rozstanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: rozstanie

Witam. Byłem z kobietą 2 lata. Zostawiła mnie z mojej winy. Wpadłem w rutynę, Nie dbałem o nią.. nie rozpieszczałem kwiatami, żaliłem się, po prostu się sfrajerowałem. Wiem, że żałuję, obudziłem się dopiero po tym jak zerwała.  A jej uczucie do mnie niestety wygasło.. Nic nie wyglądało na to przed ostatnim spotkaniem, aby miała mnie zostawić.

Rozmawiam z nią normalnie, wcześniej odbierałem to, że żałowała tej decyzji, natomiast ma wpaść po resztę rzeczy z mojego mieszkania.

Mam się z nią jeszcze zobaczyć raz, jak myślicie, czy podziękowanie za 2 lata wspólnych chwil będzie odpowiedni np. bukiet kwiatów?

chcę się zachować z klasą jak na mężczyznę przystało, doradźcie w jaki sposób jej podziękować?

pozdrawiam!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: rozstanie

Jeśli chcesz mieć klasę, uszanuj Jej decyzję.

3 Ostatnio edytowany przez qowaqo (2015-12-29 22:07:02)

uszanowałem. kwiaty i inne rzeczy odpadają?

4

Jeśli z Nią rozmawiałeś, że żałujesz, że chcesz to naprawić itd. a Ona nadal nie chce, to owszem.
Odpuść kwiaty, odpuść wszystko.

5

A ja uważam, że czemu nie? Przecież niczego już nie ryzykujesz. Kup jej te kwiaty ( o ile lubi), podziękuj za wspólny czas, życz szczęścia, może nawet napomknij, że żałujesz, że tak się stało, tylko już nie proś o powrót.
Może masz jeszcze szanse, ale daj jej spokój, nie narzucaj się, może jednak dziewczyna przemyśli.

6 Ostatnio edytowany przez qowaqo (2015-12-30 13:37:01)

dzieki za odpowiedź, moim zdaniem kwiaty jako forma podziękowania bedzie ok (tak myślę) pytanie jaki rodzaj kwiatów i kolor? bo przecież nie czerwone róże smile

7

qowaqo napisał/a:

dzieki za odpowiedź, moim zdaniem kwiaty jako forma podziękowania bedzie ok (tak myślę) pytanie jaki rodzaj kwiatów i kolor? bo przecież nie czerwone róże smile

Nie wiem, czy ona przykłada wagę do tzw. mowy kwiatów? Kup po prostu bukiet z różnych kwiatów, przemyć w nim jedną czerwoną różę.
Nie kupuj tylko cyklamena bo podobno oznacza on rezygnację i rozstanie.

8

ok dzięki smile

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024