Ostatni okres 25.10 do 29.10. Współżycie z zabezpieczeniem w pierwszy i ostatni dzień okresu. Kolejny okres nadszedł 27.11. Przez ten czas brak współżycia. Powinnam dostać miesiączkę 31.12 a do dziś jej nie ma. W międzyczasie przeszlam infekcje, przeziębienie i wyjazd 600km od domu. Czy te czynniki mogly wpłynąć na opźnienie krwawienia? Uwazam, ze ciążę mogę wykluczyć. Moze ma na to wplyw niedawne rozpoczecie wspołżycia(wrzesień2015)? Sama juz nie wiem. Miewalam problemy z nieregularnymi okresami,leczylam sie ale widac niedokladnie:/
Ostatni okres 25.10 do 29.10. Współżycie z zabezpieczeniem w pierwszy i ostatni dzień okresu. Kolejny okres nadszedł 27.11. Przez ten czas brak współżycia. Powinnam dostać miesiączkę 31.12 a do dziś jej nie ma. W międzyczasie przeszlam infekcje, przeziębienie i wyjazd 600km od domu. Czy te czynniki mogly wpłynąć na opźnienie krwawienia? Uwazam, ze ciążę mogę wykluczyć. Moze ma na to wplyw niedawne rozpoczecie wspołżycia(wrzesień2015)? Sama juz nie wiem. Miewalam problemy z nieregularnymi okresami,leczylam sie ale widac niedokladnie:/
Sama odpowiedziałaś sobie na pytanie dlaczego możesz nie mieć okresu
. Tak to może być przyczyna. Poza ten zabezpieczaliście się więc się nie denerwuj i czekaj na okres.
Jeśli się zabezpieczaliście, to ryzyko ciąży jest minimalne, nie masz się czym stresować. Mówisz, że miałaś podobne problemy zdrowotne - być może nawróciły.
Dzięki dziewczyny, a czy mogę się kochac z zabezpieczeniem mimo tego spoznienia?
Myślę, że tak.
Natomiast dla spokoju umysłu zrobiłabym na twoim miejscu test ciążowy - nie są drogie, czasu od ostatniego współżycia minęło wystarczająco (rozumiem, że ostatni raz pod koniec października). Wtedy będziesz wiedzieć, na czym stoisz i pozbędziesz się stresu - który też może ci okres opóźniać.
Tak, wtedy byl ostatni raz, podczas miesiączki. Ale nawet zakonczenie nie bylo w moich drogach rodnych, tylko poza. (prezerwatywa była zabezpieczeniem jakby co)..watpie, ze to ciąża. E tam najlepiej nic nie robic i czekac. Muszę powstrzymac chęci.