fajniejsza bo lepiej mu się z nia gada. I jeszcze nie widział z tym nic złego. Ja chciałam żeby mnie wyróżniał, żebym była dla niego ta najpiękniejszą i nic....:/

Yvette, Chomej, Veroniqua, Kami90 - mnie tez to spotkało. Jednego dnia nie mógł beze mnie żyć, tylko po to by następnego powiedzieć mi, że nigdy nie był ze mną szczęśliwy ( a byliśmy razem 2,5 roku i on od początku nie był szczęśliwy!!) Wydawało mu się, że to miłość, ale teraz nie jest pewny. Wg niego najwidoczniej fajnie być w związku, jedynie kiedy w fazie początkowej, kiedy to jest różowo fiołkowo. Jak zaczynają się problemy ( wiadomo, poważny związek to i więcej problemów zazwyczaj) to znaczy, że nie ma miłości i najlepiej się wykpić mówiąc " wydawało mi się, że Cię kocham...ale jednak nie..." Gdyby mi zrobił cos takiego po ślubie, to chyba bym go........&&%^*(&*%$%* ( wstawcie sobie co chcecie, dziewczynki tongue)

pozdrawiam :*

34 Ostatnio edytowany przez arbuzekona (2010-01-09 00:48:54)

motylek napisał/a:

Watek jest świetny gratuluje pomysłu fajnie jest gdzie sie wygadac i jeszcze jak ktos to skomentuje smile

ja sie wczoraj mojego faceta zapytałam czy załuje ze nie jest z dziewczyna z która spotykał sie przede mna (oficjalnie nie byli para) to nic sie na to nie odezwał.
To znowu zapytałam czy chciałby do niej wrócic to powiedział ze nie bo ona za bardzo imprezuje i nie lubi jej kolezanek a chciałam usłyszec ze nie jest z nią  dlatego że ma mnie. Bardzo mi sie przykro zrobiło sad
Dodam ze mój facet jets w miare normalny w porównaniu do facetów z Waszych opowiesci czyli nie wyzywa mnie i nie zdradza (raczej napewno) ale mówi ze jakas tam dziewczyna jest bardzo ładna czyli ładniejsza ode mnie.
Nie uwazam sie za jakas super laske ale wydaje mi sie ze nie powinien tak mówić....

W odniesieniu do ostatniego zdania dotyczącego  że dziewczyna jest ładna,ładniejsza od ciebie nie przejmuj się smile  Nie ma czym ja to często z moim P o ta jest fajna dupcia ta nie ta ma to ta tamto... Nie widzę w tym nic złego zostało mu tylko popatrzeć i szczerze wole o tym wiedzieć.....

Wiadomo usłyszę od niego słowa ty i tak dla mnie jesteś najśliczniejsza,nie chce żadnej innej....

35

Do Veroniqi: Słuchaj ja te słowa usłyszałam 3 razy w ciągu 2,5 roku. 2 razy wrócił i zgodziłam sie zaryzykować, bo się zmieni, bo zmądrzał, ale miesiąc temu usłyszałam to po raz trzeci. Trzeci i ostatni.

36

napisze Wam cos dobrego.... akcja mojej koleżanki... jak facet z nią zrywał to powiedział:
"nikt cie tak nie będzie dobrze rżnął jak ja" a ona mu na to "tak jak ty napewno nie, lepiej za to potrafi tomek"
(Tomek to jego najlepszy przyjaciel tongue ) gdybyście widzieli jego mine hehehe a co najlepsze wyssała to z palca hehehe

a co do mojej sytuacji chyba najgorsze pomijajac zdrade... pokłóciłam się z facetem, w złości mną poszarpał i sie przewróciłam na zaspe śniegu a wiecie co on wtedy zrobił? Bez słowa mnie zostawił i Wszedł do pubu pod którym to się stało...

37

Mój były kupił pierścionek zaręczynowy i przyjechał się oświadczać miesiąc po naszym rozstaniu... Ten to zawsze miał gest... wink)
Strasznie natrętny był.. Jak prośby żebym wróciła nie skutkowały, to zaczął straszyć że się zabije.. Taka akcja trwała ponad rok.. Dobrze że już mam to za sobą....

38

majorka - wow, faceci zawsze potrafią kończyć związek z klasą...tiaaa...., a co do twojej akcji ze śniegiem to też nieźle. A o co poszło, że aż zaczęliście się szarpać ?? On był taki agresywny ??

39

mój facet kiedyś zrobił mi aferę zazdrości po tym jak zobaczył mnie kiedy byłam w pracy przez okno. akurat rozmawiałam z gościem hotelowym a że moja praca tego wymaga uśmiechała się do niego kiedy płacił mi za nocleg. mój facet to widział przez okno i powiedział że nie chce mnie znać że jestem taka jak każda inna kobieta, że ślinie się tak do każdego itp. byłam w szoku !!!!!
wieczorem mu przeszło a teraz się śmieje sam z siebie że tak zareagował

40

mój były rzekł..np. podczas miłości francuskiej "kochanie robisz to wręcz profesjonalnie"...zabrzmiało to tak jakbym zarabiała tym na życie smile, innym razem kłócąc się ze mną " nie wiem za co ta kara mnie spotkała w moim życiu" kara - czyt. moja osoba...mogłabym tu pisać i pisać bo za sześć lat związku trochę się tego jednak niestety nazbierało. Dajesz człowiekowi całą siebie i dostajesz policzek w postaci raniących słów.

41

maroczanka napisał/a:

majorka - wow, faceci zawsze potrafią kończyć związek z klasą...tiaaa...., a co do twojej akcji ze śniegiem to też nieźle. A o co poszło, że aż zaczęliście się szarpać ?? On był taki agresywny ??

Własnie nie zaczeliśmy się szarpać tylko on po prostu chwycił mnie za kurtke poszarpał i popchnoł.... a za co? Zwykła wymiana zdan... niestety moje było inne niż jego.... a co do agresywnosci to zdarzało się mu ale nigdy wobec mnie aż do tego czasu... i przypuszczam, że tak by się zaczeło a potem było by tylko gorzej.. no ale na szczęście to juz za mną. Jedno co moge Wam powiedzieć dziewczyny, jedna krzywa akcja ze strony faceta... popchnięcie, uderzenie cokolwiek uciekajcie gdzie pieprz rośnie!!!

42

masz 100% rację majorka

to samo tyczy się wulgaryzmów kierowanych w waszą stronę - nie może być tak, że facet, nawet jeśli jest na was wkurzony zaczyna przeklinac lub wyzywać was od najgorszych, a widzę, że takie przypadki się zdarzają. I nie chodzi mi tutaj o " jesteś głupia"....mężczyźni potrafią się posunąć duuużo dalej....

43

dokładnie... tylko najgorsze w tym wszystkim jest to, że nie wszystkie dziewczyny to rozumieją... i brną w takie związki i się zaczynaja schody.... dlatego pamiętajcie o tym, że życie jest za krótkie a facetów jest za dużo naświecie żeby tracić go akurat na dupków..

44

mój facet  powiedzial do mnie kiedyś "ta Twoja Ola jest taka radosna i fajna, a nie to co Ty , taki zamulator" Ola=moja przyjaciólka. to chyba bylo najgorsze co od niego uslyszalam.

45

Hmm , czytając te posty tak sie zastanawiam . Do czego nam są potrzebni ci faceci ;|
Mój facet tzn . teraz były powiedział mi w życiu 2 razy coś okropnego.
Pierwszy to było w stylu `Ja Cie chyba już nie kocham`
A drugi `Jesteś poprostu dziw*ą.`Załamać sie można hmm

46

mala_czarna  - jesteś po prosru dz***ą !!!! co za palant! kurczę! jesteśmy z nimi ( w sensie tymi byłymi) ileś czasu i powinni nas obdarzać szacunkiem, a ja się naprawdę załamuję. Mój tak jak juz wcześniej pisałam posunął się tylko do jesteś kretynką, idiotką, chociaż kto wie czy jakbym nadal z nim była to by nie przerzucił się na coś "mocniejszego". Jestem w szoku.

47

koma5 napisał/a:
zakochana__85 napisał/a:
Tiff napisał/a:

i co wrócił po Ciebie?

Ja bym na takiego cymbała jednej sekundy nie czekała.

Przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale  zaniedbałam was netkobiety a poza tym myślałam, że mój wczorajszy post się dodał. NO cóż, najwyraźniej napiszę jeszcze raz:
Wrócił ten facet, wrócił po mnie, ale teraz mogę powiedzieć, że nie był tego wart.
Powiem Wam moje drogie Panie, że któregoś razu zdecydowaliśmy się być razem jednak (właściwie to ja zdecydowałam się zaryzykować, bo on już dawno tego chciał), z racji tego zaprosiłam go do siebie na drugi dzień i poczęstowałam szampanem. Mój ojciec miał wyprawiać urodziny swoje więc myślałam, że nie przyjdzie, jednak zapomniał czegoś i przyszedł. Nie wiedziałam co robić, mój tata jest strasznie cięty na chłopaków i takiego typu rzeczy, jest staroświecki non stop gada o nauce i porządkach, często przez niego płaczę i cierpię, więc przestraszyłam się gdy zadzwonił do drzwi. Schowałam "chłopaka" z szampanem do szafy. Ojciec gdy wszedł wyczuł, że mu coś nie pasuje i podszedł do tej szafy, wyciągnął go, kazał się wynosić a mnie uderzył. Nawet nie wiecie jakie to było upokorzenie. Zadzwoniłam potem do "chłopaka", przeprosiłam za ojca, dzwoniłam 3 razy bo czułam że on jakby chciał się poddać co do nas. Za czwartym razem wyłączył telefon, wysłałam mu smsa, że jeśli to jest silne między nami to przetrwa i żeby walczył jeśli mu zależy. Wiele razy mówił to, ale też że jest zakochany. Wiem, że powiedziałby mi, że mnie kocha, ale zabroniłam mu mówić to szybko. Któregoś razu usłyszałam: "Powiedziałbym coś jeszcze, ale mi zabroniłaś"...
Od tamtego czasu nie napisał do mnie, w szkole na początku mówił mi 'cześć', a teraz... teraz po prostu nawet na mnie nie patrzy, ucieka wzrokiem, jakby mnie nie znał, to boli strasznie. Widocznie nie zasługiwał na kogoś takiego jak ja! Cierpię, ale jestem świadoma, że jestem kimś wartościowym i na nikogo lepszego w swym życiu nie trafi.
Po feriach podejdę do niego i powiem mu co myślę!

48

Tiff, rozumiem chcesz z nim pogadać, wszystko mu wyjaśnić. Ale czy zastanawiałaś się czemu "zwiał" z twojego życia. Może on cię kocha, ale nie potrafi znieść tego jak traktuje Go twój ojciec, woli więc zrezygnować. Po co ma się narażać. Współczuję Ci Moja Droga... Jesli byłby na tyle odważny, kochał cię i chcial z toba być, to pomimo twojego ojca nie rezygnował by z ciebie, byłby przy tobie, opiekował się tobą i chronił cię. Dla mnie to zwykły mięczak, że nie potrafił stanąć w twojej obronie. Pamiętaj, że chłopak nie jest od parady.... Powinnaś dać sobie z nim spokój, jak dla mnie nie zasługuje na ciebie... Jak Go potrzebujesz, to go nie ma...
Mylisz się kochana, zasługujesz na kogoś lepszego niz on! na kogoś, kto będzie z tobą i w złych i dobrych chwilach, a nie tylko w tych dobrych...
Zostawił Cię na mrozie, nie stanął w Twojej obronie przed ojcem...widocznie lubi byc z tobą tylko wtedy, gdy wszystko jest ok, a ty robisz to co on sobie zażyczy... Masz teraz ferie, podobnie jak ja, przemyśl wszystko, czy warto jeszcze walczyć o to uczucie...

49

Mój już były facet w dniu naszych zaręczyn powiedział mi, abyśmy je przełożyli bo pada deszcz...

50

PinaColada2706 oczywiście, że ja nie będę o niego walczyć, na to już jest za późno! Chcę mu tylko wygarnąć co o tym wszystkim myślę. No to prawda nie miałam w nim wsparcia, raz też była taka sytuacja, że mówiłam mu o swoich problemach z ojcem, mieliśmy dokończyć rozmowę na następnej przerwie. Nie upomniał się o to jakby miał to gdzieś, a był wtedy z nami jego kolega. Siedziałam obok niego a ten nawet na mnie nie patrzał gdy do niego mówiłam tylko zachwycał się kolegą. Pokłóciliśmy się o to, a on na koniec kłótni napisał "... ale o mnie zapomnij". No i teraz postaram się spełnić Jego poprzednią prośbę, co z tego że wtedy odwołał to wszystko, jak teraz jest tak a nie inaczej.
Porozmawiać z nim chcę dlatego, bo wiem że jak mu wszystko wygarnę to jest jakieś duże prawdopodobieństwo, że będzie żałował tego wszystkiego, niech go gryzie sumienie, jeśli ma jeszcze cząstki człowieczeństwa w sobie.

Bo przecież mężczyzna nie jest człowiekiem, kobieta także nie, dopiero razem stanowią człowieczeństwo... (rozumie się przez to, że jeśli mu faktycznie zależy, zależało)

51

wróżka napisał/a:

Mój już były facet w dniu naszych zaręczyn powiedział mi, abyśmy je przełożyli bo pada deszcz...

No tak to może być znacząca przeszkoda...Lol

52

A ja wyjątkowo, mimo moich mrocznych historii którymi szczycę wszystkie netkobietki wink dzisiaj opowiem historię przezabawną.

Spotykałam się z chłopakiem jak miałam jakieś 15 czy 16 lat. Poznała mnie z nim moja przyjaciółka - mieszkali niedaleko siebie pod Warszawą. To miała być taka high school love, którą sobie wymarzyłam z racji moich nieprzyjemnych doświadczeń (zaczęłam grać koncerty w wieku 15 lat i się zakochałam w 28 letnim dj'u który zresztą potem miał ze mną romans dwuletni ale to inna bajka. chłopaczek pojawił się w przerwie między jedną falą chorej fascynacji nad tym staruchem a drugą kiedy sobie postanowiłam ułożyć normalne, młodzieżowe życie).
Spotykaliśmy się przez ok 2 miesiące na randki, do kina, do parku etc. Któregoś dnia chłopak zaprosił mnie do KFC (hehe wink ) i przy jednym z tych urokliwych plastikowych, śmierdzących stolików wyznał takie oto słowa: "Nie mogę z tobą być, gdyż postanowiłem zostać baptystą. Ta religia wymaga ode mnie tego, bym związał się jedynie z kobietą, z którą chcę mieć dzieci i która zostanie moją żoną. Mam nadzieję, że rozumiesz" i wyszedł.
Byłam w ciężkim szoku - głównie z niesamowitej abstrakcyjności tego wyznania wink

Nie muszę chyba dodawać, że chłopak wcale żadnym baptystą nie został i miesiąc później już miał nową dziewczynę wink

53

wróżka napisał/a:

czy rozstanie nastąpiło po tym tekście??

54 Ostatnio edytowany przez Tiff (2010-01-25 12:32:28)

Wiecie co jeszcze okropnego zrobił ten facet?
Jak był sylwester ten i go widziałam przez chwilę, to jak pamiętacie ciągle mi powtarzał że mu zależy. Już wiem dlaczego tak mówił, to był kamuflaż. Wczoraj się dowiedziałam co on na tej imprezie robił. Macał i lizał dziewczynę, która wcześniej się kolegowała w mojej paczce, ale zrobiła okropne świństwo i nawet nie gadamy ze sobą, on o tym wiedział. Nie widzę tu żadnego usprawiedliwienia, że był pijany. To jest zdrada! On mnie zdradził sad

55

majorka napisał/a:
wróżka napisał/a:

czy rozstanie nastąpiło po tym tekście??

Ponownie przyszedł do mnie wieczorem, zabrał mnie do siebie i wtedy się zaręczyliśmy.
Dziś wiem, że wtedy kiedy to powiedział to był pierwszy sygnał że coś jest nie tak. Rozstaliśmy się ponad rok po tym wydarzeniu. Za to jak mnie oszukał i zdradził dostał w twarz.
     Teraz wiem, że ten "policzek" i rozstanie powinno nastąpić właśnie wtedy kiedy przeszkadzał mu deszcz...

56

moj facet natomiast wiele razy mówil ze jestem "idiotka, kretynka, szmat., dzwik. ze jestem pojeban. ze mnie zajebi." szarpal mnie juz wiele razy, po czym mowil ze go sprowokowalam, a teraz kiedy chce odejsc kupuje mi kwiatki, czekoladki przeprasza, dodam ze jestesmy ze soba ponad 2 lata, on grozi ze sie zabije jesli go zostawie. juz mial slady na nadgarstkach.

57

asiulka090 napisał/a:

moj facet natomiast wiele razy mówil ze jestem "idiotka, kretynka, szmat., dzwik. ze jestem pojeban. ze mnie zajebi." szarpal mnie juz wiele razy, po czym mowil ze go sprowokowalam, a teraz kiedy chce odejsc kupuje mi kwiatki, czekoladki przeprasza, dodam ze jestesmy ze soba ponad 2 lata, on grozi ze sie zabije jesli go zostawie. juz mial slady na nadgarstkach.

poinformuj o tym rodzicow, policje...nie daj soba tak pomiatac i manipulowac...

58

asiulka090 napisał/a:

No to niech się zabije. Przecież to jego życie, nie Twoje, ani Twoja odpowiedzialność. Przynajmniej jeden śmieć mniej będzie po ziemi chodził.

Jak czytam takie rzeczy to mi się nóż w kieszeni otwiera autentycznie...

59

moj najpierw mi mowil ze chce miec ze mna dziecko a ostatnio ze nie chce bym byla matka jego dzieci, to bylo strasznie przykre dla mnie bo dobrze wie jak bardzo bym chciala je miec w przyszlosci:(

60

Heh mój (już były rzecz jasna) był wyjątkowo podły...
zwyzywał mnie od kur.. szm... piz.. kazal spier... a potem jeszcze zapytał czy nie zrobię mu ...
ehh aż mi się płakać chce jak to piszę bo nie miał ku temu żadnych powodów, nigdy go nie zdradziłam nawet nie utrzymywałam bliższych kontaktów z facetami!!!
jakoś 2 dni później pojechałam na imprezę, spodziewałam się że on też pójdzie tylko w inne miejsce dlatego też je ominełam i wiecie co ?
mój brat z kumplem tam poszedł się bawić, spotkali go i wiecie co powiedział.. że głupszej baby nie widział..
dlaczego? co ja mu takiego zrobiłam?! to przecież on mnie skrzywdził, zostawiał.. nie ja jego

61

Mój chłopak prawie przy każdej kłótni zaczyna mnie wyzywać od kur... szm..., ze jestem popier.... itp, itd. Wiem, że ja nie jestem bez winy, że to może ja go sprowokowałam i wszczęłam kłótnię, ale to chyba nie powód, żeby mnie tak traktował... Poza tym, kiedy wszystko jest w porządku jest taki czuły i kochany... Jestem z nim ponad 4 lata. Takie taktowanie zaczęlo się po ok 3 latach... kocham go strasznie mocno i tak strasznie mnie boli, kiedy on miesza mnie z błotem, ale nie potrafię odejść... Parę razy zdarzyło się, że popchnał mnie dość mocno. Potem chodzę, przepraszam, wiem, że poniżam sie, ale zależy mi na nim, bo wiem, że innego lepszego chłopaka nie znajdę na świecie. Naprawdę, kiedy jest wszystko w porządku to jest on najukochańszym chłopakiem na świecie i nie oddałabym go nikomu za żadne skarby. Taki paradoks, ale ciężko mi sobie z nim poradzić...

62

To nie paradoks, tylko głupota. Jeśli nie będziesz się sama szanować, to nikt Cię nie będzie szanował. A ten człowiek nie dość, że nie ma do Ciebie szacunku za grosz, to na 99,99999999% nigdy go nie będzie miał. Po prostu horror, zimny pot mnie oblewa, jak czytam o tym, że kobiety dają się traktować jak śmieci.

63

Anemonne,zgadzam sie z Twoja wypowiedzia.
To jest glupota.I nawet nie żal mi takich gklupich i naiwnych panienek,ktore
pozniej maja cale zycie spaprane przez takiego gnojka.

64

''Parę razy zdarzyło się, że popchnał mnie dość mocno. Potem chodzę, przepraszam, wiem, że poniżam sie, ale zależy mi na nim, bo wiem, że innego lepszego chłopaka nie znajdę na świecie.''

Kobieto czyś ty zwariowała??przeczytaj to co napisalaś!czy rzeczywiście uważasz że to taki wspaniały kochany chłopak??
W 100% zgadzam się z Anemonne.Dla mnie to jest chore!! Gdyby mój facet spróbował mnie chociaż raz popchnąć dostał by w "ryj"(sory za wyrażenie) i tyle by mnie widział!!Zastanawialaś sie nad tym co będzie dalej?Będzie Cie bił,poniżał a za 5 min.przyjdzie z kwiatami i przeprosinami uważając że sprawa jest załatwiona!! jestem w stanie zrozumieć wszystko ale nie to!! SZANUJ SIĘ DZIEWCZYNO i uciekaj puki nie jest ZA PÓŹNO neutral

65

Może i macie rację... Mam taki mętlik w głowie. On naprawdę jest dla mnie dobry, ale jak coś w niego wstąpi to nie wiem gdzie się chować... A może to ze mną jest coś nie tak, że prowokuję go do takiego zachowania... Nie wiem chyba miłość mi przesłania oczy albo boję się, że kiedy się z nim rozstanę, to nikt mnie nie zechce...

Posty [ 1 do 65 z 1,522 ]

Strony 1 2 3 24 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Co najgorszego zrobił/ powiedział wam wasz facet? Wywalmy swoją złość!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024