Witam was dziewczyny. Cieszę się że trafiłem na wasze forum bo jako facet staram sie was lepiej zrozumieć ale zdaje tez sobie sprawdzić jak odmienne jesteście od nas i raczej sie to nie uda nigdy na 100 %. Ale wracając do sedna. Każdy facet chce być świetnym kochankiem i tez każdy facet chce być dobrze obdarzonym przez naturę. Ponad przeciętny penis lub poprostu duży penis daje nam poczucie większej pewności siebie. Nie na darmo na nasze penisy mówi sie np. "Jego męskość". A z doświadczenia i obserwacji wiem ze WY szukacie i oczekujecie by mężczyzna był pewny siebie i męski. Oczywiście te cechy są pokazywane przez mnóstwo ich sytułacji, zachowań ale skupmy sie na męskich przyrodzeniach
Powiedzcie mi na podstawie własnych upodobań i doświadczeń. Czy większy penis czy tez duży jest dla was lepszy ? Czy o orgazmy jest łatwiej i są intensywniejsze ?
O ezu... Takich tematów było na pęczki. Nie możesz sie po prostu podpiąć pod jeden z nich?
Dokładnie tak - wątków o rozmiarach penisa jest na tym kobiecym forum zdecydowanie za dużo. Znajdź sobie najbardziej odpowiedni i w nim kontynuuj dyskusję